Stifler Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler No, jeden nikdy neví.... ale opravdu jsou to světla. tak uka, at vidim ze nekecas.. Fotky budou až zejtra, to by mi od strejdy z pneuservisu měly přijít obutý kola, takže vydrž. teď na ty světla neni vidět, páč mam předek auta naraženej na díly z XSička, aby se mi nerozlítaly po garáži, takže zejtra to uvidíš. Citovat
Béďa Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Fotky budou až zejtra, to by mi od strejdy z pneuservisu měly přijít obutý kola, takže vydrž. teď na ty světla neni vidět, páč mam předek auta naraženej na díly z XSička, aby se mi nerozlítaly po garáži, takže zejtra to uvidíš. ja to vedel ze kecas.. Citovat
Stifler Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler Fotky budou až zejtra, to by mi od strejdy z pneuservisu měly přijít obutý kola, takže vydrž. teď na ty světla neni vidět, páč mam předek auta naraženej na díly z XSička, aby se mi nerozlítaly po garáži, takže zejtra to uvidíš. ja to vedel ze kecas.. Zejtra uvidíš, teď to fotit nebudu, páč jedu na hokej. A navíc je auto tak zasraný, jak stojí od jara v garáži, že ho budu muset nejdřív umejt, než se odvážim ho fotit. Citovat
Stifler Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler Fotky budou až zejtra, to by mi od strejdy z pneuservisu měly přijít obutý kola, takže vydrž. teď na ty světla neni vidět, páč mam předek auta naraženej na díly z XSička, aby se mi nerozlítaly po garáži, takže zejtra to uvidíš. ja to vedel ze kecas.. Zejtra uvidíš, teď to fotit nebudu, páč jedu na hokej. A navíc je auto tak zasraný, jak stojí od jara v garáži, že ho budu muset nejdřív umejt, než se odvážim ho fotit. Tak pro Béďu plnim slib, tady jsou slíbené fotky mých světel: Celý auto: Předek: Parkovačky (malinko mě zklamaly kroužky Angels Eyes - svítěj fakt málo ): Potkávačky (parkovačka v čočce svítí taky, jen jsem fotil z blbýho úhlu ): Dálkovky (resp. svítí všechno, co může ): [upravil dne 8/8/08 Stifler] Citovat
AnotherOne Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Pekné Chcelo by to ale zmeniť tú žltú na bielu. Citovat
Stifler Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Pekné Chcelo by to ale zmeniť tú žltú na bielu. Jestli myslíš xenony do potkávaček, tak to časem taky bude. Teď s autem stejně jezdit nesmim, tak mam dost času na všemožný úpravy. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: AnotherOne Pekné Chcelo by to ale zmeniť tú žltú na bielu. Jestli myslíš xenony do potkávaček, tak to časem taky bude. Teď s autem stejně jezdit nesmim, tak mam dost času na všemožný úpravy. jj xenóny, fakt pekné oči. Citovat
Béďa Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Tak pro Béďu plnim slib, tady jsou slíbené fotky mých světel:) diky ti, heled stife chybi ti fotka s krouzkama.. jinak pekne a auti koukam dostalo i udrzbu laku, takze chvalim Citovat
Stifler Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler Tak pro Béďu plnim slib, tady jsou slíbené fotky mých světel:) diky ti, heled stife chybi ti fotka s krouzkama.. jinak pekne a auti koukam dostalo i udrzbu laku, takze chvalim Nechybí. oni ty kroužky totiž skoro vůbec nesvítěj. možná v noci, kdybych to vyfotil, tak by něco málo bylo vidět, ale jinak tam ty kroužky jsou jen tak na parádu, než aby svítily. Co se týče údržby laku, tak to jen prošlo mou ruční myčkou jinak zatim nic víc. Ale při mytí jsem narazil na jednu takovou malou zajímavost - našel jsem na kapotě u levýho světlometu přesný obrysy po těch třech pruzích (samolepkách), jako má 306 Rallye. Nevim, jak se to na mý GTičko dostalo, ale stopro tam byly. Zkoušel jsem i udělat pár fotek a trošku to na fotkách vidět je: Na bocích žádný stopy po samolepkách nejsou nebo aspoň já žádný neobjevil a nepříjde mi, že bych měl přestavovaný auto přímo z Rallyčka nebo že by snad bylo na předek bouraný a měnili kapotu za tu z Rallye verze. Je to pro mě taková malá záhada. Citovat
Béďa Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 ta samolepka se da koupit ne??.. tak to tam treba nekdo mel jako \"ala Rallye\" Citovat
Stifler Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa ta samolepka se da koupit ne??.. tak to tam treba nekdo mel jako \"ala Rallye\" Nevim, ale možný je všechno. Každopádně to pro mě bylo docela nečekaný. A to jsem GTičko nemyl rozhodně napoprvý. Nechápu, že jsem si toho dřív nevšimnul. Citovat
zabit Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 koukam ze nam to tu meni smer tematu uz nekdo rozdelal ty svetla ?? Citovat
Stifler Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: zabit koukam ze nam to tu meni smer tematu uz nekdo rozdelal ty svetla ?? Asi ne a zatim to ze zdejších příspěvků vypadá, že se na rozdělání nikdo ani nechystá. Citovat
jackie Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 vypadá to hodně dobře,fakt parádní.výsledek byl určitě očekáván co? Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jackie vypadá to hodně dobře,fakt parádní.výsledek byl určitě očekáván co? byl očekáván;) Na F foru to má kde kdo;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: čakom byl očekáván;) Na F foru to má kde kdo;) Nemáš odkaz? Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom byl očekáván;) Na F foru to má kde kdo;) Nemáš odkaz? Ta to forum? http://47499.aceboard.net/index.php?login=47499 sekce Ma 406 et moi Prolezl jsem tam x temat a je tam dost fotek nejaký to tema ma třeba i 80 stran... tak to dá zabrat. Citovat
jackie Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 já nevím taky bych to udělal,ale nevím jak by se to hodilo k laku Citovat
čakom Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: jackie já nevím taky bych to udělal,ale nevím jak by se to hodilo k laku To nevim:myslim Už je auto v lakovně? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.