Gargamell Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Tak jsem se vykoupal v moři s klíčkem v kapse. Hned jsem ho vyndal, otevřel vylil pár kapek vody, ale bohužel dálkové zamykání nefunguje. Asi budu muset koupit nový, že? Četl jsem tu nějaké sumy jako 3 tisíce korun - to potěš Citovat
Gargamell Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Výborně. To jsem hledal a nedařilo se to. Jen co skončim v práci tak to zkusím. Díky Citovat
Escaper Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Pomohlo to? jestli ne tak bych jeste navrhoval novou baterku a vycistit DO destilovanou vodou nebo cisticim sprejem na elektroniku, slana voda totiz vodi tak mohla vybit baterii nebo je tam soli spojeny nejaky kontakt Citovat
Gargamell Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Ještě nevím. Za půl hodiny končím, tak uvidím... Baterka by měla být dobrá. Když stisknu to tlačítko, tak červena dioda normalne bliká. Až dorazím domů, tak napíšu jestli pomohlo. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 jj klíček dostal za odměnu dovolenku a páníček nemůže klíček používat Citovat
Gargamell Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 jj klíček dostal za odměnu dovolenku a páníček nemůže klíček používat Tak nějak... To bylo drahé vykoupání. To už jsem si vyslechl přdnášku o zodpovědnosti, slabomyslnosti a podobné od přítelkyně - ta začala panikařit, že se nedostanem do auta. Tentokrát nepomohla ani výmluva, že muži se dokáží soustředit jen na jednu věc a že já stále myslím jen na ní. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 není problém snad odemknout klíčkem,ale to ženy nevěří.Proto je vhodné občas promazat zámek ,aby byl funkční Citovat
Gargamell Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 No jasné... to jsem vysvětloval. Ihned mě posílala asi 1km na parkoviště abych to šel vyzkoušet, že jinak si neužije odpoledne Citovat
Guest servisman Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 dovedeš si představit kdyby šla pěšky nazpět?? To se ani nedivím chtěla tě zabavit,tys lítal kolem auta a ona se čvachtala ve vodě Citovat
Gargamell Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 No, tak zatim nic... když se na ten plošný spoj podívám detailněji, tak vidím, že v jednom rohu (kde pravdepodobne byla voda) je přerušená ta cestička - ten vodič. Tak nevim jestli to mám třeba zkusit zakápnout cínem... Ale nějak nevím jestli se do toho pustit nebo jestli mám vyhledat odbornou pomoc - třeba to jde ještě zachránit. Citovat
Dave_k Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Někdo tady psal, že měnil baterii v klíči a pak mu to nešlo spárovat. Nakonec odpojil baterii v autě a pak to najednou spárovat šlo. Citovat
igor.sk Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Ak si nikdy taký tenký spoj neopravoval, tak sa do toho nepúšťaj. Narobíš viac škody......A ak si poser....immo tak to ani nenaštartuješ. Ak ma niekto ďalej neopraví. Citovat
Gargamell Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Já vím, že jsou na ty spoje nějaké jako tužky... nevim. Nerad bych to dodělal pokud by to šlo zachranit... Citovat
Guest servisman Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: igor.sk Ak si nikdy taký tenký spoj neopravoval, tak sa do toho nepúšťaj. Narobíš viac škody......A ak si poser....immo tak to ani nenaštartuješ. Ak ma niekto ďalej neopraví. imo?? to je jen čip v klíčku a čtečka je okolo spínačky Citovat
Gargamell Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: igor.sk Ak si nikdy taký tenký spoj neopravoval, tak sa do toho nepúšťaj. Narobíš viac škody......A ak si poser....immo tak to ani nenaštartuješ. Ak ma niekto ďalej neopraví. imo?? to je jen čip v klíčku a čtečka je okolo spínačky No když jsem ten spoj vyndal a strčil tam klíček... tak mi to psalo imobiliser fault ... tak nevim jak to funguje. Citovat
Gargamell Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 No vyndal jsem s klíčku to co vyndat jde - taková destička zelená, kde je spoustu elektronických kravinek, spínač DO atd. Ale jak říkám, když jsem to vyndal (tuto destičku) tak mi hlásilo imobiliser fault. Citovat
Demo Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 mam zkusenosti s laptopy, kdyz se do nich vyleje pivo , doporucuji elektroniku DO promyt v destilce a nasledne prolit Isopropylalkoholem - tim zajistis, ze veskera vlhkost bude odstranena Citovat
Gargamell Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Jsem to prolil destilkou... ale jak říkám... Sůl mi rozežrala jednu tu cestičku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.