Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je jasný,že Mercedes dával naftové motory do osobáků jako první či jeden z prvních a má s tím velkou zkušenost celkově i se samotnou výrobou motorů.Někdo mi říkal pořekadlo HDI-hodně drahá investice-prý tam dochází k poruchám vstřikovačů atd,ale myslím si,že se to týká vozů s větším počtem najetých kilometrů,jsou zas lidi,kteří jezdí pořád bez problémů,poptám se někoho kdo do toho dělá,jinak TD mi říkali,že má nějaký problém s předkomůrkou-něco se tam uvolní a rozmlátí to hlavu,pokud v daném intervalu se to nevymění-je to prý i doporučení výrobce,ale to prý skoro nikdo neví-nevím co je na tom pravdy!!!Ale atmosféráka mám já a chtěl jsem ho bez turba 51KW a stačí mi to a je to prý nezničitelný....,akorát to tolik nejede!!!

Odesláno

TD mi říkali,že má nějaký problém s předkomůrkou-něco se tam uvolní a rozmlátí to hlavu,pokud v daném intervalu se to nevymění-je to prý i doporučení výrobce,ale to prý skoro nikdo neví-nevím co je na tom pravdy!!! Tak to slyšim poprvé:mrk peugeot , problém s předkomůrkou.Slyšel jsem to ale o starších vw 1,6 td .Jinak ti nechci nijak radit ale mam 1,9 d v 306 a je to super ježdění ,pohodová jízda.Ale mam kombi xsara break 1,9 td a abych pravdu řekl tak ten motor je tak akorát a nejsem žádný závodník.Jaksi 1,9 d bez turba v kombi a z klimou, bude nic moc ale dnes se nevyplatí spěchat.Šťastný výběr :papa

[upravil dne 6.8.2008 mio]

Odesláno

Pochopte, másím prodat mercedesa abych měl nějaký peníze na zařízení bytu, za chvilku se stěhuji od rodičů a potřebuji každou korunu... Takže se vracím k docela oblíbenému autu 306 ale chci už kombíka a znovu v naftě, zajímalo by mi jaký máte ještě názor na starý GRDT nebo tak nějak byl to klasický diesel s turbem, byl jsem s tím docela spokojen, solidní spotřeba a klima taky byla ok. k Mercedesu se vrátím za nějaký čas, ale tuto chci pro starou na ježdění po městě. díky za příspěvky a rady... 406 je moc velká pro holku a prý jsou drahý díly, nechci to auto... 306 je hezká... stačí a za solidní prachy... můžu mít HDi od nějakých 2500euro, ale radši TD který stojí stejně...

Odesláno
Původně zaslal: marcelmartinek

Pochopte, másím prodat mercedesa abych měl nějaký peníze na zařízení bytu, za chvilku se stěhuji od rodičů a potřebuji každou korunu... Takže se vracím k docela oblíbenému autu 306 ale chci už kombíka a znovu v naftě, zajímalo by mi jaký máte ještě názor na starý GRDT nebo tak nějak byl to klasický diesel s turbem, byl jsem s tím docela spokojen, solidní spotřeba a klima taky byla ok. k Mercedesu se vrátím za nějaký čas, ale tuto chci pro starou na ježdění po městě. díky za příspěvky a rady... 406 je moc velká pro holku a prý jsou drahý díly, nechci to auto... 306 je hezká... stačí a za solidní prachy... můžu mít HDi od nějakých 2500euro, ale radši TD který stojí stejně...

Tak pro koho ji chceš: pro starou nebo pro holku???:D:D

Odesláno

Jak se tady píše o těch 1.9 D/TD,co mi vždycky říkali,dovezem,ale počítej,že to bude mít minimálně 200000 za sebou,ale může se najít,já koupil se stavem tachometru 138000-bílý sedan z Holandska z roku 1997-3 měsíc-dvojková řada-první kusy,jestli ho stočili nevím,na něčem to vypadá,na něčem ne,mám to 3 měsíce,byl v tom nový alternátor,závěs,odřeniny laku,interiér více používaný-majitel tam prý vozil psa-poškrábané zadní dveře+nefunkční ventilátor topení,blik.kontrolka airbag a další,motor jede super,sundal jsem kryt ventilového víka,všiml jsem si stop po pracech na rozvodech-např.povolovaná matice ozub. kola pohonu čerpadla atd,kde bývá orig zabarvená,už to bylo otlačené,jinak řemen s čitelnými nápisy gates atd-neměnil jsem je zatím-nálepka na krytu servisu mi ten kdo to prodával smyl vapkou klasika,ale vypadá to na výměnu při 120000...

Odesláno

Vím našel jsem si ty TD za nějakých 2500euro a mají natočeno 200 000km s tím počítám... ale myslím si že to bez problému vydrží! jinak HDI - hodně drahou investici nechci, radši... Nějak se jí bojím... :bojim

Odesláno

vykonovo je tusim 1,9 TD rovnako ako 2,0 Hdi.. cize 66 kW ...a urcite ta TD bude lacnejsia. a motor nebude nachylny a citlivy na niektore veci ako TD....

Odesláno

mě 66KW - 90 PS stačí, dřív jsem to měl a nebyl s tím žádný problém, až na to že se to trochu hřálo, ale to jsem koukal do fora a je supr vědět jak to udělat aby to bylo v pořádku :D takže asi skočín do toho TD spíše na 100%. V neděli přijede kupec asi na Mercedesa, tak v pondělí pojedu do německa pro 306. Uvidíme jestli se ozve a přijede... :myslim

:super

Odesláno

No jestli prodáš medvěda kolem 120tis a chceš koupit 306 od 97 výše tak ti moc peněz na zažízení bytu nezbyde. Tu 306ku koupíš tak kolem 70tis a více + nějaký prvotní servis 10-15tis. Není lepší si nechat auto,který už znáš a má vychytaný mouchy a na zařízení bytu si vzít úvěr?

Odesláno

Driver:

tu 306 koupím kolem 70 máš pravdu max 10 do ní vrazím rozvody oil atd... a pak bude jen sloužit... holce se líbí a tak mě zbyde 50 na byt a pak si v klidu našetřím a koupím znovu mb ale novější... chtěl bych W203 a né už W202 koupím ale už asi benzín a dám si to do plynu... Tuto pak nechám holce.

Jinak úver??? nikdy... Nebudu živit nějaký sv..., stačí když vidím na výplatní pásce jak dávám necelých 10 000 na cikány... a pak je vidím v Lidlu... To by mi trefilo... a ještě pak dotovat banku nebo nějaký provident??? Berte si půjčky, já to radši vyřeším takhle, rok se nezblázním a pak si koupím novějšího MB... Peugeot pak bude jezdit i nadále v rodině...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...