Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fuuuu 1800km ,tak to hej:D ale nasej malej bude v lete len rok a pol,tak neviem ci sa na to dat,a chorvatsko ma vobec nelaka :blicismajlik,,,,,,,,,,myslim ze si niekde pisal ze chodis cez Srbsko nevies tam o nejakom bezpecnom mieste na oddych ozaj treba do srbska pas?

Odesláno

myslím, že Čechům stačí na cestu, a to i přes Srbsko OP:roker. Jak to mají bratia naozaj neviem:D. My máme pasy, protože v nich máme napsané dvojčata. Na menší oddych bohatě stačí jakákoli benzínka cestou. Osobně stavím pouze když někdo potřebuje na WC a v Maďarsku na svačinu a v Bulharsku na snídani. Já na půlhodinku spánku stavím až v Bulharsku kousek za srbskými hranicemi. Mírně sklopím sedačku a dám si \"dvacet\". Ovšem s takhle malým dítětem bych asi já nejel...

Odesláno

Byl jsem tam kdysi ještě s rodiči. Moře bez vln, oblázkový pláže, jídlo a pití extrémně drahý. Proto sebou Češi vozí paštiky a místní jim přezdívají paštikáři. Kdo dříve jezdil do Chorvatska a byl poté v Bulharsku, zpátky se už nevrací.

Odesláno

Nechci vyvolat žádnou hádku, ale byl jsem jak v BG tak v HR a když se nebudu bavit o cenách tak Chorvatsko je krásnější a určitě má nádhernější moře. Bohužel na to hřešej a rok od roku zvedaj cenu.

Odesláno
Nechci vyvolat žádnou hádku, ale byl jsem jak v BG tak v HR a když se nebudu bavit o cenách tak Chorvatsko je krásnější a určitě má nádhernější moře. Bohužel na to hřešej a rok od roku zvedaj cenu.

ale ten beton akoze plaz:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

No tak to samozřejmě ne, ale můj názor je ten (nikomu ho nevnucuju), že Chorvatsko má smysl až od Splitu dolů, na severu snad jen Baška na Krku. Tam je pěkná oblázková pláž. V sezóně poněkud narvaná, jak jinak. Ale taková střední a jižní Dalmácie je nádherná a myslím že BG a Černé moře je o stupínek horší. Prostě je to tak, voda je tmavší a písek to kalí ještě víc, ale i tam je hezky, proč ne. Ale pořád úmyslně nemluvím o ceně.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mno ja pojedu v tenhle rok asi zase 3x

tedka tam pojeud pracovne.... v lete na dovcu a v zime na vanocky.

ale v lete pojeud podle toho kdy se tam vrati bratranek... takze spise v cervenci... ;)

Odesláno
ano

http://maritimeresort-bg.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=34〈=cz

Mám objednaný apartmán, oba dva pokoje jsou klimatizované s TV a lednicí. K ubytování máme objednané i snídaně pro mne, manželku a tři děti. Cena 55 Euro/den včetně snídaně.

Chci se tě prosím zeptat,jak tam je řešený parkování?Byl jsem předloni v Primorsku a musel jsem parkovat na ulici,kde chodilo spousta ožralů.Jinak odkaz dost dobrej.

Odesláno

2 rick: stejně jako jinde, nejspíš někde poblíž hotelu. Pokaždý parkuju před hotelem a nikdy žádný problém. Pro jistotu ale sklápím zrcátka, v Carevu když jsem to udělal, tak do druhého dne měli sklopený zrcátka v ulici 90 % lufťáckejch aut (češi , rumuni, bulhaři, ap.) :D

Odesláno

Já mám nalítano tolik,že už mě letadlo snad ani nebaví.Loni 2x Čína a řekl jsem si,že teď zase chvíli autem.Vždyť na to máme krásný auta:D

Odesláno

Hosi kam chodite na tz cenz tech ubztovani..... Ja se tam ubztoval v pokojich s lednici ale bey klimz, ponekud mam sice rad chladek, ale spat s tim nemohu. Za manzelskou postel +1 mensi tusim ze do 15E. a cesta k moru cca 3/4 cigarety a to kourim hodne rychle.

Czedisonek: ano mas recht, voda je tmavsi, ale vzdy zalezi kam pojedes, znam mista kde se je voda pruzracna jak z kohoutku, takove ty klasicke laguny kde je po cca delce 2km hloubka 0.5m.

A kvuli pisku tam lidi jezdi, ne ze bych ho mnel v oblibe, ale videl sem to na kamaradech v chorvatsku, sakra tam te sutr tlaci tam to, musis miti boty aby sis nerohnap nohu atd....

Je to asi vec nazoru, me zase nevyhovuje tak moc chorvatsko, ale urcite za to nemuze prostredi, je tam krasne, jenom mam jine predstavi o dovolene, a preci jenom moje polovicni narodnost tomu tak i cini.

add: obzor: tu cenu ubytovani sem vam napsal primo z Obzoru, a hotely jsou drahy, ja uprimne ozelim snidani radsi po ceste na plaz si dam vyborne palcinky za 1.5lv nebo na co me napadne.....

Tohle leto ale pojedu jeste bliz k burgasu, asi na ficozu, tam bylo suprove. Ale uvidim jak se mi bude chtit, a bulharsko neni o moc dal. Ja tam jedu 17h a to nespicham. Do Sumenu cca 100km po dalnici od Varny. ;)

Odesláno

Moje řeč.Mě chorvati taky poslední dobou pěkně s...u,Rád zaplatim za kvalitu,ale je to jak u nás třeba na horách,hlavně co nejdřív nahrabat.A v chorvatsku jak nemluvíš německy,tak jseš pro ně póvl.To bulhaři mi přijdou mnohem přívětější,třeba jak daji pěkně sklo na pivo do mrazáku a to se to pak na pláži sedí:D

A to nemluvim o chorv.policajtech:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...