Podlesny Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Jedna blba otazka raz za cas neublizi a je mozno aj trosku potrebna. Neviete kde by sa mi mohol nachadzat klakson? Diky Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Většinou na levé straně vepředu,pod nárazníkem--snad všechny Pežo..... Citovat
ART Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 už jsem tu něco podobného dřív řešil... Měnil jsem původní dva klaksony za něco lepšího, byly po stranách chladiče - hned vedle těch vrtulí chladiče, za nárazníkem - řešil jsem tu jak ho sundat. Takže jak říkají ostatní, sundat masku, světla, nárazník a pak už je uvídíš... Citovat
Freedy Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Než tohle všechno sundavat je lepší najít dráty k nim a připojit na ně jiný klaksony, který si dáš kam potřebuješ, protože celý to sundavat neni zrovna práce na chvilku. Citovat
Fusion Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Proč světla? Aspoň u starýho modelu bych postupoval: oddělat konektory mlhovek, odšroubovat vyztuhy nárazníku (takový dvě dutý tyče od nárazníku směrem k motoru, šrouby sou z boku), možná dole jestli máš kryt motoru tak tam by to mohlo být chycený a pak budou zavazet podběhy kol - možná šroub dole v rohu. Pak pomalu povhytahovat pravá-levá pravá-levá a je venku. Nemělo by být potřeba oddělávat ani masku, ani plasty mezi nárazníkem a předníma světlama. Citovat
SV 24 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 me stacilo sundat masku a rukama sem se tam dostal na klaksony... Citovat
Podlesny Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 Tak pokial to bola ta maska medzi a pod svetlami, tak som sa naozaj dostal ku klaksonom. Ale vela manipulacie som si neuzil. Takze asi nevyhnutne bude musiet ist naraznik dole. Teraz ale prsi, takze to bude musiet pockat. Diky zatial Citovat
Podlesny Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Klaksóny boli otázkou poistiek. Doporučujem ich z vlastnej skúsenosti skontrolovať. Citovat
radar40 Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 bud pojistky nebo spis ocistit ty valecky co vedou do klaksonu hned za konektory,to uvidis jdou vyndat dobre ,aspon novy model. Citovat
SV 24 Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 ja sundaval jen masku a brejle pod svetlama a dostal sem se k nim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.