Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,přikláním se ke špatné sadě žárovek;mě zadníma dveřma všichni mlátí jak vratama od stodoly,a žádná,ani třeba brzdová,žárovka ještě neodešla...

• O 5 týdnů později...
Odesláno

tak opět mi odešla H1 pravá - (14dní nová ELTA auto bulbs 12V 55W) - Peugeot ale nic nehlásil, kdybych si nevšiml tak nevím, jestli není určen nějaký čas když odejde a pak začne hlásit. Ale zpět k tématu, žárovka vypadá zajímavě - nahoře první třetina krásně modrá pak další třetina fialová a poslední třetina sv. šedá, no výstavní kousek. To mi povězte.

Odesláno

Zkusil si pouzit nejaky lepsi zarovky? Co zkusit zmerit napeti na konektoru zarovky, kdyz je nastartovano a bezi altik? Idealne to merit i s zarovkou. Praskaji ti obe nebo jen jedna strana?

Odesláno

Na jednom světlometu mám zevnitř takové mírné ožehnutí, nevím jak to popsat ale v té části to již není průhledné ale jako když ta část ztratila průhlednost. Možná to udělala žárovka jak odešla. Ale nevím jak se toho zevnitř zbavit, jestli to vůbec půjde. Strčit tam drátek od žárovky a na konci s hadříkem a zkusit to očistit. Stalo se vám to někomu taky?

[upravil dne 16.9.2008 Francouz_407]

Odesláno

Ahoj. Během roku a půl, co mám 407 jsem měnil 4 x H1, parkovačky ani jednou. Těch se trošku bojím, protože na to je potřeba nestříhat si nehty alespoň dva týdny. Doufám, že ty H1 vyřeší sada xenonových výbojek, které plánuji namontovat po první STK.

To AnotherOne: Jak jsi spokojený s LED místo normálních 5W parkovaček? Drží?

Odesláno

2 Francouz 407: Elta žárovky - žádná sláva. Použij značkové. Jinak může být také problém v tom jestli nemáš uvolněný reflektor, který může klepat o nárazník a potom má žárovka životnost cca týden až 14 dní. Ještě k tomu opálení, zkusil bych jemným hadříkem se dostat otvorem po žárovce a setřít to tam.

[upravil dne 16.9.2008 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

Ahoj. Během roku a půl, co mám 407 jsem měnil 4 x H1, parkovačky ani jednou. Těch se trošku bojím, protože na to je potřeba nestříhat si nehty alespoň dva týdny. Doufám, že ty H1 vyřeší sada xenonových výbojek, které plánuji namontovat po první STK.

To AnotherOne: Jak jsi spokojený s LED místo normálních 5W parkovaček? Drží?

Zatiaľ držia :super bez výmeny. Nechty strihať netreba, dá sa opatrne vytiahnúť za drôtiky - nedrží to tam veľmi.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

A ty to máš očouzené před to lupou? Tak to nevím co s tím.

Očouzené ťažko, leda by svietil petrolejkou :D

Najskôr to bude nevratné zašednutie spôsobené teplom :(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes mi odešla znovu levá a opět je nějak více ožehnut světlomet zevnitř, neváíte jestli se dá světlo rozebrat bez nějakého násilí, jde mi o to sklo abych se mohl dostat hadrem na druhou stranu zevnitř

Odesláno
Původně zaslal: Francouz_407

Dnes mi odešla znovu levá a opět je nějak více ožehnut světlomet zevnitř, neváíte jestli se dá světlo rozebrat bez nějakého násilí, jde mi o to sklo abych se mohl dostat hadrem na druhou stranu zevnitř

To asi nepůjde,leda vyndat světlo a na nějakou tyčku dát hadřík a umít zevnitř ! Jinak nepřemýšlel jsi o xenonech ?? Já taky měnil každej týden v obou světlech H7 a pak díky Ferrymu který mi poradil že i do nečirý optiky jdou dát xenony tak jsem je tam fouknul a je po problému......

Určitě bych o tom začal uvažovat..... být tebou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...