Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Predvčerom mi začalo vypisovať toto: ESP/ASR defective. Nevie náhodou niekto čo by mohlo spôsobovať problém. Hláška sa vždy spustí spolu s inou hláškou: Engine antipollution system defective. Auto prestane ťahať. Dá sa s ním ísť len 30-40 km rýchlosťou (absolútna strata výkonu), vyskočí ikona diagnostiky motora (oranžový symbol motora). Robí to keď je vonku viac vlhkosti. Ďakujem.

Odesláno

Koľko máš najazdené km, mal si menený, alebo vyčistený fap filter???

• O 3 týdny později...
  • O 10 měsíců později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak mi tiez dnes vypislao chybu ESP/ASR. Bol som dnes na geometrii s autom (607 2.2HDi), nastavovali mi vsetky 4 kolesa, najma jedno predne koleso, ktore bolo dost zle nastavene. Naposledy bola robena geometria po autonehode v na konci leta 2008, za rok sa to cele rozdrbalo a ked som tam dnes prisiel, tak mechanik tomu ani neveril, ze ako je to nastavene. Ked som odisiel zo servisu, tak vsetko v pohode, dosiel som domov a ked som siel asi o dve hodiny potom z domu, tak uz chyba ESP/ASR. To iste aj cely vecer, aj ked som stal niekde, nepomohlo nic. Myslel som, ze to bola len nejaka nahodna chyba a ze po opatovnom nastartovani zmizne, ale nie. Moze to mat nieco spolocne s geometriou?

Odesláno

Kalibrace volantu chybu ESP vyvolá! Zkoušel jsem ho překalibrovat, napoprvé špatně a hned to vyhodilo chybu ESP. Po správné kalibraci OK.

[upravil dne 20/11/09 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Kalibrace volantu chybu ESP vyvolá! Zkoušel jsem ho překalibrovat, napoprvé špatně a hned to vyhodilo chybu ESP. Po správné kalibraci OK.

[upravil dne 20/11/09 HonzaZ]

Bol tu na fóre prípad s nesúmerným ESP, po kalibrácii ok a pritom žiadne chyby ESP neboli. Možno keď je hodnota riadne mimo medz tak, ESP rozpozná že je niekde chyba, ale pri malej odchýlke proste nemôže vedieť či je zle nakalibrované alebo ten volant je proste vytočený.

Aj tak si nemyslím, že to bolo spôsobené tou kalibráciou, inak by sa to prejavilo predsa hneď po odchode z geo.

Mohol by si popísať ako sa robí kalibrácia s dia?

[upravil dne 20.11.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...