Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Cau, sice jsem se svou starou nokiou 6510 spokojeny, ale docela by se mi hodilo BT, abych ho mohl pripojit na HF v radiu.

Takze pozadavky na mobil:

Cena co nejmensi

BT

prehravani MP3

moznost rozsireni pameti nejakou kartou

fotak aspon 1M

znacka nejlepe nokia nebo sonyericsson -s ostatnima nemam zkusenost a motorola me opravdu vubec neoslovuje.

Jediny vhodny kandidat je zatim SE k550i za necele 3000Kc

Zamlouvala se i nokia 5300, pak je tu jeste nokia 3110 ale tu jsem v zivote nevidel a nevim co od ni muzu cekat. Takze uvitam napady, postrehy a zkusenosti.

Diky vsem.

EDIT: jak tak koukam na ty mobily, tak zatim vitezi ten SE, z nokii me jeste napadla N72, ale je o 800 drazsi, vyplati se? Pokud by na to sla bodnout treba navigace, tak by mi to za to stalo, ale jinak ne.

[upravil dne 17/7/08 f3Rd@]

kup si 530i SE je lacnejsi ako 550 a ma vsetko co si pisal

Odesláno

cezar, skus si pozret co je to za mobil K530i a co je to za mobil k550i.

K550i je low end telefon, kym 530 je mislim uz v middle end . To znamena ze k530 je lepsia, a to zase znamena ze je drahsia. Napriklad k530i stoji na hej.sk nejakych 4600, a k550 nejakych 3600 ...

Takze k550i je lacnejsie :)

Odesláno

Priznam sa, ze s E900 kou nie, nakolko nebol v ponuke ani u TMobilu ani u ORANGE ani u O2. Cize ho na slovensku viacmenej nemas sancu uvidiet, ci vyskusat.

Vyzera celkom dobre. Ale je to SAMSUNG. Samsung bud mas rad, alebo nemas. Vsetky samsungi su skoro rovnake, tak ako u nokie. Rovnake styli menu, zvuky, konstrukcie.

Samsung sa moze pochvalit velmi peknymi displaymi, teda na moj vkus su celkom vydarene, velkostami telefonov a hlavne SLIDERMI. Maju vynikajuce spracovanie sliderov + v tomto moc krytizovali nokiu napriklad pri modeloch 6280 a 6288 , kde slideri boli velmi zle, veklali sa a podobne.

Jednou s hlavnou nevyhod samsungu je ich pevnost. Neni su to telefoni pre ludi, ktorym telefoni uletia sem tam z ruky, padnu zo stolika a podobne. Maju dost krehke skla na dysplaioch, castokrat vydim ako su prasknute a maju plastove konstrukcie. Nokia sa snazi uz vsade tlacit kov, tak isto ako iny vyrobcovia ako LG, MOTOROLA, SAGEM ci SE. Telefony castokrat byvaju splasti, ale maju kovove ramy, vid napriklad nokia E51. Su pevne. Samsung je plastovy cely.

Ale funkcnostou, a softwarovo su to vydarene telefony. Takze ak ty telefon moc nepada, pripane ho nosis v puzdre, mozes ist donho. Pokial tam tie pady su, tak skorej by som volil 3110.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

cezar, skus si pozret co je to za mobil K530i a co je to za mobil k550i.

K550i je low end telefon, kym 530 je mislim uz v middle end . To znamena ze k530 je lepsia, a to zase znamena ze je drahsia. Napriklad k530i stoji na hej.sk nejakych 4600, a k550 nejakych 3600 ...

Takze k550i je lacnejsie :)

aha tak to som netusil,ja myslel ze to ide podla cisla :) dik za info :)

• O 8 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj všem! 

Půjčím si tohle vlákno, abych nezakládal zbytečně nové. 

Zadání: Nový mobil (výhledově) náhradou za dosavadní Samsung Galaxy S4 Mini - fyzická velikost vyhovuje, nechci žádný velký pádlo.  

Požadavky: dvě SIM současně, dobrý display, slušná baterka, emailový klient (synchro Outlooku), toť asi vše.

Hardware klávesnice asi těžko, co? :myslim

Cena: 4 - max. 5 tis. 

Chci nový (ne použitý) a určitě ne iPhone (stejně by za ty peníze nebyl).

Samsung J3 je asi "slabej", J5 mi přijde už velký pádlo a ty nový "čínský" neznám...

Díky za každý nový postřeh :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Pokud chceš něco menšího (pod 5 palců displej) tak mohu doporučit pár kousků, ale s cenami to bude na štíru:

1. Sony Z3 compact (za ty prachy seženeš použitý + bonus je vodotěsný)

2. Apple iPhone 5, 5C, 5S (za ty prachy seženeš, ale použitý...bez Dual SIM)

Osobně používám Huawei P8 lite (ale 5 palců) DualSim, za tu cenu seženeš nový a budeš spokojený s plynulostí a rychlostí systému.

Odesláno

Díky za tipy. Ten Huawei by asi byla možnost (ovšem ta velikost).

Doplním zadání: nový mobil a v žádném případě iPhone ;)

Odesláno

Pod 5" bohužel seženeš jen málo modelů:

Samsung A3, J3, Compacty od SONY a víc mě nenapadá. Hold, lidem se asi zvětšují ruce =o)

Odesláno

Díky za tipy! :papa

Máte s některými z nich osobní zkušenosti - zejm. do jaké míry chodí "svižně" (pokud vůbec) a výdrž baterie?

Odesláno

nevím jak je na tom to čisté Mko ale mám M4 a nemůžu si vcelku stěžovat.. teda mužu ale nedělám to :D jinak baterka vydrží bez používaní netu tak 2-3 dny.. zaleží na zatěží a co používaš

Odesláno

Jen se Sony a jejich compacty (Z3 compact), to jsou jejich vlajkové lodě, jen v menším těle. Tam o svižnost nebude nouze.

Odesláno
před 5 hodinami, Veverka napsal:

Díky za tipy. Ten Huawei by asi byla možnost (ovšem ta velikost).

Doplním zadání: nový mobil a v žádném případě iPhone ;)

Můžu se jen zeptat proč iPhone v žádném případě?

Odesláno

iVěc mi prostě domů nesmí, od nikoho z okolí nemám dobré reference, furt jim na tom něco nefunguje... Prostě NE a tečka ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...