Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za kolik bylo foto? Včera v TV to údajně hrozně dramatizovali, že v Kladně se platilo nějak moc...

Jinak asi pěknej zážitek :super

[upravil dne 7/8/08 Keejml]

Odesláno

To byla soukroměveřejná akce Kindla (v červeném tričku) a jeho rodiny na pěší zóně v Šumperku a když pohár přinesli,tak organizátor akce (ten v tom žlutém tričku) ohlásil,že kdo má zájem,tak se může (zcela zdarma) u poháru vyfotit,ale nesmělo se na pohár sahat :super

Kindl byl velmi přátelský.S každým,kdo se sním fotil si podal ruku. :super:potlesk

I bodyguardi (v modrém a bílém tričku) byli v pohodě,samá srandička :potlesk

Když pohár asi po hodině odnášeli,tak ten bodyguard v modrém tričku nechal všem co chtěli na pohár si sáhnout. :super

Když si u toho člověk uvědomí kolik slavných hráčů mělo pohár v rukou,tak je to velmi zvláštní pocit :super

Jinak o té akci nevědělo moc lidí,takže se tam sešla jen asi stovka lidí,což bylo super,nikdo se netlačil,nebyla tam žádná nervozita.Spíš skvělá pohoda :potlesk:super

Dnes bude pohár mimo jiné v Olomouci.Kolega tam teď jel,ale pochybuje,že se k poháru dostane tak blízko,jako se to povedlo mě a synovi :super

Prostě super zážitek který se už nemusí opakovat :myslim:super:papa

Odesláno

tak to ja jsem si na nej i sahnul a bodyguardi byli tenkrat pekny hrany, ne jako tyhle.. :)ale mas pravdu ze je to takovy zvlastni zazitek kdyz to normalne vidis jen v TV.. ;) tenkrat to tam mel Kaberle s Vasickem a docela slusne se tam upravili.. :D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tak to ja jsem si na nej i sahnul a bodyguardi byli tenkrat pekny hrany, ne jako tyhle.. :)ale mas pravdu ze je to takovy zvlastni zazitek kdyz to normalne vidis jen v TV.. ;) tenkrat to tam mel Kaberle s Vasickem a docela slusne se tam upravili.. :D

Taky jsem si samozřejmě sáhnul :super:aut:):papa

Guest Scratch
Odesláno

ja tam vidim v modrem i tebe, taky jsi tam delal bodyguarda? :D

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Scratch

taky mame jednu :-)

jak je to stara foto??.. to je nejaka historie..:D

loni, pred predavanim - fuj, me to nejde z huby \"slavkarumůnum\"

Odesláno

Nikdo jiný u Stanlyova poháru nebyl? :myslim

Kolega byl včera v Olomouci na náměstí a k poháru se přiblížil pouze na 20 metrů :bojim

I na fotkách na netu je vidět kolik tam bylo národa.

Z toho co jsem vysledoval v televizi a na netu,tak jsem měl pořádný kus štěstí,že jsem mohl být tak blízko a dokonce si i sáhnout :super;):papa

Možná si někdo řekne že jsem divnej,ale protože jsem v mládí aktivně hrál hokej (teď už jen místní amatérskou \"ligu\") a hokej stále sleduji,tak to pro mne dost znamená být tak blízko legendárního symbolu slávy,ktrerý prošel rukama těch nejslavnějších hokejistů na světě :super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Nikdo jiný u Stanlyova poháru nebyl? :myslim

Kolega byl včera v Olomouci na náměstí a k poháru se přiblížil pouze na 20 metrů :bojim

I na fotkách na netu je vidět kolik tam bylo národa.

Z toho co jsem vysledoval v televizi a na netu,tak jsem měl pořádný kus štěstí,že jsem mohl být tak blízko a dokonce si i sáhnout :super;):papa

Možná si někdo řekne že jsem divnej,ale protože jsem v mládí aktivně hrál hokej (teď už jen místní amatérskou \"ligu\") a hokej stále sleduji,tak to pro mne dost znamená být tak blízko legendárního symbolu slávy,ktrerý prošel rukama těch nejslavnějších hokejistů na světě :super:papa

Taky sleduji ,ale už není tolik času cestovat, sem tam zajdu na 1.ligu a na mateřský klub HcSareza (jsem odchovancem tehdejší TJ Hutní Montáže Ostrava!-Huťa Muťa do toho!) :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...