Stifler Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Tak jsem si dneska zkusil připojit teplotní čidlo k displayi na středovym panelu a funguje mi to na první dva dráty zleva, ale ukazuje mi to mínusovou teplotu - co dělám špatně??? Teplota je reálná (v pořádku), jen to \"mínus\" mi tam nějak vadí. Jestli někdo víte, co s tim, tak budu vděčnej za každou radu. Díky! [upravil dne 4/9/08 Stifler] Citovat
oni Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 draku bud bude spatny cidlo nebo spatny napojeni,myslim si ze to nemam urco na prvni dva!kouknu se ti!! Citovat
ajven Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: oni nebo ty dva kabely jenom prohod! ja som teraz zapojil tiež čidlo na 406ke a vyzeralo to tiež najskôr na mínus. Potom som náhodou prehodil káble medzi sebou a už to išlo v poho a tak som to aj nechal. Skús to možno to aj tebe pomôže. Citovat
Stifler Odesláno 11. srpen 2008 Autor Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: ajven Původně zaslal: oni nebo ty dva kabely jenom prohod! ja som teraz zapojil tiež čidlo na 406ke a vyzeralo to tiež najskôr na mínus. Potom som náhodou prehodil káble medzi sebou a už to išlo v poho a tak som to aj nechal. Skús to možno to aj tebe pomôže. no, už jsem to zkoušel a výsledek byl stejnej, ale zkusim to znova. Díky za radu. Citovat
Stifler Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Prozatím nic nepomohlo. Problém je stále aktuální. Po připojení to stále ukazuje -29 °C ať je teplota jakákoliv. Poradí někdo??? Citovat
Stifler Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Tak se dneska dílo podařilo. Za pomoci Oniho jsem dal teplotní čidlo do kupy. Dva dráty vedoucí z teplotního čidla patřej připojit na druhej a pátej pin konektoru displaye, pak to bude ukazovat teplotu -29 °C (viz. fotka nahoře) a po vypnutí a zapnutí klíčku v zapalování se již načte správná teplota a vše je plně funkční. [upravil dne 4/9/08 Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: meldal sikouny kluci... No, já ne. To spíš Oni. Ten si to taky sám předělával (display měl ode mě i s krytem středovýho panelu ) a on mi pomohl v tom, kam to připojit a co dělat dál, abych zjistil, jestli to funguje. Takže jemu tímto vzdávám opravdu velké DÍKY!!! Citovat
Béďa Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 o stupen vybavy lepsi.. PS: mas ty pedaly nejak krive.. Citovat
PnR Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 len tak zo zvedavosti.. stoji ti auticko cely cas na dvore aleho ho niekto aj obcas venci? Citovat
Stifler Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Béďa o stupen vybavy lepsi.. PS: mas ty pedaly nejak krive.. jj, výbavu chci malinko upgradovat. ale co se týče pedálů, tak jsou dobře a jsou tam už takhle od koupě, takže jsem do toho vůbec nezasahoval. Citovat
Stifler Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: PnR len tak zo zvedavosti.. stoji ti auticko cely cas na dvore aleho ho niekto aj obcas venci? Nikdo ho nevenčí. Stojí v garáži a já mu jen občas protočim motor na cca 20 minut, aby motor nezapomněl, k jakýmu účelu má sloužit. Nemá ho kdo venčit, páč jsem dal značky do depozitu a pojistku fakt platit nehodlám, když nesmim jezdit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.