Guest hans Odesláno 16. březen 2004 Odesláno 16. březen 2004 Máte někdo skušeností s T 16? - jak dlouho vydrží spojka?, - má vypínatelný 4x4 nebo je to natvrdo?, - má protiprokluzový systém?, - jakou to má nejvyšší spotřebu nebo rychlost? - pérování(hydro- nebo obyč pružiny)?, -stavitelný podvozek? díky Citovat
Jindra Odesláno 16. březen 2004 Odesláno 16. březen 2004 Spojka vydrži 140 tis. pak ti odejde a nová stojí v náhradě 12 tis. Vypinatelný pohon nemá.Protiprokluz z 95 rv??? dá se stím jezdit za 12 ale i za 20 a víc. jel jsem s tím 240.Pérování ve předu má pružiny, takře jde to snížit a vzadu je hydro a to nejde nastavit. Náhradní díly jsou kur.... drahé!! př: Chladič vodní orig kolem 20 / auto má 5 různých chladičů:D/, př. desky 4,5 orig, Řídící jednotka 45 atd. Ale co chceš od auta které nové stálo přes mega??? Jo ještě jeden poznatek to auto je na ty koně hodně těžké. Hodláš to kupovat?? Citovat
McBen Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Ahoj Jindro. Ještě prodáváš tu svou T16, jak si ji inzeroval? Jinak k těm problémům se dá ještě hodně přidat. Zadní náprava má řídící jednotku (většinou odejde), řídící jednotka motoru si občas dělá co chce, co kus, to originál........atd... Citovat
Guest hans Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 no myslel jsem že s těmi 180kW to musídělat divy, ale zase ta váha( myslel jsem, že to nebude o moc těžší než klasická 405- je tam navíc jen kardan a mezináprav. difer né), ty díly taky pěkná pálka, s tou koupi jsem měl nutkání, ještě uvidím. dík Citovat
Jindra Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 180kw kde tos viděl???? 140 kw v základu. a má to kolem 1400 kg. Citovat
Ladis Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Jindro, kde jsi k té T16 přišel? Myslím, kde jsi v ní jel, či ji snad vlastníš? Citovat
Guest hans Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 no, určitě jsem to někde viděl a říkal jsem si, že to má páru skoro jako audi s4. Pokud je to pravda s tím výkonem co uvádíš - pěkně o ničem!!!! už to nechci Citovat
David 106s16 Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Je to auto s turbem, bez velkych investic 280 PS musi byt. Umi to pojezdit i Imprezu, kdyz to clovek umi ridit. Citovat
Jindra Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 nene vlastnil jsem to 2 roky ale už jsem se toho raděj vzdal. 280Hp bez větších investic?? cip 250 hp za 15 tis a dál? A myslím si ze na Imprezu to nemá. Podvozek u T16 a u imprezy se nedá srovnávat. Citovat
David 106s16 Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 Byl jsem toho svedkem-na zavodech do vrchu s tim dokazal pojezdit hodne dobrou imprezu. Impreza jela slicky, T16 obycejne silnicni gumy. Bez velkych investic znamena jiny tlak na turbu a k tomu naprogramovana jednotka-nemyslim tim jednoduse vymenit cip. Ten intercooler chlazeny vodou si myslim taky neni to prave orechove.Ale je otazka co kdo bere jako bez velkych investic. Citovat
Jindra Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Nad intercoolerem jsem taky dumal. Chlazený vodou má stálou teplotu a možná i nižší než klasika ale to nevím přesně. Chtěl jsem za origoč cooler dat ještě 1 klasický.Ale to už bys musel programovat jednotku,protože by tam vznikla velká díra. Ale jinak s tím autem byla sranda, kort když tam byl štítek GLD:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.