Fusion Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Zdravím majitelé šestsetpátých! Mam dva dotazy: 1. Mám klasický li?áky na 605ky. Už v dost špatným stavu. Chci je celý přebrousit šmirglem od 80 - 1000. Máte s tím nekdo zkušenosti? Četl jsem na to návod na nějaké tuning stránce, ten borec měl ale mnohem složitější kola... 2. Máte někdo zkušenosti s gumama 195-50- r15 nebo 205-60-r15? Chtěl bych opticky snížit auto. Momentálně mam 205-65-15 přední a 215-65-15 zadní. Když jsem u těch gum, neskal jsem skončil ve škarpě protože bylo náledí a já mám letní. (Bylo to na parkovišti) a já se předkem opřel o zábradlí... to auto má neuvěřitelně měkkej nárazník. Ani ?ukanec. Aby toho nebylo málo 500Kč od poldů za světla a 2 hodiny nato mě baba urazila zrcatko... Den blbec.. to jen tak pro zajímavost. Díky! Citovat
rimmer Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 No to zrcatko nasere jestli ho mas origos vyhrivane a el. ovladane S tim mam taky obavy aby se mi neco takoveho nestalo Citovat
Petr605 Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Zdravim do Brna!!! Mam taky origos litaky a taky uz dost odreny a taky jsem cetl ten clanek (myslim, ze to bylo na www.tuning.cz). Taky me napadlo, ze bych je takhle opravil, ale pak jsem se dozvedel, ze existujou firmy, ktery se timhle zabyvaji profesionalne, jedna ze je nedaleko od meho trvaleho bydliste, tak to asi necham na nich. Mam gumy 215/55R16 a auto vypada opticky dost nizko. Naledi + letni gumy = P.S. Budou nejake ty slibene fotecky pro stranky o 605? (viz nase mailova korespondence) Citovat
rimmer Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 co se me tyce, muzu ti je poslat, jak rikam, delal jsem tu palubku Budu sundavat ten predni svetlomet, takze bych to kdyztak taky nafotil. Dej mi sem mail, poslu ti ty fotky. Zalozime na tohle dalsi thread, jdu ho zalozit. Citovat
Petr605 Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 To rimmer: To platilo na Fusiona (jak se ten nick vlastne sklonuje?), ale jestli mas ty fotky a nejakej strucnej (nebo rozsahlej) pokec k tomu, tak Ti budu vdecnej. Citovat
rimmer Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 Aha, ok, fotky poslu, ale pokec no jen reknu co byl problem a co ne, a max. muzu zakrouzkovat, kde se cca nachazi sroubek Citovat
Petr605 Odesláno 13. březen 2004 Odesláno 13. březen 2004 No to uplne staci. Aby u toho proste neco bylo. Ja si to vymyslet nemuzu, kdyz jsem to nedelal, ze jo... Citovat
Fusion Odesláno 27. březen 2004 Autor Odesláno 27. březen 2004 Tak prvni krok mam za sebou. Sehnal sem (zdarmo) plechace, coz je docela tezkej ukol vzheledem k tomu ze roztec 108x5 ma malo aut (vim jen o Audi 100). Jakmile zacnu delat na tech litych, dam vedet jak to jde apod. Citovat
Fusion Odesláno 29. březen 2004 Autor Odesláno 29. březen 2004 Tak uz jsou lity kola konecne volny =) Nevite nekdo jestli se to muze po odbrouseni laku zoxidovat? Pry je dobry je pak namastit nejakou antioxidacni smesi. Asi se na nich nebude dat jezdit v zime kvuli soli... Citovat
Petr605 Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Napsán autorem Fusion Tak prvni krok mam za sebou. Sehnal sem (zdarmo) plechace, coz je docela tezkej ukol vzheledem k tomu ze roztec 108x5 ma malo aut (vim jen o Audi 100). Jakmile zacnu delat na tech litych, dam vedet jak to jde apod. Sehnat cokoli zdarma, co je k necemu, je orisek...:D:D:D Citovat
Fusion Odesláno 1. duben 2004 Autor Odesláno 1. duben 2004 Tak uz se snazim z kol dostat vrstvu barvy. Na ploche casti je to v pohode ale v tech zahybech je to vopruz... uz ale zacineji vypadat podle mych predstav.. krasne leskle chromovy... Citovat
Dress Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Moje kola jsou taky v katastrofálním stavu... Citovat
Dress Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Jak by asi autu slušeli např. tyto kola.... Citovat
Dress Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Jinak jak čtu, tak koukám že si p. Vašenda ani nestačil odpočinout od mojí 605 a už má na place tvojí... Citovat
Petr605 Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 No jo, uz mu kape muj olej na beton...:mad::mad: Proc jsi se nestavil na srazu? Rebik neco rikal, ze misto toho jsi chtel vyrazit na vylet. Mohl jsi to vzit pres Harfu.:) Citovat
Dress Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Tak a? to dobře dopadne - hlavně kvalitní a levnou opravu přeju Mrzí mě to, ale už sem dostal nůž na krk od drahé polovičky, že se ji musím věnovat a že musíme vypadnout z Prahy.... nakonec sme udělali výlet do Krkonoš, chvilku po Horních Mísečkách a pak okolo Benecka, a vyjeli jsme hned ráno a sraz začínal až odpoledne... A autíčko mě taky našeptávalo že na Harfě už si stání užilo dlouho a chce se provětrat...:D:D Pravděpodobně pojedu k Vašendům v úterý tak zkouknu tu tvojí limuzku, pokud tam ještě bude :papa Citovat
Petr605 Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 No jo, to se tedy nedalo nic delat. Moje limuzina tam s nejvetsi pravdepodobnosti stat bude, protoze jsem domluvenej s mistrem Rebickem, ze nemuseji spechat, ze mne to staci do ctvrtka do odpoledne. Citovat
Dress Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 sem koukal na fotky, které máš v clubové galerii, sem zvědavý jak vypadají ty polepy (jak se tomu vlastně říká) ve skutečnosti Citovat
Petr605 Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Tak to budes dost zklamanej, protoze jsou uz v dost spatnym stavu. Chystam se je vlastne uplne sejmout. Vzhledem k tomu, ze je to vlastne papirova samolepka, tak to dost trpi. Ale az neco udelam s lakem, tak tam zase naco nalepim. Uz jsem si na to zvykl a docela se mi to libi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.