Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Protože jsem tu tohle téma nikde nenašla, jen takové malé střípky rozházené všude možně po celém fóru, tak jsem založila nové, snad mě admini nesmáznou ...nebo mě přesměrujte V pátek jsem konečně po dlohých peripetiích získala vytouženého Peugeota 306ku. Bohužel jsem celý víkend v práci a autí má doma přítel, tak zatím nemám žádné fotky, ale hned zítra něco nafotím a pověsím sem. Je to r. 1994, motor benzin 1,4, 55 kW, 5 dveří, šedá metalíza, dovoz z Německa, jinak na svůj věk řekla bych ve výbornym stavu, tak doufám, že poslouží co nejdýl... snažim se tu přečíst co nejvíc info, tak snad to k něčemu bude Citovat
Marlin Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Vitej sem zvedav na tvou potvurku Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Vitej sem zvedav na tvou potvurku a na TEBE:mrk:D Citovat
Marlin Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Marlin Vitej sem zvedav na tvou potvurku a na TEBE:mrk:D ta rika ta prava. Naval foto :bacha Citovat
Davidf Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Vítej v klubu hodně najetých km bez poruch.:papa:papa Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Zdar lidi potvůrka je zatím doma, hned zítra se pochlubím, nebojte snad jsme vybrali dobře, potřebuju auto na dojíždění do práce, nechtěla jsem moc drahé, tak věřím, že se Puclík osvědčí Citovat
Marlin Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Ja hlavne doufam ze se nas nebudes bat a budes jezdit na srazy....a ne jak nekdo Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Katchi Zdar lidi potvůrka je zatím doma, hned zítra se pochlubím, nebojte snad jsme vybrali dobře, potřebuju auto na dojíždění do práce, nechtěla jsem moc drahé, tak věřím, že se Puclík osvědčí věř tomu-že TA doma není Opsala sis kilometry..?Bo těch tam po dnešku naskáče-to budeš koukat:mrk Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Hihi, to máš asi pravdu No ale co nadělám...zatím autům moc nerozumim, tak to aspoň Jarda zkontroluje, nablejská a večer předá. Marlin: A měla bych se bát? Už hledám místo v diáři, jestli budem moct na podzim přijet Citovat
Marlin Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Katchi... no to se zeptej Pezotkovice..... nektere nase srazy stoji za to. Viz letosni Sebetov :D Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 No mě to je ouplně jasný Jinak jsem koukala, že na podzim by to snad šlo, máme to jen 150km, tak snad dorazíme Citovat
Petralee Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Srazy jsou super, lidi také. Bát se? Určitě! Raději mrkni na fotky a pročti forum, ať víš do čeho jdeš. [upravil dne 27/7/08 Petralee] Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Petralee Srazy jsou super, lidi také. Bát se? Určitě! Raději mrkni na fotky a pročti forum, ať víš do čeho jdeš. [upravil dne 27/7/08 Petralee] raději ani nekoukej.. Já koukla a mě tam nedostanou:bojim:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Petralee Srazy jsou super, lidi také. Bát se? Určitě! Raději mrkni na fotky a pročti forum, ať víš do čeho jdeš. [upravil dne 27/7/08 Petralee] raději ani nekoukej.. Já koukla a mě tam nedostanou:bojim:D:D:D nemachruj. Porad nevidim duvod proc nejet. Ledaz eze by si byla bazliva a pujcila mi auto Citovat
janča205 Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Taky tě vítám mezi námi! Srazů se nemusíš vůbec bát,jsou super a rádi tě uvidíme:super Citovat
AnotherOne Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Vitaj a želám ti čo najmenej návštev sekcie Servis. Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Díky lidi, za chvíli vyrážim z práce domů a čeká mě první svezení mym Puclíkem Jarda je v hospodě, tak mám zaručeno, že budu řídit já Citovat
budo Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Katchi Zdar lidi potvůrka je zatím doma, hned zítra se pochlubím, nebojte snad jsme vybrali dobře, potřebuju auto na dojíždění do práce, nechtěla jsem moc drahé, tak věřím, že se Puclík osvědčí věř tomu-že TA doma není Opsala sis kilometry..?Bo těch tam po dnešku naskáče-to budeš koukat:mrk nebylo to zas tak hrozný, cca 200km .... Kačka už má první jízdu za sebou a vůbec se s tím nemazala .... Jinak taky zdravím:papa [upravil dne 27.7.2008 budo] Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: budo Původně zaslal: Katchi Hihi, to máš asi pravdu No ale co nadělám...zatím autům moc nerozumim, tak to aspoň Jarda zkontroluje, nablejská a večer předá. Marlin: A měla bych se bát? Už hledám místo v diáři, jestli budem moct na podzim přijet nebylo to zas tak hrozný, cca 200km .... Kačka už má první jízdu za sebou a vůbec se s tím nemazala .... Jinak taky zdravím:papa vítám a mávám , oběma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.