Medvěd Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Stejně jako mnozí jiní si nemyslím, že by vysílání spotů v televizi k něčemu bylo. Sám jsem tyhle videa viděl už minimálně 3x (zde na fóru) - je fakt, že jsou docela dobře \"srdcová\", ale že by to se mnou otřáslo nějak víc než když vidím řachandu na silnici, toho si prostě nejsem vědom. Jak psal tuším Marlin - teprve když se něco podobného stane někomu v naší těsné blízkosti tak nastává moment vyhodnocování našich životních chyb a posuzování jejich vlivu na to, abychom už nikdy neudělali podobnou chybu jako onen náš známý, za kterým jsme třeba právě na návštěvě ve špitále. Sám jsem byl v počátku mé řidičské kariéry viníkem relativně vážné nehody (naštěstí jsem tehdy \"jen\" udělal z auta kouli, nikomu se nic nestalo), ALE TEN POCIT, KDY JSEM SI NAJEDNOU PŘIPADAL V AUTĚ JAKO V PRAČCE PŘI ŽDÍMÁNÍ, TEN MÁM V SOBĚ SAKRA HLUBOKO SCHOVANÝ - A OD TÉ DOBY VÍM, ŽE O NAŠÍ BUDOUCNOSTI ROZHODUJE SETINA (MOŽNÁ TISÍCINA) VTEŘINY. Kdybych tehdy \"nechvátal\", nemusel jsem se myškou protahovat mezi auty z pruhu do pruhu. Kdyby mi při onom manévru nepraskla pravá přední guma a já měl auto ve 100% technickém stavu (což jaksi u 27 let starého Renaulta za 1000,- Kč opravdu nebylo možno předpokládat), třeba bych neměl vůli v řízení na půl otáčky volantem a já bych pak nejezdil na pražské Štvanici po střeše. To, že auto téměř nebrzdilo a já jel minimálně 100 km/h, to už je jen třešinka na dortu prů*eru. Od té doby se až úzkostlivě o svá auta starám (Helča mi jednou řekla, že by se tak jako naše auto chtěla mít aspoň jeden rok svého života - zakašlat a šupky dupky k tomu nejlepšímu lékaři), ale po tom maléru z mých cca 20ti let si prostě nedovolím naložit rodinu do auta, u kterého si nejsem 100% jistý, že vše funguje jak má a já sám že jsem nic podstatného neopomněl. Citovat
Fusion Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Je pravda, že ve Stopu od Besipu ukazují jak auto brzdí na sněhu na zimních, jak může dítě vletět na sídlišti před auto nebo jak se nevyplácí jezdit podle hesla \"tam to znám\" ale o technickým stavu aut tam nebyla nikdy zmínka (alespoň sem takovej díl neviděl). Asi předpokládali, že každej jezdí v novým Cliu jak oni. Citovat
Kekros Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Tak to je teda síla . Zrovna včera se proti mně ve městě vyřítila ze zatáčky felicie když objížděla babetu. V tu chvíli už jsem myslel, že bude po autě. A nejhorší na tom je, že já jsem ten kdo musel brzdit. Fakt si nedovedu představit, kdyby se kvůli nějakýmu \"jakoby řidiči\" mělo něco někomu přihodit v mim autě Citovat
vix Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Kekros: řeš sebe, neřeš svoje auto - jsou to jen plechy Když nastane průšvih, jsou tam proto, aby se muchlaly. Citovat
vix Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Fusion Je pravda, že ve Stopu od Besipu ukazují jak auto brzdí na sněhu na zimních, jak může dítě vletět na sídlišti před auto nebo jak se nevyplácí jezdit podle hesla \"tam to znám\" ale o technickým stavu aut tam nebyla nikdy zmínka (alespoň sem takovej díl neviděl). Asi předpokládali, že každej jezdí v novým Cliu jak oni. před několika lety je zase \"sponzorovalo\" Volvo Citovat
Kekros Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Vix : Já to taky tak beru neboj , ale bylo to ve městě, tak doufam, že by to nemělo horší následky než zmuchlaný plechy, a auta je taky škoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.