Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím majitelé šestsetpátých!

Mam dva dotazy:

1. Mám klasický li?áky na 605ky. Už v dost špatným stavu. Chci je celý přebrousit šmirglem od 80 - 1000. Máte s tím nekdo zkušenosti? Četl jsem na to návod na nějaké tuning stránce, ten borec měl ale mnohem složitější kola...

2. Máte někdo zkušenosti s gumama 195-50- r15 nebo 205-60-r15? Chtěl bych opticky snížit auto. Momentálně mam 205-65-15 přední a 215-65-15 zadní.

Když jsem u těch gum, neskal jsem skončil ve škarpě protože bylo náledí a já mám letní. (Bylo to na parkovišti) a já se předkem opřel o zábradlí... to auto má neuvěřitelně měkkej nárazník. Ani ?ukanec.

Aby toho nebylo málo 500Kč od poldů za světla a 2 hodiny nato mě baba urazila zrcatko...

Den blbec.. to jen tak pro zajímavost.

Díky!

Odesláno

Zdravim do Brna!!!

Mam taky origos litaky a taky uz dost odreny a taky jsem cetl ten clanek (myslim, ze to bylo na www.tuning.cz). Taky me napadlo, ze bych je takhle opravil, ale pak jsem se dozvedel, ze existujou firmy, ktery se timhle zabyvaji profesionalne, jedna ze je nedaleko od meho trvaleho bydliste, tak to asi necham na nich. Mam gumy 215/55R16 a auto vypada opticky dost nizko.

Naledi + letni gumy = :papa

P.S. Budou nejake ty slibene fotecky pro stranky o 605? (viz nase mailova korespondence)

Odesláno

co se me tyce, muzu ti je poslat, jak rikam, delal jsem tu palubku :) Budu sundavat ten predni svetlomet, takze bych to kdyztak taky nafotil. Dej mi sem mail, poslu ti ty fotky. Zalozime na tohle dalsi thread, jdu ho zalozit.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak prvni krok mam za sebou. Sehnal sem (zdarmo) plechace, coz je docela tezkej ukol vzheledem k tomu ze roztec 108x5 ma malo aut (vim jen o Audi 100). Jakmile zacnu delat na tech litych, dam vedet jak to jde apod.

Odesláno

Tak uz jsou lity kola konecne volny =)

Nevite nekdo jestli se to muze po odbrouseni laku zoxidovat? Pry je dobry je pak namastit nejakou antioxidacni smesi. Asi se na nich nebude dat jezdit v zime kvuli soli...

Odesláno
Napsán autorem Fusion

Tak prvni krok mam za sebou. Sehnal sem (zdarmo) plechace, coz je docela tezkej ukol vzheledem k tomu ze roztec 108x5 ma malo aut (vim jen o Audi 100). Jakmile zacnu delat na tech litych, dam vedet jak to jde apod.

Sehnat cokoli zdarma, co je k necemu, je orisek...:D:D:D:D

Odesláno

Tak uz se snazim z kol dostat vrstvu barvy. Na ploche casti je to v pohode ale v tech zahybech je to vopruz... uz ale zacineji vypadat podle mych predstav.. krasne leskle chromovy...

Odesláno

Tak a? to dobře dopadne - hlavně kvalitní a levnou opravu přeju :)

Mrzí mě to, ale už sem dostal nůž na krk od drahé polovičky, že se ji musím věnovat a že musíme vypadnout z Prahy....:D nakonec sme udělali výlet do Krkonoš, chvilku po Horních Mísečkách a pak okolo Benecka, a vyjeli jsme hned ráno a sraz začínal až odpoledne...

A autíčko mě taky našeptávalo že na Harfě už si stání užilo dlouho a chce se provětrat...:D:D:D

Pravděpodobně pojedu k Vašendům v úterý tak zkouknu tu tvojí limuzku, pokud tam ještě bude

:papa:papa

Odesláno

No jo, to se tedy nedalo nic delat.

Moje limuzina tam s nejvetsi pravdepodobnosti stat bude, protoze jsem domluvenej s mistrem Rebickem, ze nemuseji spechat, ze mne to staci do ctvrtka do odpoledne.

Odesláno

Tak to budes dost zklamanej, protoze jsou uz v dost spatnym stavu. Chystam se je vlastne uplne sejmout. Vzhledem k tomu, ze je to vlastne papirova samolepka, tak to dost trpi. Ale az neco udelam s lakem, tak tam zase naco nalepim. Uz jsem si na to zvykl a docela se mi to libi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...