Berkoff Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 1. nevite nekdo proc do praveho svetla vedou standardni draty, a do leveho ZADNIho vede o dva dratky navic s jednim malym konektorem navic? 2. netusi prosim nekdo co vycistit, aby to melo spravny volnobeh, a ne zhruba 1000 - 1100 otacek? Pripada me jakodyz nevypina sytic, tj muze to byt i nejake cidlo nebo neco, a to auto strasne papa, zere i travu kolem silnice .... Jedna se o 2l benzin 16V 95 rok. Citovat
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 k otázce č 1 je to vývod na osvětlení RZ čili SPZ k otázce č 2 vyčistit krokáč a pak aby se seřídil /zapnout zapalování a nic nedělat 10 sekund pak vypnout na 30 sekund.Potom nastartovat bez plynu/ Citovat
Berkoff Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 1. diky 2. krokac bude asi krokovy neco, najdu kouknu .... Citovat
MatrixChose Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff 1. diky 2. krokac bude asi krokovy neco, najdu kouknu .... Krokový motorek Citovat
Berkoff Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 no, otevrel, sundal hadici od sani, vytrel olej co tam byl, docela slusne, i v hadici, chtel sem vymenit i vzduchovy filtr, ale marline tyjo v boru ani v lipe neni nikdo, kdo by me ho v sobotu povobede prodal :/ a nejak nepomohlo, volnobeh se drzi kolem 1000 - 1100 otacek, co me prekvapuje ze se to neohreje na vic jak 75 stupnu, to je divny, akorat netusim jesi je to treba zavzdusnene, tak kde to odvzdusnit Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 k těm otáčkám, mohl by to být termostat... Citovat
P607Olda Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Teplota: je otázka, jestli blbě ukazuje ukazatel, anebo je tam opravdu špatný termostat. Už jsem s tím bojoval u asi 4 aut, ale nevybojoval. Dali nový termostat s vyraženými 86 st., a ukazatel se plouží pořád kolem 80. Tak jsem to vzdal. Krokový motorek - dej si hledání, jsou tady fotky i postup vyčištění. I když, zase z praxe - servisák ho vyčistil a stejně jsme po půl roce koupili nový. Citovat
Berkoff Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 no, tak sem hledal, nasel sem hov**tak na to kaknu, a sitra zajdu nekam do servisu, protoze tady si neporadim Diky vsem zucastnenym ...) ale bohuzel hledani se mi opravdu seka ... Citovat
Kejticka Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 lado diky, to je presne vono co sem hledala Citovat
tomino Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Taky mi nešla teplota nad 75 a tak jsem vyndal starý termostat a ejhle. Byla na něm asi milimetrová mezera. Výměna pomohla. Citovat
Berkoff Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 no, odvzdusnil sem to, a na 90 sme sli, akort nevim v kolika spina sahara, nechal sem to dojit pod kilo, a radsi sem to chcipnul, myslim na fleku, zitra to kitty pojede projet, tak uvidime, doufam ze odvzdusneni pomoihlo, pro tech cca 85 stupnich klesl volnobeh na cca 800 otacek, coz vypada lip ... diky za rady a linky Citovat
Kekros Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff akort nevim v kolika spina sahara když jsem kupoval nový čidlo, tak tam bylo 92 - 97 stupňů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.