Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A není lepší jet přes Rumuny? Jsi stále v EU?

Eltone Ty jsi letos zavrhl Chorvatsko?

Odesláno

No myslel jsem Maďary a pak Rumunsko a pak Bulharsko, kdysi za socíku jsem takhle jezdil. Ale tenkrát ta cesta na 3 dny a bez dálnice.

Odesláno

Až tak? Je pravda, že tenkrát jsme se báli pomalu i zastavit a jet v noci byla skoro sebevražda.

Odesláno
Pánové, můžete mi prosím někdo jednoduše napsat proč jet v létě k moři do Bulharska? Asi vám to příjde jako divnej dotaz, ale mě by to fakt zajímalo. A proč se nepodívat zase někam jinam...

Třeba proto že je tam nádherně, a docela levno, oproti jiným destinacím, za mě jedině Bulharsko;)

Odesláno

ja ked vidim tie plaze a ubytovanie v bg tak sa cudujem ze chorvatska aj niekdo cestuje,ak by bola poloha krajin opacne tak nikto do chorvatska ani nepachne,tie nadherne betonove platne pri mory maju ale svoje caro:D

Za mna je bg cislo jedna na tento rok

Odesláno

Já teda z Chorvatska neznám beton, ale jen krásné malinké zátočiny s úžasně čistým mořem bez lidí. Ale je to věcí názoru a pohledu. Netoužím po kilometrech písku plného lidí a zkalené moře. Ale naštěstí je dobře, že jezdí hodně lidí do Bulharska, aspoň je jich jinde méně. hihihi

Odesláno
A není lepší jet přes Rumuny? Jsi stále v EU?

Eltone Ty jsi letos zavrhl Chorvatsko?

Chorvatsko miluji, ale chci zkusit něco jiného. Jinak do BG pojedeme se skvělíma lidma (Martinsk) a na to se těším nejvíc.

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak určitě jako každý rok a pochopitelně autem. Mám vyhlédnutý jeden hotel v Lozenci u pláže. Kdyby nevyšel Lozenec, tak Kiten. To jsou jedny z mála míst, kde jsem ještě nebyl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...