Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ze by se planoval novej \"PUČMÍK\" ?? :D

jinak kdyby si chtela vim o jedne RS6ce ktera by byla mozna na prodej, je to sice ten starsi model ale taky luxus, v uprave primo z nemecka na 550PS.. :mrk:D

Odesláno

seriova rs6 mala vykon rovnych 450 PS...to je pekny narast....to asi robili tu upravu tovarný upravcovia....ako napr ABT a podobny

Původně zaslal: Béďa

ze by se planoval novej \"PUČMÍK\" ?? :D

jinak kdyby si chtela vim o jedne RS6ce ktera by byla mozna na prodej, je to sice ten starsi model ale taky luxus, v uprave primo z nemecka na 550PS.. :mrk:D

Odesláno

Honzo - Tys vyměnil 406ku za feldu a v ceně jsi dostal i řidiče???

To se tak někdo má - i když já bych teda preferoval spíš nějakou hezkou řidičku .....

Jinak k těm fotkám, co se tu objevují - klidně bych si nechal líbit cokoli (teda hlavně preferuju kombi - ale kdyby bylo auto řekněme za 100 000 Kč, tak by mohl být i sedan), ale v nějaké \"lidské\" motorizaci - 500 PS mě nijak neuchvacuje, ale papírová spotřeba 14 l v kombinaci mě děsí.

Takže shrnu to - až budete někdo vidět A6 (2008) nebo Passat B6 s 1,9 TDI za 100 tKč, cinkněte (eventuelně vyměním za 406 2,0 HDI BK)

Odesláno
Původně zaslal: marisw

seriova rs6 mala vykon rovnych 450 PS...to je pekny narast....to asi robili tu upravu tovarný upravcovia....ako napr ABT a podobny

presne tak, serie ma 450PS.. vim ze to tam bylo asi mesic delali jak motor tak vzhled a vysledek z brzdy je 550PS, to vis na bi-turbu urcite moznosti jsou :)

Odesláno

to by som si nechal líbit aj aj.....zamením za 307 sw a dolozim svoju starú :super

Původně zaslal: Medvěd

Honzo - Tys vyměnil 406ku za feldu a v ceně jsi dostal i řidiče???

To se tak někdo má - i když já bych teda preferoval spíš nějakou hezkou řidičku .....

Jinak k těm fotkám, co se tu objevují - klidně bych si nechal líbit cokoli (teda hlavně preferuju kombi - ale kdyby bylo auto řekněme za 100 000 Kč, tak by mohl být i sedan), ale v nějaké \"lidské\" motorizaci - 500 PS mě nijak neuchvacuje, ale papírová spotřeba 14 l v kombinaci mě děsí.

Takže shrnu to - až budete někdo vidět A6 (2008) nebo Passat B6 s 1,9 TDI za 100 tKč, cinkněte (eventuelně vyměním za 406 2,0 HDI BK)

• O 2 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

miss Scratch jela v allroadu 200 v praze a po mem upozorneni jestli to nestriha moc rychle znela odpoved: \"jedu jenom za tim SLKackem\", pak se podivala na tachec :-D, od ty doby jsem to auto vlastne neridil. jednak uz ho nemam a za druhy, louceni bylo tezky :-)

NJN 2,7 biTurbo v automatu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...