AnotherOne Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Přema No tak pánové???? nemusíte se zrovna tak vyjadřovat o 407SW,taky Vám ty vaše krásky nepomlouvám i když se mi třeba nelíbí.....je to každého věc.....:nevim:nevim Přémo, my ale nepomlouváme tu tvoji krásku, my pomlouváme 407SW všeobecně bohužel, 407SW je vzhledem ke své kvalitě, výbavě, a motorizaci! v mých očích dost předražená a bohužel se mi nelíbí, ani ze zadu, a jako všechny současné pežo už vůbec né zepředu. Méďo, spotřeba jak jistě víš, je dost individuální záležitost. Audi, a Volvo jsou cenou ještě víc mimo mísu než 407SW a C5 se mi prostě nelíbí. Croma, vzhledem k nabízené výbavě/motorizaci/ceně pořád hraje v mém výběru prim [upravil dne 21/7/08 minimaxa] No vieme vieme o tvojom vyberanom vkuse čo sa áut týka (multipla) - niet sa teda čo čudovať, že sa ti 407 nepáči. Citovat
Fusion Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Je to do tvarovaný do němce. A Audi si může s Bugattim dělat nebo \"kopírovat\" co chce protože Bugatti je vlastněno VWg. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 tak aby bylo jasno, touzil jsem po navare, nez jsem shlednul crash testy ............ vetsi kufr neznam. Premku: sorac ale 407 mi nic nerika a tebe jsem tipoval, ze pujdes do audi 2,7 biturbo, uz kvuli kolum a prechromovani kufru na tve byvale 406 :-) Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch tak aby bylo jasno, touzil jsem po navare, nez jsem shlednul crash testy ............ vetsi kufr neznam. Premku: sorac ale 407 mi nic nerika a tebe jsem tipoval, ze pujdes do audi 2,7 biturbo, uz kvuli kolum a prechromovani kufru na tve byvale 406 :-) Ok,já neříkám že se ti musí libit....to je každého názor který plně respektuji. Jo audi bych jsi nechal líbil ale ta cenovka v kombajnu a v 2,7 biturbo a ve stejném ročníku je trošku někde jinde.....a 407 SW bylo tak zatím vše co jsem jsi zatím mohl dovolit. Jo a co má AUDI biturbo společného s mýma kolama a chromem na kufru??????:myslim:myslim [upravil dne 22-7-08 Přema] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 AnotherOne: no právě že tímhle autem si svůj vkus dost nabourám:D, Multipla je prostě nenahraditelná a novou díky jejímu faceliftu už nehci. rád zůstanu u fiatu a proto přemejšlím o Cromě. Je to zatím to nej, co Fiat umí a za ty prachy - zlatej kočár Citovat
AnotherOne Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Stará Croma mala podľa mňa nadčasový dizajn. Klasický sedan a hečbekový kufor ako bonus. Keď náhodou stretám tú svojú bývalú, tak mi príde clivo . Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 No ja som sa zrovna neviezol v CROME, ale s danym motorom som sa uz par krat previezol. Ma ho dobry kamarat v ALFA ROMEO 156 Sportwagon. Ma tam 2.4 JTD 20V - 129 KW. To je iba 175 PS, ty si pisal o 200PS. Je pravda ze spotreba neni tak nizka ako u obsahov 1.9 a podobne, ale ma spotrebu prijatelnu. V meste sa s tym da jazdit bez velkeho kontrolovania na 8,5 litra na 100km, mimo mesta v pohode 6l/100km. Pri sporotovejsej jazde v meste sme mali priemerku 10.2l/100km. Cize ziadne obludne spotreby. Ale motor je na jednotku. Je velmi zivy, a taha pekne od spodu. Ma navyse paradny zvuk, nie taky klasicky dieslovy. Hlavne ked mu troska stupis na krk. Na krizovatke som isiel s passatom 2.0TDI 103KW, a teda nechytal sa ani nahodou... Ty by si mal mat este o 25PS viac, tak by to malo byt este lepsie. Jo kamarad ho uz ma skoro rok, a nalietanych ma 176 000KM, s toho 34000km nalietal on. Zatial sa nijak nestazuje, okrem bezneho servisu nic viac. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 hned jak dorazí předváděčka v srpnu z výroby, tak ji otestuju, sem zvědavej na těch 200PS, a ještě víc na spotřebu Citovat
jarajarda Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Tohle auto ve mne vyvolává rozporuplné pocity..na jednu stranu se mi líbí, na druhou ne...příď nádherná, záď podle mne nic extra.. Ale i tak si myslím, že bych si na něj zvykl, i když jsem spíš teda na Francouzské obýváky:D (třeba nová 308SW, auto podle mýho gusta:D ) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 docela povedené [upravil dne 22/7/08 minimaxa] Citovat
Guest Robi607 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Ja som mal Cromu z roku 92, 2,5TD, 400000km bez väčších problémov,ale len motor, ostatok som sa naučil sám si opravovať, inak nová bude určite super, len neviem ako po 150tisíc km..., na treťom obrázku je krásna...inak nič moc Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Ono vzhladovo je fiat podla mna velmi pekny. Len je to vec nazoru. Fiat sa bud paci, alebo nie. Tato croma je super, nevizol som sa v nej, no v tanaxe v trnave som v nej sedel. Je to lod. Velmi pekny interier, a velmi dobre sedenie. Este by to chcelo vyskusat jazdne vlastnosti Verim ze ked ten motor isiel dobre v Alfe 156 SW, tak pojde aj v crome, + 25 koni navrch. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Fiat se rozhodně co se týče kvality dílenského zpracování podstatně polepšil, pamatuju doby, kdy to bejval nejhorší výrobce s velmi špatnou pověstí v evropě, ale to jsou naštěstí doby dávno minulé. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: elton No vzhledově nic moc. no aspon ma dalkove na svém místě Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: elton No vzhledově nic moc. no aspon ma dalkove na svém místě týýýýý, hele, nech si toho jooo :D náhodou, dálkové svítí u Multiny tak jako u jiného auta nikdy Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: elton No vzhledově nic moc. no aspon ma dalkove na svém místě týýýýý, hele, nech si toho jooo :D náhodou, dálkové svítí u Multiny tak jako u jiného auta nikdy vosí hnízdo se ozvalo:D:aut Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 no prostě, kvalita a praktické výhody jsou u mě prioritou, proto mám přece Multiplu Citovat
adraj Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Minimaxo: Ty byjsi si dobře pokecal s kámošem ode mě z práce.Má starší Tempru,ale nedá na ni dopustit. Jak říká \"jedině Fiat\". Předtím měl Punto,ale to rozsekal,když mu totálně selhaly brzdy a on to napasoval mezi stromy. Je pravda,že sjížděl někde z hor Jinak ta Croma vůbec nevypadá špatně [upravil dne 24/7/08 adraj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.