Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

IMO je schema zapojení centrálu, vzhledem ke stejným zámkům stejné. Jen snímač DO je na základě jiné konstrukce jiný (IR/VF). Ale zapojení je stejné.

Odesláno

Ahoj

tak jsem to dneska rozebral a zjistil jsem, že jednotka centrálu je ok ( je stejná jako u 405), ale nekomunikuje mi jednotka dálky s ovladačem, potřeboval bych zapojení konektorů na této jednotce, nedává impuls jednotce centrálu, nebo odešla dálka, prostě hledám. Má to taky 9 vývodů, ale vim z toho 2/3, co se dalo naměřit, ale jak se maj chovat ty další nevim.

Díky F.:papa:papa:papa

Odesláno

Caute, ja mam otazku, da sa vyrobit kluc s dialkovym ovladanim, ked ho nemam? V aute je central a pod krytom hlavneho osvetlenia su snimace na dialkove ovladanie. Preto sa pytam ci, je to mozne vyrobit a kolko by to stalo (myslim ten kluc)? Diky

Odesláno
Původně zaslal: Podlesny

Caute, ja mam otazku, da sa vyrobit kluc s dialkovym ovladanim, ked ho nemam? V aute je central a pod krytom hlavneho osvetlenia su snimace na dialkove ovladanie. Preto sa pytam ci, je to mozne vyrobit a kolko by to stalo (myslim ten kluc)? Diky

vše jde stačí koupit dálkový ovládání a připojit k řj centrálu.a klíč třeba dopasovat jako jsem si udělal já

Odesláno

původní dálkáč vyřadit a udělat podle sebe tak jsem to udělal i já .

Odesláno

kdysy jsem někde na netu našel něco ohledně dálkového ovládání něco jako skloubení přijímače a vysílače,ale stránky jsou zřejmě zrušené ,protože pak jsem to už nenašel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...