Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Stifler

No, jeden nikdy neví.... :D:aut ale opravdu jsou to světla. :mrk

tak uka, at vidim ze nekecas.. :mrk:D

Fotky budou až zejtra, to by mi od strejdy z pneuservisu měly přijít obutý kola, takže vydrž. teď na ty světla neni vidět, páč mam předek auta naraženej na díly z XSička, aby se mi nerozlítaly po garáži, takže zejtra to uvidíš. ;)

Odesláno

Fotky budou až zejtra, to by mi od strejdy z pneuservisu měly přijít obutý kola, takže vydrž. teď na ty světla neni vidět, páč mam předek auta naraženej na díly z XSička, aby se mi nerozlítaly po garáži, takže zejtra to uvidíš. ;)

ja to vedel ze kecas.. :D

Odesláno

Zejtra uvidíš, teď to fotit nebudu, páč jedu na hokej. A navíc je auto tak zasraný, jak stojí od jara v garáži, že ho budu muset nejdřív umejt, než se odvážim ho fotit. :D

Odesláno

Zejtra uvidíš, teď to fotit nebudu, páč jedu na hokej. A navíc je auto tak zasraný, jak stojí od jara v garáži, že ho budu muset nejdřív umejt, než se odvážim ho fotit. :D

Tak pro Béďu plnim slib, tady jsou slíbené fotky mých světel:

Celý auto:

dsc02289xt3.jpg

Předek:

dsc02285pz1.jpg

Parkovačky (malinko mě zklamaly kroužky Angels Eyes - svítěj fakt málo :( ):

dsc02290gg3.jpg

Potkávačky (parkovačka v čočce svítí taky, jen jsem fotil z blbýho úhlu ;) ):

dsc02291ht8.jpg

Dálkovky (resp. svítí všechno, co může :D ):

dsc02294rg1.jpg

:papa

[upravil dne 8/8/08 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Pekné :super

Chcelo by to ale zmeniť tú žltú na bielu. :roker

Jestli myslíš xenony do potkávaček, tak to časem taky bude. Teď s autem stejně jezdit nesmim, tak mam dost času na všemožný úpravy. ;):super

Odesláno

Původně zaslal: AnotherOne

Pekné :super

Chcelo by to ale zmeniť tú žltú na bielu. :roker

Jestli myslíš xenony do potkávaček, tak to časem taky bude. Teď s autem stejně jezdit nesmim, tak mam dost času na všemožný úpravy. ;):super

jj xenóny, fakt pekné oči.

Odesláno

Tak pro Béďu plnim slib, tady jsou slíbené fotky mých světel:)

diky ti, heled stife chybi ti fotka s krouzkama.. :) jinak pekne a auti koukam dostalo i udrzbu laku, takze chvalim :super

Odesláno

Tak pro Béďu plnim slib, tady jsou slíbené fotky mých světel:)

diky ti, heled stife chybi ti fotka s krouzkama.. :) jinak pekne a auti koukam dostalo i udrzbu laku, takze chvalim :super

Nechybí. :aut oni ty kroužky totiž skoro vůbec nesvítěj. :D možná v noci, kdybych to vyfotil, tak by něco málo bylo vidět, ale jinak tam ty kroužky jsou jen tak na parádu, než aby svítily. Co se týče údržby laku, tak to jen prošlo mou ruční myčkou jinak zatim nic víc. ;) Ale při mytí jsem narazil na jednu takovou malou zajímavost - našel jsem na kapotě u levýho světlometu přesný obrysy po těch třech pruzích (samolepkách), jako má 306 Rallye. Nevim, jak se to na mý GTičko dostalo, ale stopro tam byly. Zkoušel jsem i udělat pár fotek a trošku to na fotkách vidět je:

dsc02286sg0.jpg

dsc02287yy9.jpg

Na bocích žádný stopy po samolepkách nejsou nebo aspoň já žádný neobjevil a nepříjde mi, že bych měl přestavovaný auto přímo z Rallyčka nebo že by snad bylo na předek bouraný a měnili kapotu za tu z Rallye verze. Je to pro mě taková malá záhada.

Odesláno

ta samolepka se da koupit ne??.. tak to tam treba nekdo mel jako \"ala Rallye\" :)

Nevim, ale možný je všechno. Každopádně to pro mě bylo docela nečekaný. A to jsem GTičko nemyl rozhodně napoprvý. Nechápu, že jsem si toho dřív nevšimnul. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: zabit

koukam ze nam to tu meni smer tematu :bacha

uz nekdo rozdelal ty svetla ?? :myslim

Asi ne a zatim to ze zdejších příspěvků vypadá, že se na rozdělání nikdo ani nechystá. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: jackie

vypadá to hodně dobře,fakt parádní.výsledek byl určitě očekáván co?

byl očekáván;) Na F foru to má kde kdo;)

Odesláno
Původně zaslal: jackie

já nevím taky bych to udělal,ale nevím jak by se to hodilo k laku

To nevim:myslim

Už je auto v lakovně?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...