Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ZMĚNA AUTA

ZMĚNA AUTA  

1. 1. ZMĚNA AUTA

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

U 307 se ty poruchy vyskytují podstatně častěji než u jiných modelů, tolik k předchozím příspěvkům. Nicméně když jsi kutil, klidně do ní běž, o pažoutí elektronice a principech už něco víš, tak to není až tak jako učit se jinou značku. Nicméně zůstal bych jen u starého modelu 307, když už.

Jinak servisně (z pohledu kutila domácího) je zdaleka nejlepší VW group (nejdostupnější literatura a popisy, snadná, jednoznačná a přehledná diagnostika stažitelná na každém rohu), nicméně má nevýhodu, že se hodně krade. Pokud by se to tolik nekradlo, a dalo se to s klidným svědomím parkovat na ulici, už by mě dávno žádné Peugeoty nezajímaly.

Odesláno

Co znamená menší auto? A kolik na něj cca máš? Jestli máš nějakou tu kačku navíc, šel bych do 3kovýho báwa, nebo do VW (teď akorát jedeme pro Golfa pro kamarádku 2004model)...

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

1007? to mě by se líbilo na staré roky- teda nic vezlém , myslím to tak jako že až budou děti z domu :D

Nooo,na toho jsem zapoměl.Nebyl by špatný po 406 :myslim

Guest servisman
Odesláno

můj dotaz zněl 307 či jiné.Jaké jïné to je mi jedno co to bude

Toyota Auris ani náhodou a 1007 taky NE

Odesláno
Původně zaslal: oddie

U 307 se ty poruchy vyskytují podstatně častěji než u jiných modelů, tolik k předchozím příspěvkům. Nicméně když jsi kutil, klidně do ní běž, o pažoutí elektronice a principech už něco víš, tak to není až tak jako učit se jinou značku. Nicméně zůstal bych jen u starého modelu 307, když už.

Jinak servisně (z pohledu kutila domácího) je zdaleka nejlepší VW group (nejdostupnější literatura a popisy, snadná, jednoznačná a přehledná diagnostika stažitelná na každém rohu), nicméně má nevýhodu, že se hodně krade. Pokud by se to tolik nekradlo, a dalo se to s klidným svědomím parkovat na ulici, už by mě dávno žádné Peugeoty nezajímaly.

\"Nicméně zůstal bych jen u starého modelu 307, když už.

\" a to uz preco???:myslim

Odesláno

To ti stejně nedá. A pak budeš jen nas*anej, když to nebude pro hrabání příliš vhodné. Věř tomu, když budeš muset vozit auto se všema poruchama do servisu bež možosti do toho šáhnout sám, budeš vzteky bez sebe, když jsi předtím dělal sám úplně všechno. Ale to časem poznáš sám :D:P

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Uvažuju podobně,ale šel bych do japonce (néé korejce)

Holt,japonec nakonec :myslim

No dneska to máš jedno, je to tak promíchaný, že stejně nakonec nevíš kde je to auto smontovaný. Třeba Nissan je už mix s Renaultem takže to co se povídalo o kvalitě Nissanu tak už je taky \"bejvávalo\". Jak říká kámoš, který na Nissan nedal dopustit a teď jezdí ve Fabii :) - po spojení s Renaultem je Nissan v pí.. :D

Odesláno
Původně zaslal: honza406

u Megane se mne nelíbí ta prdel Hatchback

Ty máš tedy problémy, já se na zadek dívám jen ženskejm (a to ještě jen některým) :P;)

Odesláno

nahodou sam som mal megana II 1,5 dci 62Kw a musim povedat ze vyborne vozitko, a na tu ritku si clovek velice rychlo zvykne......v super vybave, full elektrika predu vzdau senzor svetiel, dazda, ostrekovace svetiel, parkovaci asiis., determalne celne sklo, origo 16\" alu, automaticka klima, opierka vpredu vzadu, abs,esp, 8 x abg rok 2004.... predal som ho ked mal 52 000 km....vtedy som robil dovoz aut, a dnes mi ho je luto...naco som ho dal prec.... aj ked sa na verejnosti o renaulte sa nehovorí v dobrom

Odesláno

Mne osobne sa 307 my velice pacili, velmi pohodlne vozenie... Poruchy boli, ale tie su na kazdom aute... Ale 307 by som ja asi bral jen v SWcku :) Priznam sa, v kratkej verzii som este ani nesedel :)

A len na margo korejcov, co spominal nemec...

Poznam uz 3 ludi v mojom okoli, vcetne mojho taatu, ktory su Hyundai Accent koupili :)

A na to auto nedam dopustit, kdyby ze teraz potrebujem jezdit dlhsie trasy za pracou a treba nove auto, bez mihnuti oka jedu do nej...

Za 400 litru mas plnu palbu s 5 rocnou zarukou. 1.5 CRDI VGT 16V diesel s 81 KW / 110 PS, 4x ele okna, manual klima, elel zrcatka, cd/mp3/aux/usb radio, 8x repro, alarm.

Motor je jeden s najtichsich dieslov aky som pocul, je uplne tichy aj na volnobehu. Paradny vykon. Dialnica 130 km/h bez klimy 4.4 az 4.5 litra na 100km, mesto do 5.8 - 6.0 s klimou. Dilanica s klimou 4.9 - 5.1 litra na 100km.

Sedadla sa sice bez vyrazneho bocneho vedenia, ale su prijemne tvrde a siroke, neboli z nich chrbat a dobre sa v nich sedi.

Nenasiel som recenziu ,kde by na accenta nadavali. Naopak ho odporucaju.

Odesláno

Chválu jsem slyšel na Ford Focus. 307 v benálu, nějakou mladší, toho bych se nebál :)

Nedávno se kolega rozhodoval, co vzít. Vybíral mezi Focusem, Passatem, Golfem a Mondeem. Nakonec vzal 407.

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: oddie

Focus kdyžtak jeden na prodej stojí u Vašendy, co vím. Tuším, že za nějakých 125tis Kč?

ehm ten modrej s přívlastkem RS ;):D:D:D:D

Ten asi těžko :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...