Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, den měl jsem nehodu se svojí 306kou 1,9 xrdt, rv 95. Chci se zeptat za kolik by se dalo prodat tohle bouraný auto? Ko je nárazník, kapota, obě světla, chladič, sahary a levý blatník. Auto je měsíc po technické. Jel jsem po hlavní a nedostal jsem přednost a takle to dopadlo :grr. Děkuji za odpovědi.

Odesláno

jé to je škoda, je mi tě líto, moc za to takhle asi nedostaneš počítám tak 15000 když to prodáš takle, a co to nechat opravit, bude to hradit pojišťovna viníka?

Odesláno

Tak to je smutný AU.

Co se týče úhrady z pojistky viníka, tak bych to na moc peněz neviděl (je to \"starý\" auto a stav se bohužel nehodnotí, pojišťovna vychází z tabulkové ceny auta - spíš se to pokus uhrát na platbu \"rozpočtem\" a z částky poslané pojišťovnou si pak odvoď, zda se Ti vyplatí něco přihodit a auto dát do kupy nebo tohle střelit na díly a koupit něco jiného.

Je to blbá a hodně drsná rada, ale bohužel to tak je

Odesláno

Moc to není rozbitý.Nechal bych ho spravit! I kdyby ti pojištovna zaplatila 50%.Musíš si to spočítat a podle toho se rozhodnout.Dáš díly z druhovýroby a neco vrakáč a jseš na pohodu.:super

[upravil dne 13.8.2008 EXI.60]

Odesláno

Taky bych to tak viděl,oprava něco schlamstne,a už je to spravovaný a už to neni vono,promysli to a motor fachčí?tomu nic neni?sahary sou určitě v pr....li

[upravil dne 13.8.2008 vendi.stejskal]

[upravil dne 13.8.2008 vendi.stejskal]

Guest servisman
Odesláno

velká škoda hlavně zdraví,měl jsem podobné a skončilo to totálkou ,oprava by stála více než to samé auto v bazaru

Odesláno

Jel jsem těch padesát, z prava mi tam vjela Laguna do který jsem to narval. Ten kluk co to řídil nemá řidičák. Motor je v pořádku. Uvidím teda jak to dopadne s pojišťovnu. To že to nebude moc peněz je mi jasný. Spravit by to asi šlo, poptám se po těch vrakovištích na kolik by přišli ty rozbitý díly. Uvidíme no. Přidávám fotku jak to autíčko bypadalo před nehodou.

post-0-14109601760186_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Greogořek

Ahoj, den měl jsem nehodu se svojí 306kou 1,9 xrdt, rv 95. Chci se zeptat za kolik by se dalo prodat tohle bouraný auto? Ko je nárazník, kapota, obě světla, chladič, sahary a levý blatník. Auto je měsíc po technické. Jel jsem po hlavní a nedostal jsem přednost a takle to dopadlo :grr. Děkuji za odpovědi.

A to ti tam vletěl od Hornbachu a nebo od Chlumecký? Páč si myslím, že od Chlumecký je snad dokonce STOPka ne?

Vrakoviště - zkus klasicky Sluštice a nebo to pod Úvalama...

Odesláno

jo tahle křižovatka je dost nebzpečná taky sem tam už několikrát málem někoho sestřelil.

nejsem odborník ale před nedávnem sme kamarádce počítali menší ťukanec (to samý co tady ale nešlo to až na chladič)a s novějšim modelem a nový díly z druhovýroby(většinou ACI) vyšly asi na 12tis u tebe +chladič, sahary světlo. nakonec jelikož měla havarijku to dala do servisu kde jí to za 22300kč spravili.

a co se prodeje týče \"myslím si\" že tak za 8-15(20)tis je realný to prodat v kuse a po dílech by se to dalo až okolo 35 ale to je o náhodě na koho natrefíš.

já osobně bych to teď bral za 5-6tis okamžitě kdyby ses toho chtěl zbavit

jo ještě jeden dotaz jsou ohnutý nosy (nosníky co na nich držej blatníky)?

Odesláno

počítej na vrakači náraznik litr, světla litr, kapota dvojku, chladič trojku se saharou, blatnik litr, maska 500. Karosařská max 2tis kč + pokud bude potřeba čelo tj tak 700. oprava cca 10tis si myslím se vším krom laku takže s lakem cca 15-18tis kč

Odesláno

Jak tad y někdo píše rozpočtem-dobrý nápad-kolem Prahy je vrakovišt dosti-tak to nebude problém,ale podívej se nejdřív na cenu replik atd,do katalogu auto kelly.cz-on line katalog,jsou tam levnější i dražší blatníky,světla atd-lepší nové repliky,než vysvícené mrchy z vrakáče-nechápu lidi co to z vrak berou,když to stojí skoro nastejno někdy.Kapota stojí nová myslím kolem 2500 zod auto kelly a jiných-na starší model je levnější,chladič se taky nevyplatí z vrak,zvaž to,pokud nejsou zalomené přední nosníky,jak jsem to měl já,tak to nebude tak hrozný-samozřejmě dnes patří mezi nejdražší věci lak a omu se nijak vyhnout nedá...

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Jak tad y někdo píše rozpočtem-dobrý nápad-kolem Prahy je vrakovišt dosti-tak to nebude problém,ale podívej se nejdřív na cenu replik atd,do katalogu auto kelly.cz-on line katalog,jsou tam levnější i dražší blatníky,světla atd-lepší nové repliky,než vysvícené mrchy z vrakáče-nechápu lidi co to z vrak berou,když to stojí skoro nastejno někdy.Kapota stojí nová myslím kolem 2500 zod auto kelly a jiných-na starší model je levnější,chladič se taky nevyplatí z vrak,zvaž to,pokud nejsou zalomené přední nosníky,jak jsem to měl já,tak to nebude tak hrozný-samozřejmě dnes patří mezi nejdražší věci lak a omu se nijak vyhnout nedá...

Je to trochu jinak - třeba plechařina je určitě lepší brát na vrakáči s originálním pozinkem než nějakou druhovýrobu, která za dva roky shnije. Co se týče světel, taky bych se velice rozmýšlel - koupit Hella nebo VALEO = O.K., ale mrchy Made in Poland - to už i slepý paraboly z vraku jsou lepší. Netvrdím, že v replikách nelze koupit díly na opravu, ale tvrdit, že jsou lepší než origo z vrakáče, to mi přijde tak trochu mimo mísu.

Takže dopobručuju VŠE kupovat s rozmyslem a přeju hodně štěstí při znovuzpojízdnění piškota.

Odesláno

Nechcem strasit ale ja som pred rokom mal podobny stav mojho piskota a dal som za to 50 000 sk. Ale to nic neslo z vrakaca, nova kapota, sahara, maska, naraznik, svetla, lakovanie, chladic a este par drobnosti..... Ale moj odhad je ak zoberies z vrakaca a tu od kolegov diely tak 20 0000kc by to zhltlo... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...