Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem.

Gumičky dosloužily, přemýšlím o Bosch Aerotwin nebo Valeo Silencio X-trm (obojí bezraménkové). Mám dotaz na délku - v shopu auto Kelly uvádí - 550mm u řidiče, 510mm u spolujezdce. Teď tam mám na obou stejné asi 52-53cm. Co je správně? Pokud je máte, jaké rozměry jste pořizovali?

Díky

Odesláno

Má být 55 a 51cm--každý centimetr dobrý:myslim

Prodávají se sady přímo na daný typ vozu--ale u pokladny

trochu přitlačíš....:roll:)

[upravil dne 14/8/08 ozzy1956]

Odesláno

Ptám se takhle divně proto, že tam mám ramínka obě dlouhý 51cm a gumičky asi 52,5cm.... :myslim

Hatla patla matla majitel přede mnou. Auto plný polovičatejch věcí... :grr naštěstí už je většina vychytaná.

Díky

Guest Ludweek
Odesláno

ted jsem kupoval novy..nejaci nemci..nepamatuji se presne nazev...dylka 55 a 50 jenomze po nasazeni ten u spolujezdce sjizdi az na ten plastovej kryt spodku skla...takze to hodim na treti dvere a koupim nejaky 48 nebo 46..jinak mezi sebou maji mezeru ani ne pul centaku...ale o ten plast se to proste zbytecne nici...takze zalezi na vyrobci a tom jak presne udela uchyceni na rameno sterace

Odesláno

OK. Diky za rady.

Je to opravdu 55 a 51. Sehnal jsem bezraménkové Valeo Compact Revolution, dohromady za cca 800,- Kč, což je krásná cena, snad oproti AeroTwinům nebudou o tolik horší.

A v Citroënu objednal rozpraše, budou za týden, tak jsem zvědav...

:papa

Odesláno

Lluciano

odkial mas tie bezramienkove valea??? celkom pekna cena musim uznat....

btw: rozprasovace od citrona su super sam ich mam.....

Odesláno
Původně zaslal: klm16

Lluciano

odkial mas tie bezramienkove valea??? celkom pekna cena musim uznat....

btw: rozprasovace od citrona su super sam ich mam.....

Byl jsem v autodílech pro ty valea silencio x-trm, což je za oba dohromady cca 1300,- Kč, a paní mi nabídla Compact Revolution, že je to úplná novinka. Asi nebudou tak dobré jako třeba Bosch Aerotwin, ale značka Valeo je snad dobrou zárukou.

Jsem rád za ty rozpraše, už se na ně těším. Jsou nutností, tryska u řidiče stříká i po detailní kontrole pořád špatně... :nevim

Odesláno

Tak to sa sem hodi moj mali predvcerajsi pribeh :)

Po praci som si isiel domou, a zacalo fajn prsat, taky husti vytrvali dazd... Prisiel som domov, a moja draha polovicka vola, ze je v TESCU a ze mam prist prenu, a ze mi tam nasla nejake veci.

Tak sem zajel pred tescu, dazdu troska ubudlo. Bol som tam asi 45 minut, a vracali sme sa spet k autu. Znova sa moc rozsprsalo. Auto som mal dalej, nebolo kde na zaciatku zaparkovat. Prisiel som do auta, sadol, nastartoval a uz som isiel zmagnut packu stieracov ked som si vsimol ze ziadne nemam...

:bacha:bacha:bacha

Nejaky hajzel, mi normlane surova ukradol obidva stierace. Ja uz neviem, co sa v dnesnej dobe neukradne... Zachvilku mi budou snad zlepovat i nalepku SK ze zadniho skla auta...

Takze som bol bez stieracov, tak som sa vratil do tesca ze kupim nove, nejake za par korun nech len pridem domov, a pojdem si kupit normalne (stare, co mi odcudzili boli BOSCHky )

A nasiel som tam jak s obrovskym stastim BEZRAMIENKOVE stierace, ktore tu popisujete za 49 SK za kus :) Tak som vzal 1 55cm a 1 48cm. Este som ich v dazdi par minut montoval, az sem uplne nasranej sadol do auta. Necakal som od nich nic, ale stieraju lepsie ako tie BOSCHky co som tam mal. Su fakt super :) A mam je za 100vku :) Teraz v trnave stale prsi, tak stieram o 106, ale nemaju chybu :) Neskor pridam aj foto

Odesláno

Ja uz neviem, co sa v dnesnej dobe neukradne...

V dnešnej dobe? Však to je snáď to jediné čo sa na autách kradne odjakživa.

Inak každá nová metla dobre metie. Uvidíš po pár mesiacoch čo sú zač.

[upravil dne 17.8.2008 AnotherOne]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ja uz neviem, co sa v dnesnej dobe neukradne...

V dnešnej dobe? Však to je snáď to jediné čo sa na autách kradne odjakživa.

Inak každá nová metla dobre metie. Uvidíš po pár mesiacoch čo sú zač.

[upravil dne 17.8.2008 AnotherOne]

Myslím si to samé, že stěrače za padíka moc práce neodvedou. Dal jsem 50 a 55cm, u spolujezdce úplně dole nedoléhá na konci asi 5cm, ale jinak sedí a stírají výborně, tak doufám, že jim to vydrží aspoň rok, dva. Jinak rozpraše (původně na Xsaru) jsou super. :super

Odesláno

Já koupil na zkoušku bezramínkové stěrače na benzínce, cca 150kč/ks, nevím přesně kdy sem je kupoval, ale bylo ještě trochu sněhu, zrovna sem nechával od té břečky umýt auto v myčce a jak sem šel zaplatit, tak mi ty stěrače padly do oka. Do teď stírají velice hezky, nevrzají a nikdo je neukradl, ale u spolujezdce konec stěrače nedoléhá ke sklu ve výchozí poloze, ale jak de nahoru, tak setře sklo až po kraj, mezera mezi stěračema asi 1-2cm, délky tuším 550 a 500mm (nebo 490mm).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...