koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 No cestu mám najetou, tu jsem si teda nezamiloval Já se ptám na dovolenou. Citovat
Ladman Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Písečné pláže, velké vlny, nízké ceny ubytování, služeb a zboží. Kde tohle vše dohromady jinde najdeš? Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Ubytování jen v hotelech nebo jsou tam apartmány k pronajmutí? Moře čistý? Vlny velký všude? Citovat
MotoMoto Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 A není lepší jet přes Rumuny? Jsi stále v EU? Eltone Ty jsi letos zavrhl Chorvatsko? Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 No tak po zkušenostech na Srbsko-Rumunskejch hranicích teda nevím... Citovat
MotoMoto Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 No myslel jsem Maďary a pak Rumunsko a pak Bulharsko, kdysi za socíku jsem takhle jezdil. Ale tenkrát ta cesta na 3 dny a bez dálnice. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Pokud máš dostatek dárečků a nebo Eura navíc... Citovat
MotoMoto Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Až tak? Je pravda, že tenkrát jsme se báli pomalu i zastavit a jet v noci byla skoro sebevražda. Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Pánové, můžete mi prosím někdo jednoduše napsat proč jet v létě k moři do Bulharska? Asi vám to příjde jako divnej dotaz, ale mě by to fakt zajímalo. A proč se nepodívat zase někam jinam... Třeba proto že je tam nádherně, a docela levno, oproti jiným destinacím, za mě jedině Bulharsko;) Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Jinak my jeli tehdy přes Bratislavu, Budapešť, Beograd, Sofiju a skončili v Burgasu, bylo tam krásně a cesta taky v pohodě. Citovat
Martin 1981 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 ja ked vidim tie plaze a ubytovanie v bg tak sa cudujem ze chorvatska aj niekdo cestuje,ak by bola poloha krajin opacne tak nikto do chorvatska ani nepachne,tie nadherne betonove platne pri mory maju ale svoje caro:D Za mna je bg cislo jedna na tento rok Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 V Chorvatsku sem byl jednou a už nikdy více, raději jedu dál do Bulharska. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Beton? PS: Šaldo tuhle cestu znám, tady jsem pochopil, že kazdá správná ves musí mít aspoň 2 Vulkanizery. Citovat
Šalda Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 2 Vulkanizéry?? Já viděl všude jen špínu a bídu:D Teda než sem dojel na místo, pak to bylo o 10000% lepší Citovat
MotoMoto Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Já teda z Chorvatska neznám beton, ale jen krásné malinké zátočiny s úžasně čistým mořem bez lidí. Ale je to věcí názoru a pohledu. Netoužím po kilometrech písku plného lidí a zkalené moře. Ale naštěstí je dobře, že jezdí hodně lidí do Bulharska, aspoň je jich jinde méně. hihihi Citovat
Martin 1981 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 ano a ked mas smed alebo hlad tak si otvoris konzervu lebo nikde na blizku nebude bufet:D Citovat
elton Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 A není lepší jet přes Rumuny? Jsi stále v EU? Eltone Ty jsi letos zavrhl Chorvatsko? Chorvatsko miluji, ale chci zkusit něco jiného. Jinak do BG pojedeme se skvělíma lidma (Martinsk) a na to se těším nejvíc. Citovat
Martin 1981 Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Ladman co tento rok bulharsko?ja idem 12.7. na slnecne pobrezie Citovat
Ladman Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Tak určitě jako každý rok a pochopitelně autem. Mám vyhlédnutý jeden hotel v Lozenci u pláže. Kdyby nevyšel Lozenec, tak Kiten. To jsou jedny z mála míst, kde jsem ještě nebyl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.