Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

anti radar/ detektor radarov  

1. 1. anti radar/ detektor radarov

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Já mám tachometr, tak antiradar nepotřebuji........silnice není závodní dráha a já už jeden čelní náraz mám za sebou... auto v protisměru se kterým jsem se střetnul, bylo asi na svůj pruh moc veliké, tak použilo v zatáčce můj... pánové, řeknu vám, je to pořádná prda ve zlomku vteřiny :myslim ... druhé narozeniny už jsem oslavil...

naštěstí jsem byl ten modrej...

[upravil dne 4.8.2008 somira]

post-0-14109601673317_thumb.jpg

Odesláno

tak to je dost neprijemna nehoda..

ale myslim ze to nezalezi od toho ci ten clovek mal alebo nemal detektor..

su ludia ktory si veria az prilis a ako si spominal pletu si okruhy s cestou

ale takisto aj policia je dost vychcana a zvyknu merat na konci dediny, pripadne dost casto si striehnu na 40tkach

nehovorim ze predpisy treba porusovat to nie.. ale tie znacky su tam z isteho dovodu.. napr deti prechody a dalsie necakane udalosti ale ked si vezmete ze idete cez vikend ked je cesta uplne prazdna a da sa tadial ist v klude aj 80 a ani si to neuvedomite a ta 80tka je na tachometry a hned aj na fotke u pana policajta...

dufam ze sa rozumieme ze nefandim cestnym piratom.. tym je urcite jedno ci maju alebo nemaju radar..

Odesláno

spz budem davat dole zbytocne ked hliadka co ma bude zastavovat je o 500m dalej... jedine ze by som siel tak rychlo ze si to nestihnu zavysielackovat :D

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

sundej SPZtky :D

To leda že bys vlastnil jednu z peugeotích stíhačk, jako jsou S16, T16, Mi16 apod., aby tě kucí v těch jejich škopkách neměli šanci dohonit:D
Odesláno

Ja som AR mal (dostal som ako dar ináč by som si ho nekúpil) a nemám s ním dobré skúsenosti. Možno to bolo tým, že to bol dovoz z USA, ale chytal všetko možné - čidlá na samootvárací dverách benzíniek, prejazd popri vysielačoch a vysokom napätí... Tých falošných poplachov bolo skrátka veľa. Aj tak si myslím, že keď AR niečo zachytí je už neskoro. A mimo to, nie sú už v novom cestnom zákone zakázané?

[upravil dne 5.8.2008 AnotherOne]

Odesláno

Neviem ako u vás ale u nás pani policajti použivaju lepšie stihačky ako su tie od peugeotu.... napr Audi RS4.... tam ti nepomoze ani T16....a ked s tým nevieš ,tak ta dostane aj na Ceede :super

Původně zaslal: Mefisto86

To leda že bys vlastnil jednu z peugeotích stíhačk, jako jsou S16, T16, Mi16 apod., aby tě kucí v těch jejich škopkách neměli šanci dohonit:D

[upravil dne 5/8/08 marisw]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ja som AR mal (dostal som ako dar ináč by som si ho nekúpil) a nemám s ním dobré skúsenosti. Možno to bolo tým, že to bol dovoz z USA, ale chytal všetko možné - čidlá na samootvárací dverách benzíniek, prejazd popri vysielačoch a vysokom napätí... Tých falošných poplachov bolo skrátka veľa. Aj tak si myslím, že keď AR niečo zachytí je už neskoro. A mimo to, nie sú už v novom cestnom zákone zakázané?

[upravil dne 5.8.2008 AnotherOne]

nie je o nich ani zmienka.. zakazane su len rusicky signalov..

no asi si ho mal zle nastaveny.. v usa sa pouzivaju ine radary ako u nas.. oni pouzivaju vlny K,X.. u nas sa vlny K pouzivaju na otvarani dveri pri benzinke atd..

hovoria o nom ze je naj, mal tu cest ho vyskusat a ozaj nezda sa :)

Odesláno

PnR - antiradary su zakazane :) Su za to dost mastne pokuty....

Ale o to nejde, antiradari su prenosne a daju sa lepit na sklo, pri rychlosti a kym ta policajty zastavia, si nestihnu ani vsimnut ci ide o bezne GPS alebo ANTI RADAR.

S antiradarom som sa viezol 3 krat, ale nemal som stastie na policajtov z radarom, teda az na jednu situaciu. Isiel som po dialnici, antiradar zacal pipat ze radar :D tak som spomalil, a isiel som, stale mi ho detekoval blizsie, az som obchdzal 1 policajnu fabiu (bola biela, mala na streche dve anteny a sedeli v nej 2 uniformovany muzi zakona) - ale co bolo najsmiesnejsie, ze ziadny radar som u nich nevidel, ani na prednej maske, ani v nutri. Neviem.. .

Takze moc skusenosti nemam. Ale rozhodne mi nedaval ziadne falosne signaly, ani po meste, ani pri benzinkach, ani na dialnici...

Odesláno
Původně zaslal: uulik

Přeďelat 3ku černolu leúenkou na 8.:mad:

jizdou bez RZ nebo jejich zmenou byste opet porusili zakon..je to varianta pouze, kdyz mate opravdu v planu ujizdet cajtum, jinak to zpusobi jen to, ze vas zastavi kazdej policajt, ke kteremu se jen priblizite, nebo vas mine nekde na krizovatce, nebo nechate stat auto pred hypermarketem..a dvakrat denne vysvetlovat, ze vam je musel zrovna nekdo ukrast nebo je nejakej chuligan prelepil..:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: uulik

Přeďelat 3ku černolu leúenkou na 8.:mad:

jizdou bez RZ nebo jejich zmenou byste opet porusili zakon..je to varianta pouze, kdyz mate opravdu v planu ujizdet cajtum, jinak to zpusobi jen to, ze vas zastavi kazdej policajt, ke kteremu se jen priblizite, nebo vas mine nekde na krizovatce, nebo nechate stat auto pred hypermarketem..a dvakrat denne vysvetlovat, ze vam je musel zrovna nekdo ukrast nebo je nejakej chuligan prelepil..:bojim

celkem se mi libila vec kterou jsem videl na jednom aute ve spanelsku - predni znacku mel sklapeci - tj. kdyz nechtel aby byla videt zmacknul cudlik a ona se sklopila dovnitr narazniku :roker

Odesláno

To Jessie nedíval ses na film TAXI TAXI:D:D:D

Teď fakt už jsem někde na netu viděl jak to nějaká firma dokonce vyráběla-byl tam jen jeden problém a to že po zmačknutí čudlu než se všechno přetočilo tralo asi 5s možná i víc,čož už májí dávno tvou značku

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

To Jessie nedíval ses na film TAXI TAXI:D:D:D

Teď fakt už jsem někde na netu viděl jak to nějaká firma dokonce vyráběla-byl tam jen jeden problém a to že po zmačknutí čudlu než se všechno přetočilo tralo asi 5s možná i víc,čož už májí dávno tvou značku

to už je lepší, jak to měl Kurýr;) (protáčely se mu tam tuším 3 RZ)

Odesláno

No, nečekal jsem, že můj první příspěvek bude na takovéhle téma, ale budiž.

Aby antiradar/detektor (pasivní zařízení) signalizoval přítomnost radaru (uvažujme variantu, že JE to OPRAVDU RADAR měřící rychlost), musí přijmout nějaký signál - tedy musí se sám (i s vozidlem) octnout v měřeném úseku (v účinné vzdálenosti) signálu, radarem vyzařovaného... Jinak řečeno, antiradar musí být sám \"změřen\". Takže z hlediska využitelnosti signalizuje \"byl jsem změřen radarem\" - tedy pozdě...

Pokud antiradar/detektor detekuje různé boční či tzv postranní a zadní paprsky, či dokonce jen reaguje na \"cokoli\" vyzařující vlnění určité frekvence (viz předchozí příspěvky), postrádá smysl.

Nebezpečí vidím v tom, že reakce na signál antiradaru/detektoru může být prudká a pro ostatní účastníky silničního provozu nepříjemně překvapivá a může vést k nehodě...

Na druhou stranu, pokud řidič vozidla bude reagovat zpomalením na předepsanou rychlost při každém signálu, v podstatě pojede \"předepsanou rychlostí\"...

Aktivní zařízení je samozřejmě zakázáno a kromě jiného může být jako takové detekováno - na dálku..., na kterou má samo působit.

Pro pány: kde je jistota, že \"protivlnění\" antiradaru není škodlivé našim chloubám (a auta teď zrovna nemyslím...).:cool:

Ohledně zakrývání, pozměňování registračních značek, jejich ohýbání apod: doufal jsem, že tohle je téma na hovor mezi nevyřáděnými motorkáři. Pánově, trochu chladného rozumu...

[upravil dne 7.8.2008 207/205]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...