Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Hojte vsetci Podaril sa mi v aute skutocne brilantny kusok. Nasiel som motorcek na antenu, ktory je funkcny. Sklamany som bol z toho, ze som nemal tu teleskopicku antenu, ale sklamanie pominulo v momente, ked som aj tu nasiel. Takze som spokojny. Potreboval by som poradit s funkcnostou toho celeho motorceka. Funguje. Ale neviem, kedy by sa mal zapinat. Mohol by mi to niekto priblizit? Este by som sa chcel spytat, ci nahodou nemate niekto ten umely ozubeny kabel, co vysuva antenu? (je totizto rozlomeny na 2 polovice) Dakujem vsetkym Citovat
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 čím se ovládá anténa je patrné z obr.pin 5 ovládání mot.antény Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 To je zapojenie original v 605? Alebo ako? Citovat
.mycTD Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 to je proste ISO, tzn norma kdyztak koukni na kabel, co jde z radia, jestli tam neni ovladni nekde anteny popsany. Citovat
P607Olda Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 No k tomu motorku antény vede: - kostra - plus přes pojistku - a ten signál z pinu 5, jak uvedeno výše Funguje to tak, že když se objeví signál z pinu 5, tak se anténa vysune, když zmizí signál z pinu 5, tak se anténa zasune. (605 jsem prodal v r. 99, tak jestli si to blbě pamatuji, tak se omlouvám) Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 A nebude problem, ak som origos radio menil za svoje? Ci to funguje aj s inym radiom alebo len s tym povodnym. Citovat
.mycTD Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 zalezi jestli resis jak to udelat, nebo hledas duvody, proc to fungovat nebude. ISO konektor pouziva vetsina autoradii, jediny zpusob jak zjistit, jestli i to tvoje, je se na nej podivat. Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 OK, skusim to opisat. Mam v autoradiu konektor ale taky maly. Pribalena bola redukcia z toho maleho na vacsi. No a z toho vacsieho som musel dokupit redukciu na stary konektor v tomto mojom aute. Skusim pripojit obrazky. Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Ten spodny som mal pri radiu a toto je zadok mojho radia Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Ale mne ani tak neslo o tie konektory ako o to ako ten motorcek vlastne funguje. Je tam taky otacavy spinac. Chcel by som vediet, ze ked je v polohe bez prudu ako sa dostane do polohy s prudom. On ked ma prud, tak sa otoci do tej istej polohy bez prudu, to znamena, ze prestane tocit. Ale ako vlastne sa dostane do tej polohy s prudom, aby zacal tocit. A este nieco, ked som ten motorcek skusal, ci ide, tak mi siel ci radio bolo zapnute alebo nie. Na fotke je ten spinac v bielej farbe. Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 ten spinac je to biele v strede Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Podobný princíp ako na stieračoch, Zvonku ide napájanie a na treťom vodiči je spínacie napätie. Kým je prítomné spínacie napätie anténa sa vysúva (zasúva). Keď spínacie napätie zmizne, vysúva len do krajnej polohy kde ho preruší ten otvor na kotúči. Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 OK, tomu rozumiem, ale co sposobi, ze sa vrati, ze sa bude tocit do druhej strany. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Jedine zmena polarity vstupného a aj tretieho spínacieho napätia. Aká je tam súčiastka na tom plošaku? Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 asi myslis toto rele, ci co to je Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Keďže napájanie sa nemení ako píše P607Olda, potom by to mohlo meniť smer otáčania motorčeka podľa toho tretieho vstupu. Citovat
Podlesny Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 ako to potom pracuje so signalom z radia, ked zapnem radio malo by to vysunut antenu, a ked ho vypnem zasunut? teda to relatko zmeni polaritu a ten prepinac by sa mal tocit opacne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.