p406b Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 v Australii s tim nesmis do vetsich mest,rozprahaj to na kraji. Musis mit specialni ridicak. Sestra byla v Australii a privezla mi casak o kamionech,byla tam reportaz o takovym vlacku. Vetsina foto byla z buse bez asfaltu,brody atd. proste divocina. Ten kamion pro skodu uz je povolenej,jen na danou trasu a nebude pry mit vic jak 27t, jezdi uz zkusebne MB-Rokycany. Citovat
Wenouš Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: p406b Ten kamion pro skodu uz je povolenej,jen na danou trasu a nebude pry mit vic jak 27t, jezdi uz zkusebne MB-Rokycany. Jsem si nedávno říkal že ten kamion od Rovotransu je delší než normálně,mi trvalo delší dobu než jsem ho předjel. Citovat
Béďa Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 a jak mu to hezky jede.. asi V-Power no.. Citovat
Fusion Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Vzpomínám jak na Nově mluvili o té euro verzi a jako příklad ukázali normální kamion a za ním pidipřívěs Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Ten normální kamion s přívěsem za návěsem jezdil před lety právě pro škodovku mezi Kvasinama a Vrchlabím - často jsem tuhle soupravu předjížděl. Ony tam v té době jezdila vůbec monstra - právě mezi Kvasinama a Vrchlabím měly kamiony cca o metr zvedlou plachtu (snad aby mohly převážet kastle nad sebou), díky tomu se nevešly pod spoustu mostů a já je často potkával na silnici xté třídy mezi Bělohradem a Novou Pakou, kde Ti mantáci lítali hlava-nehlava jak kdyby jim to tam patřilo - kolik jich bylo po škarpách, to už nikdo nikdy nespočítá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.