Berkoff Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Nevim jesi je to komercni reklama nebo neni, kdyztak to pls nekdo smazte. Potrebuju - chtel bych neco, a potrebuju nazvy vsech Cerpacek co jsou v CR, napr aral, agip a proste vsechny, tak jestli vas kuci muzu poprosit, piste, na naky sem si vzpomel, ale je dost pozde a uz mi to nemysli, pokud vas neco napadne, tady je link: - popis vypnovat nemusite, staci nazev, a poslat, prijde mi to na mail http://www.pocasi-dnes.cz/index.php?dll=phmstanice jedna se prozatim o silne nekomercni projekt me osobne, tj neni to link aby se \"nekomu\" zvedla navstevnost. Diky vsem za pomoc ... [upravil dne 29/7/08 Berkoff] Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Jsem poslala název DEA:) Jejich nálepku mám nalepenou na prkénku.. Citovat
Berkoff Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 tyjo to vubec neznam, diky Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Ale já ji tam mám na prkýnku pár let-tak jestli třeba už nezkrachovali..nevím;) Citovat
davidus Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 tak jsem trochu přispěl.. Esso, Robin Oil, Euro Oil Citovat
aaischa Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 zaktualizuj si to pak v tom seznamu at vime co nepřidávat, taky sem ti jich tam pár přidal Citovat
Kurt Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 OMW, kterou tam máš, neznám - jen OMV. Přidal jsem: EuroOil, ESSO, LUKOIL, RobinOil, Slovnaft a pak mě to přestalo bavit (už proto, že se to neaktualizuje a tedy nevím, jestli to nedělám zbytečnoě). Citovat
Solim1 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Skús http://www.ceskybenzin.cz/index.php?akce=hledat_cenu a vyberaj podla krajov, no a už len vypisuj, ktoré sa ti hodia. Citovat
Kurt Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Tady to má vypsané komplet: http://www.ceskybenzin.cz/index.php?akce=aktualiz Citovat
aaischa Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Kurt Tady to má vypsané komplet: http://www.ceskybenzin.cz/index.php?akce=aktualiz a at to nevypisujes tak tady mas vytazenej seznam CS FAU - CS FAU 1 - 1 1st Petrol Station - 1st Petrol Station 2 S - 2 S A.G.Service - A.G.Service AB Oil - AB Oil Acter - Acter Adamová ČS - Adamová ČS AGIP - AGIP Agip - Agip Agro Jesenice - Agro Jesenice AGW - AGW Alfa Station - Alfa Station Ambo Oil - Ambo Oil Aral - Aral Armex - Armex ARZE.sro. - ARZE.sro. Auto Jarov - Auto Jarov AUTO PELI - AUTO PELI AutoKápl - AutoKápl Autoplyn - Autoplyn Avanti - Avanti Avena - Avena Avia - Avia AXMANN u Ferony - AXMANN u Ferony B2oil - B2oil Bayer - Bayer BENAZ - BENAZ Benol s.r.o. - Benol s.r.o. Benz - Benz Benzina - Benzina Benzina a.s. - Benzina a.s. Benzina Plus - Benzina Plus Benzina plus - Benzina plus Benzina,s.r.o. - Benzina,s.r.o. Benzinol - Benzinol Beskyd Sped - Beskyd Sped Bingo ČS - Bingo ČS Bruto a.s. - Bruto a.s. Byseň - Byseň Cafro Plus s.r.o. - Cafro Plus s.r.o. Calibra Plus - Calibra Plus Car Oil - Car Oil CDS - CDS Cihelna - Cihelna CR Oil - CR Oil CRANIO - CRANIO CS GOLD - CS GOLD České přístavy a.s. - České přístavy a.s. ČP - Zaričová - ČP - Zaričová ČS - ČS ČS Bludovice - ČS Bludovice ČS Brodek u Prostějova - ČS Brodek u Prostějova ČS Škrdlovice - ČS Škrdlovice ČSAD - ČSAD D 4 Oil - D 4 Oil Dagmar Šmídová - Dagmar Šmídová DAT - DAT DD - DD Dopravní podnik - Dopravní podnik DOTA BUS - DOTA BUS DP TRUCK - DP TRUCK DPMD - DPMD DUBA - DUBA DUMECO - DUMECO East Oil - East Oil ECONA - ECONA Ekomont - Ekomont Esa Logistika - Esa Logistika ESSO - ESSO Esso - Esso ETK - ETK EURO PETROL - EURO PETROL EuroCar Vik - EuroCar Vik EuroOil - EuroOil EVAPP - EVAPP Exsilio - Exsilio F9 s.r.o. - F9 s.r.o. FaTo Plus - FaTo Plus Framex - Framex Fren Oil - Fren Oil GABI-Bakeš - GABI-Bakeš Galon - Galon Gaz-Petrol - Gaz-Petrol Gemini - Gemini Germania Oil - Germania Oil Global Oil - Global Oil Globus - Globus GP - GP HAUZR s.r.o. - HAUZR s.r.o. HDB - HDB Heros - Heros Hokal - Hokal Hora - Hora HOS - HOS Hrubý Moving - Hrubý Moving Hypernova - Hypernova Chemis - Chemis Chemis engine - Chemis engine CHORVATSKO - CHORVATSKO Intertank cz - Intertank cz Irecc - Irecc Japo-autodoprava - Japo-autodoprava JET - JET Jet - Jet Jet - Lukoil - Jet - Lukoil Jung 1 - Jung 1 JUPÍ - JUPÍ K+K AUTO - K+K AUTO K-OIL - K-OIL Karimpex - Karimpex Kelské Vinice - Kelské Vinice KM-Prona - KM-Prona Koloc Oil - Koloc Oil Kont.cz - Kont.cz Kontakt - Kontakt Konzum - Konzum Kristian - Kristian KRODOS SERVIS a.s. - KRODOS SERVIS a.s. LEXUS - LEXUS LIEL CZ s.r.o. - LIEL CZ s.r.o. LPG - LPG LPG Smolík - LPG Smolík Lucraco - Lucraco Lukoil - Lukoil Machač - Machač Majority Petrol - Majority Petrol Makro - Makro Manakov - Manakov Marho - Marho Martin Oil - Martin Oil Matimex - Matimex MAX oil - MAX oil MEDOS - MEDOS Medos - Medos MJM - MJM MK oil - MK oil Moje Zahrádka - Moje Zahrádka NAVOZ - NAVOZ Neptun Harfa - Neptun Harfa New way-oil - New way-oil NO NAME - NO NAME Obec - Obec Oil Team - Oil Team OKTAN NEW - OKTAN NEW Olymp- oil - Olymp- oil OMV - OMV OR - OR P - P P.K. - P.K. PAP OIL - PAP OIL PapOil - PapOil Paramo - Paramo Pas-oil - Pas-oil Pento - Pento Petra - Petra Petria s.r.o - Petria s.r.o Petroil - Petroil PH OIL - PH OIL PHM PLUS - PHM PLUS PHM Vysočina - PHM Vysočina Pina - Pina Pohona - Pohona Praga - Praga Pražské služby - Pražské služby Probo Sukorady - Probo Sukorady Przybyla PHM - Przybyla PHM Q group - Q group Rabin Oil - Rabin Oil RADIUS - RADIUS Radius s.r.o. - Radius s.r.o. Real Estate - Real Estate Ren Oil - Ren Oil REPSOL - REPSOL RKR, spol. s r.o. - RKR, spol. s r.o. Robin OIL - Robin OIL Robin Oil - Robin Oil Rock Oil - Rock Oil Rothbury - Rothbury Route 244 - Route 244 RP Ramš - RP Ramš Sandra - Sandra Servis Fišer - Servis Fišer SETA - SETA Shell - Shell Silmet - Silmet SL-OIL - SL-OIL SLOVINSKO - SLOVINSKO Slovnaft - Slovnaft Somac - Somac SP Servis - SP Servis Srba - Srba Suntil - Suntil Svam - Svam Šafránka - Šafránka Šibřina - Šibřina Šícha - Šícha Tank and Go - Tank and Go Tank Ono - Tank Ono Tavioil - Tavioil TEMPEX, s.r.o - TEMPEX, s.r.o Tesco - Tesco TEXACO - TEXACO TMAS CZ - TMAS CZ Top Petrol - Top Petrol TOP Tank - TOP Tank Topexol - Topexol TRANSEUROPE - TRANSEUROPE Traso Oil - Traso Oil TRIAL - TRIAL Tůmovka - Tůmovka U Buřtu - U Buřtu U Křížku - U Křížku U Ospapu - U Ospapu Unicorn - Unicorn UNO-HK - UNO-HK Valasek - Valasek Vena-Trade - Vena-Trade VS PETROL s.r.o - VS PETROL s.r.o W.A.G. - W.A.G. zahradka - zahradka Zahraničí - Zahraničí ZEAS - ZEAS Zena - Zena ZEROGAS - ZEROGAS ZEVOS - ZEVOS ZOD - ZOD Žerotín Strážnice - Žerotín Strážnice [upravil dne 29.7.2008 aaischa] Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Tak ta DEA asi vážně zkrachovala:roker protože v tom seznamu ji teda nevidím.. A tákovou reklamu jim tu pár let doma dělám..:D:D Citovat
Berkoff Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 Diky moc VSEM jdu to tam secko nacvakat ... sry ze sem se odmlcel, meli sme vyjezd ... Citovat
vix Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 DEU koupil Shell - byla v SU (a měla \"špatnej\" benzín, byla na Karlovarský v Plzni a měla \"špatnej\" benzín apod.) Stejně tak není ARAL (koupilo ho napůl Avanti a zbytek, Esso apod) ... každý rok někdo odejde a někdo jiný přijde... P.S.: peugeotkovic: Jak dlouho máš to prkýnko na záchodě? Shell DEU koupil tak před 5-7 roky Citovat
Kurt Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: vix Stejně tak není ARAL (koupilo ho napůl Avanti a zbytek, Esso apod) ... každý rok někdo odejde a někdo jiný přijde... vixi, značku ARAL v ČR koupila OMV (http://www.motormix.cz/novinky.php3?num=18437), jenže vzhledem k tomu, že šlo o klasickou frančízu, někteří majitelé čerpaček je prodali jiným firmám a jsou tedy pod jinou značkou, než je OMV. Citovat
vix Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Kurt: vždycky se bude prase nějak porcovat Že jsou to frančízy vím... třeba v JH byly dvě Benziny, pak jednu benzínku Benzina pustila ONu a od té doby já tankuju naftu za 32,90 Jinak, PLUSy koupila REWE (Billa, Penny), a co s přebývajícími pro ni, udělá - resp. komu je prodá (všechny supermarkety stojí v menších městech na jednom fleku - ekonomický jev), aby si s Penny a Billama nelezla do zelí, je jen na ní. P.S.: škoda, že \"modré pí*e\" v ČR už nebudeme potkávat Citovat
Marlin Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 stejne jako pred lety koupila TOtalky Shellka. Citovat
buml Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 ono nam takhle snad jako prvni zmizla BP tusim OMV ji schramstlo Citovat
permonik7 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 DAMARA - nikde jsem ji tu nevidela uvedenou. Mame ji ve vedlejsi vesnici;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.