Pepito Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Včera jsem se byl se synem podívat na Stanleyův pohár na pěší zóně v Šumperku.Dovezl ho tam ukázat hokejista Kindl hrající na farmě http://www.denik.cz/hokej/obrazem-original-stanley-cupu-priletel-do-ceska.html [upravil dne 7.8.08 Pepito] Citovat
Keejml Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Za kolik bylo foto? Včera v TV to údajně hrozně dramatizovali, že v Kladně se platilo nějak moc... Jinak asi pěknej zážitek [upravil dne 7/8/08 Keejml] Citovat
snow Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Když ho do Litoměřic přivezl Martin Skoula tak to bylo zadarmo. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 taky mame jednu :-) [upravil dne 7/8/2008 Scratch] Citovat
Béďa Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch taky mame jednu :-) jak je to stara foto??.. to je nejaka historie.. Citovat
Miss Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Scratch taky mame jednu :-) jak je to stara foto??.. to je nejaka historie.. haha, to je budoucnost.-) Citovat
Pepito Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 To byla soukroměveřejná akce Kindla (v červeném tričku) a jeho rodiny na pěší zóně v Šumperku a když pohár přinesli,tak organizátor akce (ten v tom žlutém tričku) ohlásil,že kdo má zájem,tak se může (zcela zdarma) u poháru vyfotit,ale nesmělo se na pohár sahat Kindl byl velmi přátelský.S každým,kdo se sním fotil si podal ruku. I bodyguardi (v modrém a bílém tričku) byli v pohodě,samá srandička Když pohár asi po hodině odnášeli,tak ten bodyguard v modrém tričku nechal všem co chtěli na pohár si sáhnout. Když si u toho člověk uvědomí kolik slavných hráčů mělo pohár v rukou,tak je to velmi zvláštní pocit Jinak o té akci nevědělo moc lidí,takže se tam sešla jen asi stovka lidí,což bylo super,nikdo se netlačil,nebyla tam žádná nervozita.Spíš skvělá pohoda Dnes bude pohár mimo jiné v Olomouci.Kolega tam teď jel,ale pochybuje,že se k poháru dostane tak blízko,jako se to povedlo mě a synovi Prostě super zážitek který se už nemusí opakovat Citovat
Béďa Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 tak to ja jsem si na nej i sahnul a bodyguardi byli tenkrat pekny hrany, ne jako tyhle.. :)ale mas pravdu ze je to takovy zvlastni zazitek kdyz to normalne vidis jen v TV.. tenkrat to tam mel Kaberle s Vasickem a docela slusne se tam upravili.. Citovat
Fusion Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Nejlepší bylo jak kdysi v tv říkali \"Stanley cupův pohár\" Citovat
Pepito Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa tak to ja jsem si na nej i sahnul a bodyguardi byli tenkrat pekny hrany, ne jako tyhle.. :)ale mas pravdu ze je to takovy zvlastni zazitek kdyz to normalne vidis jen v TV.. tenkrat to tam mel Kaberle s Vasickem a docela slusne se tam upravili.. Taky jsem si samozřejmě sáhnul Citovat
Pepito Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 A tady jsou další fotky ze včerejší akce v Šumperku.Na 14té fotce jsem v pozadí vidět i se synem http://sumpersky.denik.cz/hokej_region/stanley-cup-kindl-20080806.html Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 ja tam vidim v modrem i tebe, taky jsi tam delal bodyguarda? Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Scratch taky mame jednu :-) jak je to stara foto??.. to je nejaka historie.. loni, pred predavanim - fuj, me to nejde z huby \"slavkarumůnum\" Citovat
Pepito Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch ja tam vidim v modrem i tebe, taky jsi tam delal bodyguarda? Je to poznat?Jsem se to snažil maskovat :D Citovat
Pepito Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Nikdo jiný u Stanlyova poháru nebyl? Kolega byl včera v Olomouci na náměstí a k poháru se přiblížil pouze na 20 metrů I na fotkách na netu je vidět kolik tam bylo národa. Z toho co jsem vysledoval v televizi a na netu,tak jsem měl pořádný kus štěstí,že jsem mohl být tak blízko a dokonce si i sáhnout Možná si někdo řekne že jsem divnej,ale protože jsem v mládí aktivně hrál hokej (teď už jen místní amatérskou \"ligu\") a hokej stále sleduji,tak to pro mne dost znamená být tak blízko legendárního symbolu slávy,ktrerý prošel rukama těch nejslavnějších hokejistů na světě Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Pepito Nikdo jiný u Stanlyova poháru nebyl? Kolega byl včera v Olomouci na náměstí a k poháru se přiblížil pouze na 20 metrů I na fotkách na netu je vidět kolik tam bylo národa. Z toho co jsem vysledoval v televizi a na netu,tak jsem měl pořádný kus štěstí,že jsem mohl být tak blízko a dokonce si i sáhnout Možná si někdo řekne že jsem divnej,ale protože jsem v mládí aktivně hrál hokej (teď už jen místní amatérskou \"ligu\") a hokej stále sleduji,tak to pro mne dost znamená být tak blízko legendárního symbolu slávy,ktrerý prošel rukama těch nejslavnějších hokejistů na světě Taky sleduji ,ale už není tolik času cestovat, sem tam zajdu na 1.ligu a na mateřský klub HcSareza (jsem odchovancem tehdejší TJ Hutní Montáže Ostrava!-Huťa Muťa do toho!) :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.