Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hojte vsetci

Podaril sa mi v aute skutocne brilantny kusok. Nasiel som motorcek na antenu, ktory je funkcny. Sklamany som bol z toho, ze som nemal tu teleskopicku antenu, ale sklamanie pominulo v momente, ked som aj tu nasiel. Takze som spokojny.

Potreboval by som poradit s funkcnostou toho celeho motorceka. Funguje. Ale neviem, kedy by sa mal zapinat. Mohol by mi to niekto priblizit?

Este by som sa chcel spytat, ci nahodou nemate niekto ten umely ozubeny kabel, co vysuva antenu? (je totizto rozlomeny na 2 polovice)

Dakujem vsetkym

Odesláno

čím se ovládá anténa je patrné z obr.pin 5 ovládání mot.antény

Odesláno

No k tomu motorku antény vede:

- kostra

- plus přes pojistku

- a ten signál z pinu 5, jak uvedeno výše

Funguje to tak, že když se objeví signál z pinu 5, tak se anténa vysune, když zmizí signál z pinu 5, tak se anténa zasune.

(605 jsem prodal v r. 99, tak jestli si to blbě pamatuji, tak se omlouvám)

Odesláno

zalezi jestli resis jak to udelat, nebo hledas duvody, proc to fungovat nebude.

ISO konektor pouziva vetsina autoradii, jediny zpusob jak zjistit, jestli i to tvoje, je se na nej podivat.

Odesláno

OK, skusim to opisat.

Mam v autoradiu konektor ale taky maly. Pribalena bola redukcia z toho maleho na vacsi. No a z toho vacsieho som musel dokupit redukciu na stary konektor v tomto mojom aute. Skusim pripojit obrazky.

Odesláno

Ale mne ani tak neslo o tie konektory ako o to ako ten motorcek vlastne funguje. Je tam taky otacavy spinac. Chcel by som vediet, ze ked je v polohe bez prudu ako sa dostane do polohy s prudom. On ked ma prud, tak sa otoci do tej istej polohy bez prudu, to znamena, ze prestane tocit. Ale ako vlastne sa dostane do tej polohy s prudom, aby zacal tocit.

A este nieco, ked som ten motorcek skusal, ci ide, tak mi siel ci radio bolo zapnute alebo nie.

Na fotke je ten spinac v bielej farbe.

Odesláno

Podobný princíp ako na stieračoch, Zvonku ide napájanie a na treťom vodiči je spínacie napätie. Kým je prítomné spínacie napätie anténa sa vysúva (zasúva). Keď spínacie napätie zmizne, vysúva len do krajnej polohy kde ho preruší ten otvor na kotúči.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...