Kekros Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Poslední dobu potkávam old model s černýma klikama dveří. To dávali jen na určitej rok nebo je to u nějaký výbavy ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Kekros Poslední dobu potkávam old model s černýma klikama dveří. To dávali jen na určitej rok nebo je to u nějaký výbavy ? Těžko říct, asi co měli zrovna skladem, mám taky černý Citovat
Ferry Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 taky mam cerny, davalo se to normalne , chces je ? vymenim je s tebou za ty tvoje a striknu si je do svy barvy Citovat
Kekros Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry taky mam cerny, davalo se to normalne , chces je ? vymenim je s tebou za ty tvoje a striknu si je do svy barvy ne ale díky . Mně nevadí když je mam v barvě Citovat
OK406 Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Kliky v barvě karoserie byli u vyšších výbav a nebo za příplatek. Tak jako u venkovných zpětných zrcátek. Citovat
Kekros Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: OK406 Kliky v barvě karoserie byli u vyšších výbav a nebo za příplatek. Tak jako u venkovných zpětných zrcátek. Tak to jsem nevěděl, že mam tak vysoce vybavený autí Připadá mi to, že mam úplnej základ , tak to si asi minulý majitel připlatil Citovat
OK406 Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: OK406 Kliky v barvě karoserie byli u vyšších výbav a nebo za příplatek. Tak jako u venkovných zpětných zrcátek. Tak to jsem nevěděl, že mam tak vysoce vybavený autí Připadá mi to, že mam úplnej základ , tak to si asi minulý majitel připlatil Jakou máš výbavu + označení, tak to zjistíš v servisboxu po zadaání VIN tvé 406. Citovat
peugeotkovic Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: Ferry taky mam cerny, davalo se to normalne , chces je ? vymenim je s tebou za ty tvoje a striknu si je do svy barvy ne ale díky . Mně nevadí když je mam v barvě kliky v barvě vozu jsou fakt hezčí a v bílé..:super:mrk Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 ja sem spíš potkal zajimavější výbavu 406 break old , kdy v černe byla stříška nad zadnim oknem a lišta nad spz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.