Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Není problém. Opatrně šroubováčkem vyjmeš mřížku, je tam zacvaknutá. Výškáčem trochu pootočíš do strany, je tam v zářezu a vyndáš.

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Tak jsem zjistil, ze tam zadne repro neni, ale videl jsem tam schovany nejaky konektor, da se tam nejak dostat nebo musium pouzit jen origo repro?

mam tam prcky od blaupunktu

Odesláno

No ty ja tam mel mit taky, ale pod krytem nic nebylo, a nekde tam couha kousek konektoru, ale prave mi nejde do hlavy jak tam ty vyskace napojim, nevim jestli se ten konektor da rozebrat a napojit jen tak...

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

No ten konektor je nejak debilne schovanej a nejde ven, tak asi navedu novou kabelaz, ale kudma to tam povedu fakt nevim, asi prace na cele dopoledne :bojim

ten konektor chytni a vytahni ho ven, normalně se da tak 10cm z ty diry vytahnout, je to jen na dratech
Odesláno

Koupil jsem reproduktory REGENT na internetu. Konektory přesně pasují. Žádný problém.

Odesláno

Hmm, ok, ted trosku z jineho soudku, myslel jsem, ze kdyz ty repracky jsou tak malinke, ze bude odpovidajici cena, a ejhle, ty ceny jsou dost vysoke mi prijde, co tam mate vy a co je tak nejlepsi pomer kvalita/cena?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...