Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa: Nová klubová drbna  

1. 1. Anketa: Nová klubová drbna

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

docela by to bolo zaujimave udelovat takyto tytul ale nemalo by to aj opacny efekt? vsade su nejaky sutazivy typkovia ktory nasukaju dnapr: do vlakna vtipy plno blbosti a zbytocne sa zahlti server?

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: robozv

Původně zaslal: aka

406karu je pry 1280

306karu 1056

cestnych clenu 1317

pripada ti, ze prvni desitka odrazi tento stav?

kolko je 307 karov???:mrk

stačí kuknout na hl.stranku na členy

Peugeot 307 je 424 :papa

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Nj, asi jo, ale to nic nemění na tom že už asi týden neustále dobývá první příčku, a předtím asi taky, ale to jsem to ještě nehlídal, to až když mě napadla tahle anketa. Nahoře opraveno.

Asi nema co delat:D

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Ale od zítřka už tu nebudu.Od zítřka budu zase žít v reálném světě,přátelé:papa

Nemocenská končí..Po pravdě,bylo to utrpení jak pro mě-tak asi i pro některé z vás tady:roll

Tak už vás víc zlobit nebudu:bojim jen se někdy občas stavím,třeba jen tak tiše nakouknout,tak jako předtím;)

Od 7.7 jsem vlivem událostí neseděla v autku:roll tak celkem depka a asi jsem si to,když už jsem nemohla ven,ventilovala tady no:roll

Tímto se omlouvám:mad::roll pár věcí ještě promažu,co se bude dát,at\' vám to tu nestraší a tradá:papa:aut

Jste všichni moc fajn:super:aut:papa

[upravil dne 1.8.2008 peugeotkovic]

Hele nic nemaž, to už tu bylo kdysi, ono to potom nedává smysl když v threadu chybí některé odpovědi. Jinak vše je myšleno jako vtipek, rejpanec pro pobavení, a doufam že maš taky smysl pro humor.

Když Aka vyfasovala Klubovou drbnu tak tu byla taky docela sranda kolem toho:D:D:D:D

Vzhledem k počtu hlasujících PRO by bylo dobré aby admini zapracovali na změně hodnosti:D:D:D:D:D

[upravil dne 1/8/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

A ja chci kluboveho Bahnaka :D:D

Nebo klubove prase, to se taky rádo rochní v bahně :D:D:D

P.S. k tomu co máš pod avatarem, buď v klidu, nejsi normální..:D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

:bacha:myslim, asi navstivim Vvittyho

proc me, ja za nic nemuzu preci :D:D vzdyt tu ani nejsem :D:D

a bacha, vsichni tu jezdi v protismeru, jestli sem pojedes za mnou na navstevu! ale zase vim tu o par vybornych restauracich, platim :aut;)

Odesláno

Co se týká tohoto titulu tak jedna členka ho už kdysi měla.. a docela to sklidilo úspěch... a myslím,že by ji ten titul právem slušel :):aut :aut :aut

Odesláno

Ale ten titul byl skutečně z jiného důvodu, než je nasekání více, než 50 příspěvků za den.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: KoudaK

Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: aka

a jen tak mimochodem, mrkla sem na seznam clenu dle poctu prispevku a vypada to, ze nejzvanenejsi jsou 406kari.....

hele hele:bacha

:D:D:D

Tak na silnici to s nima není žádná sláva tak aspoň na tom fóru...:D:D:aut:aut

Něco se Ti v neděli nelíbilo?????

Né s Tebou to bylo v pohodě.. Ale jednoho rána si to šinu na rehabku do Brna a na přivaděču jsem potkal 3x406 s nějakéjma kostlivcema kteří si to hrnuli 70 a v očích smrt..

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Ale ten titul byl skutečně z jiného důvodu, než je nasekání více, než 50 příspěvků za den.

To je pravda... :) pro tenhle důvod by se to mělo jmenovat jinak než klubová drbna.... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...