Freedy Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Zdravim mám prosbu, nemá někdo schéma zapojení centrálu na novej model, kde už neni infra ovládání, ale radiový? Díky:papa Citovat
Kdo Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 IMO je schema zapojení centrálu, vzhledem ke stejným zámkům stejné. Jen snímač DO je na základě jiné konstrukce jiný (IR/VF). Ale zapojení je stejné. Citovat
Kdo Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Napiš mi mail, pokusím se ti něci poslat. Citovat
Freedy Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Ahoj tak jsem to dneska rozebral a zjistil jsem, že jednotka centrálu je ok ( je stejná jako u 405), ale nekomunikuje mi jednotka dálky s ovladačem, potřeboval bych zapojení konektorů na této jednotce, nedává impuls jednotce centrálu, nebo odešla dálka, prostě hledám. Má to taky 9 vývodů, ale vim z toho 2/3, co se dalo naměřit, ale jak se maj chovat ty další nevim. Díky F.:papa:papa Citovat
Kdo Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Poslal jsem to schéma s popisem na mail. Ať se to podaří. Citovat
Podlesny Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Caute, ja mam otazku, da sa vyrobit kluc s dialkovym ovladanim, ked ho nemam? V aute je central a pod krytom hlavneho osvetlenia su snimace na dialkove ovladanie. Preto sa pytam ci, je to mozne vyrobit a kolko by to stalo (myslim ten kluc)? Diky Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Podlesny Caute, ja mam otazku, da sa vyrobit kluc s dialkovym ovladanim, ked ho nemam? V aute je central a pod krytom hlavneho osvetlenia su snimace na dialkove ovladanie. Preto sa pytam ci, je to mozne vyrobit a kolko by to stalo (myslim ten kluc)? Diky vše jde stačí koupit dálkový ovládání a připojit k řj centrálu.a klíč třeba dopasovat jako jsem si udělal já Citovat
Fusion Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 No, 605 má křížovej klíč takže nevím jestli by to šlo tak jednuduše udělat a jestli by se to dalo sklopit v tom dálkáču. Citovat
Podlesny Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 no to je pravda mne len ide o to spojazdnit to original dialkove, od ktoreho nemam ovladac-kluc, da sa to niekde alebo nejako spravit? Citovat
Fusion Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Myslíš ten co je přímo na klíči? Ten sem měl taky v čudu a někdo dodělal neorigo. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 původní dálkáč vyřadit a udělat podle sebe tak jsem to udělal i já . Citovat
Podlesny Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Takze s tou myslienkou s povodnym dialkovym sa mozem rozlucit. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 kdysy jsem někde na netu našel něco ohledně dálkového ovládání něco jako skloubení přijímače a vysílače,ale stránky jsou zřejmě zrušené ,protože pak jsem to už nenašel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.