Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

už jsem tu něco podobného dřív řešil... Měnil jsem původní dva klaksony za něco lepšího, byly po stranách chladiče - hned vedle těch vrtulí chladiče, za nárazníkem - řešil jsem tu jak ho sundat. Takže jak říkají ostatní, sundat masku, světla, nárazník a pak už je uvídíš...

Odesláno

Než tohle všechno sundavat je lepší najít dráty k nim a připojit na ně jiný klaksony, který si dáš kam potřebuješ, protože celý to sundavat neni zrovna práce na chvilku.

Odesláno

Proč světla? Aspoň u starýho modelu bych postupoval: oddělat konektory mlhovek, odšroubovat vyztuhy nárazníku (takový dvě dutý tyče od nárazníku směrem k motoru, šrouby sou z boku), možná dole jestli máš kryt motoru tak tam by to mohlo být chycený a pak budou zavazet podběhy kol - možná šroub dole v rohu. Pak pomalu povhytahovat pravá-levá pravá-levá a je venku.

Nemělo by být potřeba oddělávat ani masku, ani plasty mezi nárazníkem a předníma světlama.

Odesláno

Tak pokial to bola ta maska medzi a pod svetlami, tak som sa naozaj dostal ku klaksonom. Ale vela manipulacie som si neuzil. Takze asi nevyhnutne bude musiet ist naraznik dole.

Teraz ale prsi, takze to bude musiet pockat. Diky zatial

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...