Stevo307 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 caute ja by som sa vas chcel spytat ci sa na P307 nedaju vymenit na prednych stieracoch iba gumicky.....lebo nikde ich nemozem zohnat.....v servise peugeotu predavaju tiez iba cele stierace.....dopasoval som tam aj nejake 70 cm gumicky ale to nieje ono.....ja viem niekde tu uz bola podobna tema ale odpoved na moju otazku som nenasiel Citovat
jozefsv Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 vykasli sa na gumicky,aj ked ich zozenies tak to bude stierat o nicom.treba si zvyknut nato ze sa stierace menia kazdy rok a chces nieco vidiet cez okno.vymen si stierace a za kvalitne. Citovat
.mycTD Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 oh hlavne ten zbytek nema o nic vetsi zivotnost, nez gumicka a ta pri prvni namraze zustane na skle a sterac se cely rozj*be po okne:super zname. Citovat
Berkoff Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 mno ja sem koupil v pze u AGIPu bezraminkovy sterace na P406, meli na ruzny druhy, jeden za 350, a zatim OK mam je od patka .... Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: jozefsv vykasli sa na gumicky,aj ked ich zozenies tak to bude stierat o nicom.treba si zvyknut nato ze sa stierace menia kazdy rok a chces nieco vidiet cez okno.vymen si stierace a za kvalitne. každý rok..? moje fachčí 4roky a pořád dobře:super Citovat
jozefsv Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jozefsv vykasli sa na gumicky,aj ked ich zozenies tak to bude stierat o nicom.treba si zvyknut nato ze sa stierace menia kazdy rok a chces nieco vidiet cez okno.vymen si stierace a za kvalitne. každý rok..? moje fachčí 4roky a pořád dobře:super podla toho kolko jazdis.ako vyzeraju po zime stierace? Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jozefsv vykasli sa na gumicky,aj ked ich zozenies tak to bude stierat o nicom.treba si zvyknut nato ze sa stierace menia kazdy rok a chces nieco vidiet cez okno.vymen si stierace a za kvalitne. každý rok..? moje fachčí 4roky a pořád dobře:super podla toho kolko jazdis.ako vyzeraju po zime stierace? no najeto mám nějak 92tisíc a parkuju pod širákem celou dobu:myslim Ty byly původní od peugeot.Jako ale ani u škodovek se neměnilo po roce-to zase lidi nepřehánějte,né? Nás ty věci na jedno použití fakt zavalí.. Citovat
jozefsv Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jozefsv vykasli sa na gumicky,aj ked ich zozenies tak to bude stierat o nicom.treba si zvyknut nato ze sa stierace menia kazdy rok a chces nieco vidiet cez okno.vymen si stierace a za kvalitne. každý rok..? moje fachčí 4roky a pořád dobře:super podla toho kolko jazdis.ako vyzeraju po zime stierace? no najeto mám nějak 92tisíc a parkuju pod širákem celou dobu:myslim Ty byly původní od peugeot.Jako ale ani u škodovek se neměnilo po roce-to zase lidi nepřehánějte,né? Nás ty věci na jedno použití fakt zavalí.. ako co je na tom ze kazdy rok?je to individualne ale kto vela jazdi tak meni.ked mi zacne stierac pisat smuhy cez okno tak je pomaly po nom.snad s nim nebudem jazdit kvoli tomu aby som usetril.kupovat do stareho stierace gumicky je blbost.ten stierac nedokaze byt ohybny a nedokaze dobre pritlacat o sklo ked je stary. ked jazdis dost v zime tak ich rozbijes.radsej si vymenim stierace castejsie ako by som ich mal surne zhanat v nemecku na ceste - lebo ved doma boli este dobre. stierace nestoja majland aby som na nich setril.po zime som kupoval valeo za 600 sk.to nie je taka polozka aby som nahanal nejake gumicky,co nesplnia ucel ani nahodou. Citovat
Francouz_407 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 já jsem koupil nové stěrače kvůli tomu že ty staré mi dělají randál když stírají, stály kolem 1000Kč a nové dělají ten samý randál. To se na to vykašlu Citovat
MartinR Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Guma stárne, tvrdne a kdo ví co ještě.Výměna jednou za rok bez ohledu na používáni je doporučená i Peugeotem jako takovým.Osobně si myslím, že spíš jde o to, kdo kolik najede, jak hodně je využívá a o subjektivním pocitu, že už to není jako dříve.Šmouhy po setření, zbytky vody atd. Citovat
Stevo307 Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 ok ale original stierace v peugeote su strasne drahe a ja byvam v malom meste takze nieje tu vela moznosti kde sa to da dobre kupit.....nemate nejake stranky kde to je aj kvalitne aj za rozumnu cenu?? mne sa v peugeote stalo ze som siel kupit stierace a mali iba jeden:)) ... no neviem keby mi surne trebalo oba:)) a pritom este ta predavacka ani nevedela ci to je stierac pri soferovi alebo spolusediacom....sme museli skusat.....sranda nee:) a zevraj autorizovany predajca:DD Citovat
jozefsv Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: Stevo307 ok ale original stierace v peugeote su strasne drahe a ja byvam v malom meste takze nieje tu vela moznosti kde sa to da dobre kupit.....nemate nejake stranky kde to je aj kvalitne aj za rozumnu cenu?? mne sa v peugeote stalo ze som siel kupit stierace a mali iba jeden:)) ... no neviem keby mi surne trebalo oba:)) a pritom este ta predavacka ani nevedela ci to je stierac pri soferovi alebo spolusediacom....sme museli skusat.....sranda nee:) a zevraj autorizovany predajca:DD pocitam,ze si si nekupil 307 aby ti stala v garazi alebo aby si jazdil do kostola.zajdi do vacsieho mesta a na peugeot origo predajcu sa vykasli.chod do hociakeho predajcu nahradnych dielov a nech ti spravia cenu na stierace.to ma snad kazdy skladom.ja mam znacky valeo a take tam boli aj pred tym.stali ma 600 sk po zlave.inac stoja tusim okolo 800 sk ale je to individualne.nebud lenivy a zajdi do par predajcov. [upravil dne 20.7.08 jozefsv] Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 heled\'te:myslim ale zrovna ty valeo v tabulce spokojenosti moc nevedou.. http://www.bosch.cz/press/detail.asp?f_id=215 [upravil dne 20.7.2008 peugeotkovic] Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 ten testík je koukám ale z října 2002 tak už se snad valeo polepšili:super:aut Citovat
jozefsv Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 nehovorim ze valeo su naj ale ja som spokojny.dostat ich skoro vsade Citovat
ladas307 Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Kup si normální gumičky, stojí 60,- a májí délku 70 cm, zakrátíš a makají jako origa za 1.200,- Citovat
Stevo307 Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Stevo307 ok ale original stierace v peugeote su strasne drahe a ja byvam v malom meste takze nieje tu vela moznosti kde sa to da dobre kupit.....nemate nejake stranky kde to je aj kvalitne aj za rozumnu cenu?? mne sa v peugeote stalo ze som siel kupit stierace a mali iba jeden:)) ... no neviem keby mi surne trebalo oba:)) a pritom este ta predavacka ani nevedela ci to je stierac pri soferovi alebo spolusediacom....sme museli skusat.....sranda nee:) a zevraj autorizovany predajca:DD pocitam,ze si si nekupil 307 aby ti stala v garazi alebo aby si jazdil do kostola.zajdi do vacsieho mesta a na peugeot origo predajcu sa vykasli.chod do hociakeho predajcu nahradnych dielov a nech ti spravia cenu na stierace.to ma snad kazdy skladom.ja mam znacky valeo a take tam boli aj pred tym.stali ma 600 sk po zlave.inac stoja tusim okolo 800 sk ale je to individualne.nebud lenivy a zajdi do par predajcov. [upravil dne 20.7.08 jozefsv] dobre tak ja niekde zajdem....to je celkom dobra cena hoci aj 800 sk ..... lebo v peugeote stal jeden stierac skoro az 3000 sk .....tak to uz je dost za jeden .... niee Citovat
Stevo307 Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: ladas307 Kup si normální gumičky, stojí 60,- a májí délku 70 cm, zakrátíš a makají jako origa za 1.200,- gumicky som uz vyskusal vymenit ale niesom s nimi az tak velmi spokojny..... jeden ide celkom v poho ale ten pri spolusediacom mi robi jednu smuhu Citovat
Hammet Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Já jsem koupil nové Valea, ale kvalita stíraní slabá. Nedoporučuji. Nevím jaká je to firma, tedy odkud, ale na krabici bylo Made in Poland. tak možná proto nic moc. Citovat
Lucifer Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 To jozefsv. Asi nevieš koľko stoja stierače na 307 . (ten dlhší má viac ako 70cm) U Peugeota 1800 pred pár rokmi. Len si už nepamätám, či kus alebo pár. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.