Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
:mrk Ahojky lidičky, jsem tu novej a mám 2.2 hdi 94kw 6kv. , r.v.05 najeto 82t. Každej den s tím mastím za rachotou do Prahy od Dobříše a zpět, cca. 100km, a mě to ukazuje 7.8L. Na Strakonický tempomat 130, pak tunelama do Dejvic. Mě to vyhovuje. Měl jsem Ulysse v benzínu a ten baštil tak kolem 10. A ještě jedna perlička, odvezl jsem s tím 3 člennou kapelu s bednama ,bicíma a KONTRABASEM. Je to bezva vozítko :super
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak tohle já neřeším je pravda že jsem teť koukal tak tam bylo 8,5 ale to sem za tim táhnul dvou nápravovou káru 60 km prázdnou zpět asi 9 metráků po okreskách a musim říct že motor to ani moc nepociťoval prostě je to paráda když za to člověk veme a auto jede jako čert ,tak to sem s Fordem neznal .:super:roker

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: plaz

kdyz je u filtru pohonnych hmot malinko na leve strane balonek tak je tam simens kdyz neni tak tam je bosch a tato verze je lipsi protoze podava presne mnozstvi paliva a je tim sporivejsi tot vse

dotaz neználka: kde je ten filtr p.h.? dík

• O 3 týdny později...
Odesláno

807ku jsem si pořídil 1.10.09.Koupil jsem 2.0 DHI 16V 100kW,08/2007,najeto 33000km.

První jízda Hodonín -Brno a zpět najeto 145 km ne po dálnici.V autě tři dospělí spotřeba dle vozu 6,8l.

:roll

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: plaz

kdyz otevres kapotu tak na stredu v leve strane vic na levo je nadoba na hydrauliku

nějak to nemůžu v motoru lokalizovat, nemáš fotku nebo nákres? dík

Byl jsem včera z Prahy v Josefově dole a zpátky (něco přes 100km) a spotřeba 8,6, to mi připadá dost (náklad bajk a já), na dálnici jsem jel na tachometru 140km/h.

Odesláno

tak ja mam 2.2HDI 94 kW a ted po tom co jsem jezdil 98% praha v kolonach tak jsem se dostal na 8.2

na dalnici pri 170km/h cca 14 - 15

a to mi prijde celkem v poho...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ja mam 2.2HDI 94 kW a ted jsem byl v zahraničí 8,2 l , průměrná rychlost 107 km/h takže super. Jinak mi to stabilně měří o 0,5 l víc než je skutečnost takže se dostávám na 7,7 l. Doma jezdím za 7,4.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak jak jste na tom přes tuto zimu se spotřebou? Vím, že jste tu snad všichni nafťáci, můj 2litr benzín-LPG se zatím drží vcelku dobře. Benzínu papá 9 litrů a plynu jsem na 10 litrech, myslím tím průměr město i dálky.

Guest mirdas2
Odesláno

Mám 2.2 hdi,nechal sem to chipnout na cca114kW,před chipem sem jezdil za asi 8l, po, jezdím podle PC klidnou jízdou za 6.8,na dálku a v létě by to mohlo být ještě mín,spokojenost.

Odesláno

Několikrát jsem zkoušel porovnávat spotřebu počítače se skutečnou kterou jsem si vypočítal a sedí to. Ono to asi bude trochu kecat když bude hodně a často popojíždění krokem kdy to asi nebude objektivně počítat. Já jezdim celkem kombinovanej provoz s minimálním popojížděním.

A aktuálně jezdím za 7L

[upravil dne 16.2.2010 Wensdy]

Guest mirdas2
Odesláno

Je to pravda od chipu sem najel asi 4 tis.km a spotřeba v pohodě do 7l,musíš tam mít něco špatně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...