Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Koubis88

Chtel bych se zeptat jestli u klíče na P407 jde vyměnit pouze obal nebo jestli musim i s cipem a planzetou??? A pokud nekdo mate jenom obal tak kolik stoji???

Áno ten obal kľúča na 407-mu sa dá vymeniť aj samostatne, len neviem či sa ti oplatí kupovať samotný obal kľúča. Podľa toho kde by si ho chcel kúpiť, keď som sa pýtal v kľúčovej službe zaoberajúcou sa autokľúčami tam mi vraveli že ich majú len na objednávku lebo sú veľmi drahé a to cca. 70€ takže to máš u lacnejšie LOLU (prečítaj si o 4 príspevky vyššie). Budeš to mať lacnejšie aj s elektronikou ktorú si môžeš ponechať na náhradné diely. :papa

[upravil dne 3/7/10 Judes]

Odesláno
Původně zaslal: John_Ice

to jo,ale jestli lola to má a nebo jestli má ještě přístup na net...psal jsem a ještě neodpověděl

Keď si mu na seba nechal kontakt on ti určite odpíše a dá ti vedieť.

Odesláno
Původně zaslal: Vendis69

Tady můžeš zakoupit třítlačítkový obal http://key4car.cz/menu/klice-a-dalkove-ovladani/peugeot/peugeot-vystrelovaci-klic-3 cena 560Kč

Dodání do týdne

Vendis69 najprv som ten obal kľúča objednal v key4car.cz tak ako píšeš. Objednal som ich ešte v 01.2010 a po mesiaci som ich urgoval že mi nič neprišlo a teraz je 7. mesiac stále nič neprišlo, len toľko o serióznosti a dodaní objednaného tovaru.

[upravil dne 5/7/10 Judes]

[upravil dne 5/7/10 Judes]

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Původně zaslal: John_Ice

to jo,ale jestli lola to má a nebo jestli má ještě přístup na net...psal jsem a ještě neodpověděl

Keď si mu na seba nechal kontakt on ti určite odpíše a dá ti vedieť.

jíá na to nezpěchám,mám 2,jenom že jsou rozpadlí a pružina tam neporuje,tak jsem je ofrčel gumovou izolkou a hold už nejsou vystřelovací,jinak tlačítka (guma)jsou v poho.Já jen,abych to měl v cajku ;)

Odesláno

Tady můžeš zakoupit třítlačítkový obal http://key4car.cz/menu/klice-a-dalkove-ovladani/peugeot/peugeot-vystrelovaci-klic-3 cena 560Kč

Dodání do týdne

17%2C31.jpg

Tak jsem si včera objednal klíček-obal na klíč u toho key4car,hnet druhej den přišel,samou radostí jsem se pustil do výměny,a co se nestalo,tento obal vůbec nepasuje,jak elektronická část tak i samotný klíč.Takže jsem vyhodil oknem 700 Kč.

Odesláno
Původně zaslal: libaplodik

Dodání do týdne

17%2C31.jpg

Tak jsem si včera objednal klíček-obal na klíč u toho key4car,hnet druhej den přišel,samou radostí jsem se pustil do výměny,a co se nestalo,tento obal vůbec nepasuje,jak elektronická část tak i samotný klíč.Takže jsem vyhodil oknem 700 Kč.

Tak jsem to chtěl reklamovat a že chci odstoupit od smlouvy a key4car mi odpovědělo:klíč si musíte nechat vyfrézovat a tišták tam pasuje jen to chce trošku zručnosti.

Bohužel nevím jak bych měl být zručný,když tlačítka vůbec nevychází,když ten kryt je mnohem věčí.

[upravil dne 11/7/10 libaplodik]

Odesláno

Dodání do týdne

17%2C31.jpg

Tak jsem to chtěl reklamovat a že chci odstoupit od smlouvy a key4car mi odpovědělo:klíč si musíte nechat vyfrézovat a tišták tam pasuje jen to chce trošku zručnosti.

Bohužel nevím jak bych měl být zručný,když tlačítka vůbec nevychází,když ten kryt je mnohem věčí.

[upravil dne 11/7/10 libaplodik]

mozno mysleli zrucnost PRANIE...

skus to oprat v horucej vode, mozno sa to zrazi a bude to pasovat...

arogancia niektorych predajcov nepozna hranic, BOHUZIAL

[upravil dne 11/7/10 alihen]

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže jsem koupil od pp205klíč...tímto děkuji:papa ,ale problém je,že vůbec nevím jak se to přehodí.

když to otevřu tak na mě vybafne vlastně ten čudlík a mě to připadá,že je to zalisované v umělé hmotě.Kdo už to dělal a umí to,abych to zbytečně neporouchal.dík

....tak jsem to už konečně přehodil...

[upravil dne 28.9.2010 od John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...