Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 - připojení teplotního čidla k displayi na středovym panelu - VYŘEŠENO!!!

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si dneska zkusil připojit teplotní čidlo k displayi na středovym panelu a funguje mi to na první dva dráty zleva, ale ukazuje mi to mínusovou teplotu - co dělám špatně??? Teplota je reálná (v pořádku), jen to \"mínus\" mi tam nějak vadí. Jestli někdo víte, co s tim, tak budu vděčnej za každou radu. Díky! :papa

dsc02299yf4.jpg

[upravil dne 4/9/08 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: oni

nebo ty dva kabely jenom prohod!

ja som teraz zapojil tiež čidlo na 406ke a vyzeralo to tiež najskôr na mínus.

Potom som náhodou prehodil káble medzi sebou a už to išlo v poho a tak som to aj nechal. Skús to možno to aj tebe pomôže.

Odesláno
Původně zaslal: ajven

Původně zaslal: oni

nebo ty dva kabely jenom prohod!

ja som teraz zapojil tiež čidlo na 406ke a vyzeralo to tiež najskôr na mínus.

Potom som náhodou prehodil káble medzi sebou a už to išlo v poho a tak som to aj nechal. Skús to možno to aj tebe pomôže.

no, už jsem to zkoušel a výsledek byl stejnej, ale zkusim to znova. Díky za radu. ;):papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Prozatím nic nepomohlo. Problém je stále aktuální. Po připojení to stále ukazuje -29 °C ať je teplota jakákoliv. Poradí někdo???

Odesláno

Tak se dneska dílo podařilo. Za pomoci Oniho jsem dal teplotní čidlo do kupy. Dva dráty vedoucí z teplotního čidla patřej připojit na druhej a pátej pin konektoru displaye, pak to bude ukazovat teplotu -29 °C (viz. fotka nahoře) a po vypnutí a zapnutí klíčku v zapalování se již načte správná teplota a vše je plně funkční. :super

dsc02413ame8.jpg

[upravil dne 4/9/08 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: meldal

sikouny kluci...:potlesk

No, já ne. To spíš Oni. Ten si to taky sám předělával (display měl ode mě i s krytem středovýho panelu :D ) a on mi pomohl v tom, kam to připojit a co dělat dál, abych zjistil, jestli to funguje. Takže jemu tímto vzdávám opravdu velké DÍKY!!! :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

o stupen vybavy lepsi..;)

PS: mas ty pedaly nejak krive..:aut:D

jj, výbavu chci malinko upgradovat. ;) ale co se týče pedálů, tak jsou dobře a jsou tam už takhle od koupě, takže jsem do toho vůbec nezasahoval. ;)

Odesláno
Původně zaslal: PnR

len tak zo zvedavosti.. stoji ti auticko cely cas na dvore aleho ho niekto aj obcas venci?

Nikdo ho nevenčí. Stojí v garáži a já mu jen občas protočim motor na cca 20 minut, aby motor nezapomněl, k jakýmu účelu má sloužit. Nemá ho kdo venčit, páč jsem dal značky do depozitu a pojistku fakt platit nehodlám, když nesmim jezdit. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...