Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sice jsem je nemontoval a ani je nemám, ale mělo by to být kabelově připravený (podle vybavení). Tak si myslím že jen sundáš záslepky přiděláš mlhárny a do kabiny vrzneš spínač. Pokud to chceš mít jako origoš tak to je na výmněnu levé páčky. Takhle jsem namontil el. stavění světel. Pokud to chceš neorigoš tak to ti už moc nenapovím.

Odesláno

Na prvnich 406kach se zapinani resilo originalnim vypinacem ktery byl ve volne pozici vedle naklapeni svetel. Byly tam i vyvedene draty, stacilo pridat relatko a vsechno fungovalo. Az po nejake dobe Peugeot zacal davat zapinani mlhovek na packu od blinkru.

Odesláno

tak tak, relatko je hodne dobre schovany pod volantem zespodu pod palubkou za pojistkama, ja mam pripravu na mlhovky udelanou, akorat nemam to relatko, je tam jen volna pozice na nej a vypinac jak psal David vedle naklapeni svetel ( r.v. to je 96) draty jsou dotazeny az do narazniku, konektory jsou taky dobre schovany a nacvakly na plastech co tvori podbehy prednich kol, pokud mas osazeny pojistky v motoru na pozicich tusim 12 a 13 ( 10A pojistky, je to druha horni rada kdyz koukas do motoru) tak bys mel mit pripravu taky hotovou, jeste se muzes podivat jestli do a od tech pozic pojistek vedou draty, pak je to jasny ;)

Odesláno

Moc děkuji všem za odpovědi... O tom přepínání na páčce jsem věděl, ale netušil jsem o přepínači vedle naklápění světel. Mám 96 rok a příprava nějaká je, alespoň konektory na nárazníku a určo patice pro relé... Takže teď jen sehnat přepínač a relé. Jestli máte někdo tip, tak vám budu vděčný :):papa

Odesláno

Este se muzes zkusit podivat kdyz odsroubujes ten dil palubky jak je v nem klavesnice a jeste ten nad nim ( to je vlastne ten co v nem jsou to stelovani svetel a intenzity podsvetleni budiku ) tak zezadu by mel byt nacvakly konektor, kterej ma dve pozice proklemovany ( to je privod proudu pro zadni mlhovku ).Pak uz bude uplne jasny ze mas pripravu hotovou ;) jinak vypinac a rele sezenes asi nekde na vrakaci ( mozna i David 106s16 by mel, ja uz mam u nej jeden par mlhovek s prislusenstvim objednanej :) )

Odesláno

Zdar, nesmíš na mě tak spěchat, nemám garáž a času taky moc nezbývá... ale mám plány a to je hlavní!!! :D apropo, včera jsem prolejzal servis, jestli někdo neřešil instalaci teploměru s IN/OUT zobrazením teploty a všiml jsem si tvého dotazu na otáčky. Tak ti slibuji (i když se to nemá), že jenom co dám otáčkoměr do kupy (asi nějakej studeňák, funguje jen při teplotě nad 30°C), tak se ti ozvu, O.K. ?;)

[Editován dne 19/3/04 vícha]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...