Guest minimaxa Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Přemýšlím vážně o tomto vozu v motorizaci 2,4JTD, 20V, 400Nm, 200PS, se sekvenční automatickou převodovkou se 6ti převodovými stupni, nemáte náhodou někdo s tímto vozem zkušenost , jízdní vlastnosti, reálná spotřeba, dynamika motoru, atd. Prosím, komentáře typu \"kup si radši pěžo, fiat nebrat\", apod, od lidí, kteří neví o jaké auto se vůbec jedná raději vynechejte Děkuji [upravil dne 21/7/08 minimaxa] Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa Přemýšlím vážně o tomto vozu v motorizaci 2,4JTD, 20V, 400Nm, 200PS, se sekvenční automatickou převodovkou se 6ti převodovými stupni, nemáte náhodou někdo s tímto vozem zkušenost , jízdní vlastnosti, reálná spotřeba, dynamika motoru, atd. Prosím, komentáře typu \"kup si radši pěžo, fiat nebrat\", apod, od lidí, kteří neví o jaké auto se vůbec jedná raději vynechejte Děkuji Mal som predtým Fiat Croma 1,9TDid a nemôžem povedať jedno zlé slovo, bol to ročník 91. Problémy zodpovedali veku auta, nič vážne. U tej novej sa mi nepáči dizajn, ale je to vec názoru. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 no jo, já pomejšlím o nové, jo, zadek není dvakrát hezkej, ale zbytek auta vč. mohutného předku se mi velmi líbí, a hlavně ten motor, výbava a neméně velmi zajímavá cena, se kterou se např. 407SW nemůže srovnávat, a navíc u dnešních pežo mě odpuzuje předek auta Citovat
Berkoff Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 koukal sem na to, a nevim no ... dyz uz tak: http://avenger.discoverdodge.cz/ ale je to jen Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Berkoff, díky, dodge znám dobře, vozím teď zadek v RAM2500, jako předváděčka u zdejšího dovozce, měl jsem taky v minulosti Grand Caravan, ale US už nechci. Croma jako velký kombík, velmi důstojný motor, cena, známý ve Fiatu , se mi prostě jeví jako zajímavá možnost. Srovnávám to stále se 407SW, která ale v kombinaci s 2,2(2,7)HDi a srovnatelné výbavě vychází neskutečně draze a o diskutabilní kvalitě nemluvě. Croma je zatím to nej co muže fiat nabídnout, v srpnu se svezu v předváděčce s požadovanou motorizací, tak jsem zvědavej Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa Berkoff, díky, dodge znám dobře, vozím teď zadek v RAM2500, jako předváděčka u zdejšího dovozce, měl jsem taky v minulosti Grand Caravan, ale US už nechci. Croma jako velký kombík, velmi důstojný motor, cena, známý ve Fiatu , se mi prostě jeví jako zajímavá možnost. Srovnávám to stále se 407SW, která ale v kombinaci s 2,2(2,7)HDi a srovnatelné výbavě vychází neskutečně draze a o diskutabilní kvalitě nemluvě. Croma je zatím to nej co muže fiat nabídnout, v srpnu se svezu v předváděčce s požadovanou motorizací, tak jsem zvědavej :papaNekaž mi preference 407 SW......:D:D:D:D:D:D:D:papa:papa Citovat
Berkoff Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 jo tak to preju abys vybral neco supr, jinak mas pravdu ze 407 se me nelibi vubec, dyz uz tak bych premyslel nad 4007, ale ta vzhledem k nakladum je asi passe, takze chvalim zajem o fiat, pac cokoli z koncernu WW by me mrzelo Citovat
Berkoff Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: minimaxa Berkoff, díky, dodge znám dobře, vozím teď zadek v RAM2500, jako předváděčka u zdejšího dovozce, měl jsem taky v minulosti Grand Caravan, ale US už nechci. Croma jako velký kombík, velmi důstojný motor, cena, známý ve Fiatu , se mi prostě jeví jako zajímavá možnost. Srovnávám to stále se 407SW, která ale v kombinaci s 2,2(2,7)HDi a srovnatelné výbavě vychází neskutečně draze a o diskutabilní kvalitě nemluvě. Croma je zatím to nej co muže fiat nabídnout, v srpnu se svezu v předváděčce s požadovanou motorizací, tak jsem zvědavej :papaNekaž mi preference 407 SW......:D:D:D:D:D:D:D:papa:papa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Hele, Přémo, každý je svého štěstí strůjcem Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff jo tak to preju abys vybral neco supr, jinak mas pravdu ze 407 se me nelibi vubec, dyz uz tak bych premyslel nad 4007, ale ta vzhledem k nakladum je asi passe, takze chvalim zajem o fiat, pac cokoli z koncernu WW by me mrzelo přihodil jsem pár fotek, ze předu super, a zezadu je to přijatelnější než 407 Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Ta třetí fotka co si přihodil minimaxo mě vzala. Citovat
Berkoff Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 ehm, proc mi ta druha fotka hrozne pripomina audi? Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff ehm, proc mi ta druha fotka hrozne pripomina audi? Mě právě vůbec. A to se mi na tom líbí. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 že by audi zase něco okopírovalo? (jako před nedávnem masku od bugatti:bacha) heh, mě to teda audi nepřipomíná. už se těším až se svezu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 taky se chci svezt :-), miniku privez to :-), 407 je humus :-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 pokud to joooo dobře půjde, přiženu se s předváděčkou na podzimní sraz na jižní moravě Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 No tak pánové???? nemusíte se zrovna tak vyjadřovat o 407SW,taky Vám ty vaše krásky nepomlouvám i když se mi třeba nelíbí.....je to každého věc.....:nevim:nevim Citovat
Medvěd Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Minimaxo - před časem jsem jezdil s novým Ducatem a prodejce si vozil zadek v Tebou zmiňované Cromě (tehdy horká novinka). Nevzpomenu si, co to mělo za motor (snad 2,4 JTD ???), ale vím, že i jemu spotřeba přišla hodně vysoká. Co se týče designu, to je osobní volba každého kupce, já bych nevolil ani 407 SW, ale bohužel ani Cromu (spíš bych koukal po čtyřech kruzích nebo VOLVU, eventuálně C5 Break). [upravil dne 21/7/2008 Medvěd] Citovat
barenst Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 prominte za :xvulCo porad mate s tema ctyrma kruhama , ono ten kufr u 407 SW neni zase tak maly ,a kufr u starsi A6 je snad daleko mensi a mene prakticky nez 407 SW , ma na 407 vadilo jen misto nad hlavou vzadu a misto rolety v kufru neco hrozne bllbe skladaciho. Co se tyka Cromy je to za ty penize super kocar . Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Přema No tak pánové???? nemusíte se zrovna tak vyjadřovat o 407SW,taky Vám ty vaše krásky nepomlouvám i když se mi třeba nelíbí.....je to každého věc.....:nevim:nevim Přémo, my ale nepomlouváme tu tvoji krásku, my pomlouváme 407SW všeobecně bohužel, 407SW je vzhledem ke své kvalitě, výbavě, a motorizaci! v mých očích dost předražená a bohužel se mi nelíbí, ani ze zadu, a jako všechny současné pežo už vůbec né zepředu. Méďo, spotřeba jak jistě víš, je dost individuální záležitost. Audi, a Volvo jsou cenou ještě víc mimo mísu než 407SW a C5 se mi prostě nelíbí. Croma, vzhledem k nabízené výbavě/motorizaci/ceně pořád hraje v mém výběru prim [upravil dne 21/7/08 minimaxa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.