Dress Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Podle těch fotek se mi to taky libí.... ale u mě je něco podobnýho asi vyloučený, protože mám světle modrou barvu a stříbrná by těžko vynikla a něco černýho by asi nevypadalo už zas tak hezky A jak dlouho to tak vydrželo než se to začlo loupat? Citovat
Petr605 Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Ted je to na tom aute neco pres dva roky... Nejhur na tom je ten lev na kapote, zbytek by jeste sel. Nejvic tomu asi dava mycka... Citovat
Dress Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 To aby člověk myl doma, jen proudem vody z hadice Citovat
Petr605 Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Jo, jo, prace minimalne na hodinu. Ja to znam. Ale vysledek je lepsi nez z mycky, to zase jo. Citovat
Dress Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 já bych tu hodinu třeba i občas obětoval, ale bydlím na sídlišti a hadici s vodou tu nemám.... jedině kyblík s vodou a smetáček někde mám i koupený vosk, který se má ručně nanášet to bude dřina ale snad to bude stát za to Citovat
Fusion Odesláno 4. duben 2004 Autor Odesláno 4. duben 2004 Dress - ty moje vypadaly uplne stejne. Myslim si, ze az vsichni uvidite vysledek, bude se to moc moc libit =) Je to ale teda hrozna jebacka... co se da delat Citovat
rimmer Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Ja si myju auto sam..spotrebuju na to cca 4 kyble vody... 2 kyble se samponem, a dalsi dva na oplach...cca 30 minut, potom se to musi obetrit suchou hadrou az to uschne..popr. jelenici. Potom nanest vosk...pouzivam na to molitanovy odrezek...za pul hodky az je vosk uplne suchy, vzit nejaky mekky hadr...treba kus rucniku, nebo flanel a zacit lestit Celkove se pod 2 hodiny maloky dostanu, boli z toho ruce, a clovek pak desne nadava jak projede kaluzi, enbo jak to posere ptak Teta me dycky rika, proc se s tim autem tak mazlim Nastesti voskovat se nemusi pokazde..staci jednou a 3-5 umyti. Citovat
Dress Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 Napsán autorem rimmer Ja si myju auto sam..spotrebuju na to cca 4 kyble vody... 2 kyble se samponem, a dalsi dva na oplach...cca 30 minut, potom se to musi obetrit suchou hadrou az to uschne..popr. jelenici. Potom nanest vosk...pouzivam na to molitanovy odrezek...za pul hodky az je vosk uplne suchy, vzit nejaky mekky hadr...treba kus rucniku, nebo flanel a zacit lestit Celkove se pod 2 hodiny maloky dostanu, boli z toho ruce, a clovek pak desne nadava jak projede kaluzi, enbo jak to posere ptak Teta me dycky rika, proc se s tim autem tak mazlim Nastesti voskovat se nemusi pokazde..staci jednou a 3-5 umyti. hezký přístup..... Citovat
Dydzej Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 Z toho by mne je.lo... Staci, ze musim kazdou chvili cistit skla zevnitr... A interier... Ostatni holt zbyva na mycku. Citovat
rimmer Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Tak interier zase myju a cistim malokdy..jednak v tom aute tak casto nejezdim, a pak do toho nelezu v monterkach Obcas vyklepu koberecky A nekdy pretru palubku od prachu..jinak v poho...potreboval bych ale radu, jak vycistit strop od spiny...co na to pouzit ? Sou tam takove fleky..nechapu jak je tam nekdo udelal... Citovat
Dress Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Napsán autorem Petr605 No jo, to se tedy nedalo nic delat. Moje limuzina tam s nejvetsi pravdepodobnosti stat bude, protoze jsem domluvenej s mistrem Rebickem, ze nemuseji spechat, ze mne to staci do ctvrtka do odpoledne. Petr605: tak sem před chvíli tu tvojí limuzku prohlížel... Citovat
Petr605 Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 To Dress: Nic moc, co? A nemas boty od oleje?:D:( Citovat
Dress Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 nene náhodou krasavice, a interiér máš taky hezky udržovaný taky už máš narozdíl ode mě ten nový znak ve předu, já mám ještě ten starý typ, akorát ta přední mřížka pod světlama...to asi nemáš schválně ne? jinak ty nápisy se mi zdáli v pohodě... pod auto sem nelezl ale okolo na zemi nebyla viditelná olejová kaluž [Editován dne 6/4/04 Dress] Citovat
Petr605 Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 No je videt, ze jsi ji bud obchazel ve spechu, nebo z uctive vzdalenosti :D Znak: Je z nejakyho novyho peugeota (nejspis z 206) a je tam dodelany misto toho staryho znaku, co tam mas ty. Muselo se tam kapku rezat, ale vypada to docela dobre. S tim uz jsem to taky koupil. Spodni dil masky: Zlomil se mi pod svetlem a uz bych mel mit privezeny novy a snad uz i nastrikany - uvidim tento vikend. A interier by taky mohl vypadat lip - nejvic mne medi, ze minuly majitel byl silny kurak a sem tam jemu, nebo nekomu, koho vezl, to zk...veny cigaro vypadlo z pracek a poznamenalo bud sedacku nebo calouneni. Neni toho tam moc, ale asi ctyri takovy stopy tam jsou. A s tim uz nic neudelas. Uz aby cigara staly aspon dve kila!!!! Doufam, ze nekouris...:D:D Citovat
Dress Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 ne kuřák nejsem, ještě abych stát podporoval spotřební daní za tabák... no je pravda že jsem ji nezkoumal nikterak dlouho (tu voňavku co tam máš je vanilka??) spíš sem nakukoval do interieru a prohlížel ty samolepky; a jak ti svítí světla? Já už je mám slušně vysleplí, ale to díky tomu že mám tu plastovou destičku před žárovkou zažloutlou jak... co by se mi líbilo je to zadní křídlo... kolik to tvoje má najeto? [Editován dne 6/4/04 Dress] Citovat
Petr605 Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Vonafka: Anti-tobaco, ale to je jenom shoda nahod - ono to pekne voni, proto jsem si to koupil. Pred tim jsem tam mel tropical, nebo tak nejak. Svetla jeste docela jdou, ale ta slida je taky takova zazloutla - uvazuju o tom, ze ji vyndam. Nalitano ma tak odhadem asi 250kkm. (Hned po dotahnuti se stahl tachometr, tak jenom odhaduju - ted to ukazuje asi 155, ale blazen ten, co by tomu uveril) Citovat
Dress Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 tak to snad ještě bude nějakou dobu sloužit při šetrném zacházení, 250 tis. zas na ten motor není až tolik diesel si většinou pořizují ti, kteří hodně najedou ve služebním je právě taky tahle žlutá ambi pur anti tabák s citrusem a docela mě voní ale do svýho bych koupil asi vanilku jo ale málem sem zapoměl a to sem ti opravdu zazáviděl je ta opěrka na ruce ve předu.. Citovat
Petr605 Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 OPERKA RULEZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D ...aneb kdo ji nema, nevi, co je pohodli pri rizeni. Kazdej na to kouka a musim rict, ze je to fakt bezva vec. To se frantici vyznamenali. Je fakt presne navrzena, aby ti ta ruka na ni spadla.:) Jel jsem audi A4 a tam bylo neco podobneho, ale v porovnani s 605 to byla jenom parodie na operku. Tvrda, ruka daleko od paky atd. Citovat
Dress Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 já znám opěrku z VW Caravelli, která je mimochodem teď u Vašendů momentálně, ale ta v 605 vypadá dost bytelně - pohodlně, vlastně podobná jako je vzadu mezi sedadlama, a měl si ji tam už nebo si ji někde dokupoval na vrakovišti atd.?? Citovat
rimmer Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Jj..videl jsem tu operku v jednem SVdt, je to fakt velike jak svina. Ja ji osobne nemam, ani sem nezkousel s ni ridit, tak ani nevim Ale jsem typ klidneho ridice, ktery porad neradi a ma vetsinou obe ruce na volantu. Ale verim, ze to bude dobra vec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.