Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Neviem ci len ja sam mam ten problem ze sa necitim uplne dobre v sedackach v auticku..

Na kratke trasy je to v pohode, ale ked jazdim niekam dlhsie tak uz to nie je ono.. nedokazem si opriet dobre hlavu, lebo opierka je daleko (aj ked ju mam naklonenu dopredu) a potom som v takom nejakom zaklone..

Vsetky sedacky peugeotove su take?

myslite ze by sa to dalo vyriesit prehodenim hlavovych opierok z inych sedadiel alebo mam skusit zohnat nejake nejake sedacky cele?

Trosku neskor sem hodim aj foto..

peugeot-306-cabrio-2-0-16v-8.jpg

taketo len iny potah

[upravil dne 29.7.2008 PnR]

Odesláno

Takové sedadla mají většinou všechny Peugoty-všeobecně platí tvrdší či tužší sedačka je na delší trasu lepší-vylezete z auta a O.K-je to odzkoušené z Oktavie či Fabie.Pokud chceš nějaké lepší-sehnat Peugoťácký z verze XS,která má výrazné boční vedení a je tužší-není jich tolik,ale sehnat to půjde-XS verzí se prodalo hodně!!!-či dovezlo z venku atd...Jinak mě ty sedačky vyhovujou a po delší trase to přežiju či mi to nedělá problémy...Já radši měkkou...

Odesláno

ale ja nepotrebujem aby ma ta sedacka drzala v zatackach ked ich budem nejak velmi rezat.. ide mi hlavne o komfort, neviem si dobre opriet hlavu, pretoze ked si opriem hlavu o opierku tak ju mam v zaklone.. (nemyslim ze som nejaky maly, meriam kus nad 180cm takze v tom problem nebude)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Opierky na hlavu nie sú na opieranie hlavy :D Sú tam kvôli nárazu aby si si nezlomil väzy.

Je nebezpečné oprieť si hlavu za jazdy a zadriemať.

[upravil dne 31.7.2008 AnotherOne]

Souhlas. Za jízdy nemá být hlava opřená.

Odesláno

o 306 sa traduje, ze ma kratke sedaky, ja mam docela podobny problem a to mam v 306 anatomy, tiez sa mi podivuhodne sedi....je to zvyk teraz navrat z normandie 1500km docela v poho , ale hlavicku rozhodne neopierat operadlo je bezpecnostny /dolezity/ prvok nie vankusik :papa

Odesláno

Měl jsem 205 XS(říkají že jsou anatomický).Ty sedačky jsou fakt super.Cesta 400Km-ani jsem o tom nevěděl.Ted co mám 306,tak z nich trochu bolí záda.I na kratší trase.Kolikrát se mi stane,že se nemůžu ani usadit,pořád se vrtím a nic.V XS jsou fakt nejlepší:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...