Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím... Měl jsem Peugeota 405 kombíka, 305 kombíka, 306 krátkou a ted jezdím Mercedesem C 220D T, musím ho prodat, protože budu zařizovat bydlení, tak potřebuji auto které je spolehlivé a dobré, chci se tedy vrátit k peugetu 306 ale už chci kombíka, měl jsem samé kombíky a prostě ho musím mít... Dřív jsem měl čistý turbodiesel a byl jsem spokojen, až na to že se mi trochu hřál když jsem ho hnal po dalnici když bylo venku přes 30 stupnu... byl to ten starý model 95, ted budu brát asi 97 a víše... zajímalo by mi jakou mi doporučíte motorizaci! Známí má HDi a není spokojen... Prý si mám koupit znovu TD... Co myslíte?? Děkuji za rady... Bude samozřejmě s klimou... :-)

Odesláno

Právě že Mercedes je asi nejlepší auto! Měl jsem pár aut a byl jsem spokojen jen s Mercedesem a Peugeotem a ted mi čeká bydlení, tak musí MB z domu... koukněte www.matweb.eu/mercedes no je to těžký, ale zase Peugeot se nadarmo neříká že je to Francouzský Mercedes!!! Já asi půjdu do turbodiesla znovu, byl jsem s ním naprosto spokojen a docela to i jelo... 3000ot/130km/h supr... bez problému... ideální auto... Medvídek je taky supr...

Odesláno

OK406: máš něco proti Mercedesu?? :bacha :bacha :bacha

:D:D:D

Je fakt že to je opravdu supr auto, ale bydlení je přednější... Určitě se k němu i vrátím... ale peugeota nechám starý...

Volím od srdce - Mercedes / Francouzský mercedes - Peugeot

Odesláno
Původně zaslal: marcelmartinek

najeto kolem 330 000, cena je 129 000,-

čeká ho ještě 1 000 000km, vím kdo ho má a má kolem 800 000km a startuje jak ten můj... super auto...

Pokud je to auto v cajku, možná bych věděl o někom, kdo by měl zájem. Odkud jsi???

A ten telefon na tom webu platí???

Odesláno

auto je opravdu v pořádku!! mám k němu i tažný, akorát ho nikdy nikdo nemontoval na to auto... takže bych ho mohl dát k tomu!!! Telefon opravdu platí!!! Jsem Západní čechy - Tachov. Zítra ráno jedu Prahu...

Odesláno

Jarohap:

hele du na noční, pokud bude chtít, tak at mi zavolá, budu celou noc na telefonu a zítra celý den, musím do Prahy.

Ok, ozveme se....:papa

Odesláno

406?? To nikdy... Slišel jsem že jsou drahý díli... To auto není pro mě... HDi už vůbec ne... Myslel jsem jestli třeba benzín 1,6 nebo TD, ale asi skočím do 306 TD v kombíku. Jinak než 406 radši budu i nadále jezdit MB.

Odesláno

406?? To nikdy... Slišel jsem že jsou drahý díli... To auto není pro mě... HDi už vůbec ne... Myslel jsem jestli třeba benzín 1,6 nebo TD, ale asi skočím do 306 TD v kombíku. Jinak než 406 radši budu i nadále jezdit MB.

Ale 406 je taky francouzský mercedes :myslim:D:D

Odesláno

kup to čo ma turbo radšej hdi je tichsie a kultivovanejšie ja mam obyčajny diesel .hdi sa mi nepodarilo zohnat v prijatelnom stave a vybave. :potlesk:potleskber hdi:potlesk

Odesláno

Kombík 306 tzv.break se vyráběl pouze od roku 1997,jako tzv. dvojková řada 306,nejlepší motor bude samozřejmě HDI,atmosférák neurazí,vydrží a patří k nejlepším naftovým motorům 90 let,tzv původem z 80 let...U HDI bude vyšší pořizovací cena...

Odesláno

Jenže u HDi když se něco vysere, tak to bude stát víc jak u TD, přemýšlím nad tím TD. HDi je docela levný... neříkám u nás, beru auta z německa a tam se to dá sehnat fakt levně... HDi má známej a prý už by to nechtěl, něco se mu na tom pořád se.. a pořád dokola... Říkal ať se vrátím k TD že vydrží a je dobrej...

Odesláno

Jindras:

Jinak si pomatuj že nejlepší naftový motory měli VŽDY mercedes... 200D 250D(řadový 5ti válec - best off) no ale tuto bylo taky nezničitelný... měl jsem peugeota 305 kombíka a ten měl něco kolem 700 000 bylo to jen pracovní auto do lesa a opravdu supr...

Odesláno

Když se Ti líbí Mercedes, tak si kup Mercedes. Proč máš nadávat na Peugeota a snít o Mercedesu.

Jinak, moje zkušenosti se už zakládají na statistice, jak ostatní účastníci vědí. Máme ve firmě už 13 Peugeotů, z nich 5 x 406, 2 x 306 a jednu 306 doma. Ve firmě je tuším 7 x HDi. Denně ujedeme 3500 km. Najeto ve firmě dohromady asi 13 mil. km. Na základě těchto zkušeností doporučuji 406 HDi 80 kW. Podrobností mohu napsat několik stránek. Ale zkráceně: 406 je mnohem trvanlivější, než 306. Přece jen, 306 je koncipována jako rodinné auto, a trvanlivost tomu odpovídá. 406 je už spíše jako služební.

Ve Tvém případě jednoznačně kup Mercedes.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...