snehulka.18 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Mám 406 2.0 HDI!! Při brždění na dálnici asi z 200km/h se mě najednou na palubním počítaču rozvístil nápis ABS FALOUT a auto vůbec nešlo udžet na cestě. Tahlo to strašně doprava. Na palubovce též svítí kontrolka ABS a vykřičník!! Je to těžký průser, co se s tím dá dělat a kolik asi bude koštovat oprava?? Citovat
MatrixChose Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Já si myslím, že ti jedno kolo brzdí víc a když nesouhlasilo pootočení hodilo to chybu. Asi vyměnit destičky / kotouče. Ale jen střílím od boku Citovat
snehulka.18 Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 Ty možné to je!!! Před dvoma týdnama sem měnil kola a v servisu mě řekli že je nejvyšší čas vyměnit aj kotouče!! Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Trošku mimo mísu - ale pokud Ti v servisu řeknou, že je NUTNÉ co nejdříve vyměnit brzdové kotouče, tak Ti vážně přijde rozumné uhánět s autem cca 200 ??? Kterej křížek na Tebe čeká, čéče?? Citovat
Guest servisman Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 přesně jak píše Medvěd ,přece nechceš aby jsme o tobě četli Další nehoda na D... Raději vyměnit dříve než pozdě čili už vůbec Citovat
vix Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Co koštujou nové kotouče + destičky na 406 2.0 HDI ? Odhadem 3,5-4 tKč. Pak začni řešit dál. Těch pár facek, žes je nevyměnil dřív, si dáš jistě sám Citovat
klumir Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 kotouče s tím nemají nic společného.Může to být hodně věcí,ale kotouče ne. Citovat
Burisek Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: klumir kotouče s tím nemají nic společného.Může to být hodně věcí,ale kotouče ne. to je sice pravda,ale když mu řeknou,že jsou kotouče KO tak je vůl,že s tím valí dvě kila po dálnici..... Citovat
Qweer Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 jasné že udělal chybu že to nevyměnil hned ale to taky může být cokoliv jiného může to být něco s ABS. Protože jestli si dobře vzpomínám tak je tam taky kontrolka na opotřebení brzdových destiček.Každopádně destičky vyměnit co nejdřív.....a víc už řekne diagnostika Citovat
Medvěd Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Qweer jasné že udělal chybu že to nevyměnil hned ale to taky může být cokoliv jiného může to být něco s ABS. Protože jestli si dobře vzpomínám tak je tam taky kontrolka na opotřebení brzdových destiček.Každopádně destičky vyměnit co nejdřív.....a víc už řekne diagnostika Kontrolka na opotřebení destiček je zrovna věc, na kterou se nikdy nedá 100% spolehnout (často se drátky utrhnou, zoxidujou či jinak přeruší a kontrolka pak je zcela vyřazená z provozu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.