Guest Deinak Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Sehnal jsem malej dysplej do 406 2,0 16v a blikají mi tam tři čárky z teplumněru.Nemám v zrcátku čidlo a mám jen jednu přípojku.Na dyspleji jsou dvě a já mám jen tu horní pujde to zprovoznit?Prosím o radu. Citovat
Guest Deinak Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Blikají mi tam tři čárky a vedle toho je stupen celzia. Citovat
Ferry Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 a co chces zprovoznit ? Nezakladej zbytecne nekolik stejnych temat, proc si nejdrive neprectes , daval jsem tam vsechna schemata zapojeni jak pro novy tak pro stary model 406, vse je tam popsano a k precteni tak si dej tu praci Jinak jestli mas jen ten displej co mu uprostred blikaji carky, tak ten je jen pro mereni teploty, na tom PPC nezprovoznis pokud mas displej kde ty carky blikaji nekde v rohu, tak tam musis z boku displeje prepnout otocny potenciometr - ma ctyri ruzne polohy - podle toho pak ukazuje ruzne udaje, v druhe poloze je to tusim teplota a udaje PPC [upravil dne 24/7/08 Ferry] Citovat
Kdo Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry pokud mas displej kde ty carky blikaji nekde v rohu, tak tam musis z boku displeje prepnout otocny potenciometr - ma ctyri ruzne polohy - podle toho pak ukazuje ruzne udaje Podívej se na zadní stranu displeje. Pokud má jen jednu lištu s pinama a displej je jen uprostřed čelní plochy, ukazuje pouze teplotu. Displej vhodný k použití PP má dvě lišty - nad sebou - s pinama a displej přes celou čelní plochu. To jak píše Ferry o tom potenciometru z boku je pravda, ale v jedné z poloh může ukazovat teplotu i uprostřed. Důležité je, kolik má těch pinových lišt. JInak opravdu všechny potřebné informace najdeš v tom vlákně, na které ti dal odkaz. Stačí v něm jen hledat. Jsou tam i schemata s pozicemi a čísly vodičů. [upravil dne 25/7/08 Kdo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.