cezar Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Cau, sice jsem se svou starou nokiou 6510 spokojeny, ale docela by se mi hodilo BT, abych ho mohl pripojit na HF v radiu. Takze pozadavky na mobil: Cena co nejmensi BT prehravani MP3 moznost rozsireni pameti nejakou kartou fotak aspon 1M znacka nejlepe nokia nebo sonyericsson -s ostatnima nemam zkusenost a motorola me opravdu vubec neoslovuje. Jediny vhodny kandidat je zatim SE k550i za necele 3000Kc Zamlouvala se i nokia 5300, pak je tu jeste nokia 3110 ale tu jsem v zivote nevidel a nevim co od ni muzu cekat. Takze uvitam napady, postrehy a zkusenosti. Diky vsem. EDIT: jak tak koukam na ty mobily, tak zatim vitezi ten SE, z nokii me jeste napadla N72, ale je o 800 drazsi, vyplati se? Pokud by na to sla bodnout treba navigace, tak by mi to za to stalo, ale jinak ne. [upravil dne 17/7/08 f3Rd@] kup si 530i SE je lacnejsi ako 550 a ma vsetko co si pisal Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 cezar, skus si pozret co je to za mobil K530i a co je to za mobil k550i. K550i je low end telefon, kym 530 je mislim uz v middle end . To znamena ze k530 je lepsia, a to zase znamena ze je drahsia. Napriklad k530i stoji na hej.sk nejakych 4600, a k550 nejakych 3600 ... Takze k550i je lacnejsie Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Inac len tak bokom k sony ericssonom http://www.topky.sk/cl/7/287477/Sony-Ericsson-bude-kvoli-slabym-vysledkom-prepustat Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 jak tak koukam do obchodu, tak me zaujal jeste Samsung SGH-E900 ma nekdo zkusenosti.. napr. Lubk0 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Priznam sa, ze s E900 kou nie, nakolko nebol v ponuke ani u TMobilu ani u ORANGE ani u O2. Cize ho na slovensku viacmenej nemas sancu uvidiet, ci vyskusat. Vyzera celkom dobre. Ale je to SAMSUNG. Samsung bud mas rad, alebo nemas. Vsetky samsungi su skoro rovnake, tak ako u nokie. Rovnake styli menu, zvuky, konstrukcie. Samsung sa moze pochvalit velmi peknymi displaymi, teda na moj vkus su celkom vydarene, velkostami telefonov a hlavne SLIDERMI. Maju vynikajuce spracovanie sliderov + v tomto moc krytizovali nokiu napriklad pri modeloch 6280 a 6288 , kde slideri boli velmi zle, veklali sa a podobne. Jednou s hlavnou nevyhod samsungu je ich pevnost. Neni su to telefoni pre ludi, ktorym telefoni uletia sem tam z ruky, padnu zo stolika a podobne. Maju dost krehke skla na dysplaioch, castokrat vydim ako su prasknute a maju plastove konstrukcie. Nokia sa snazi uz vsade tlacit kov, tak isto ako iny vyrobcovia ako LG, MOTOROLA, SAGEM ci SE. Telefony castokrat byvaju splasti, ale maju kovove ramy, vid napriklad nokia E51. Su pevne. Samsung je plastovy cely. Ale funkcnostou, a softwarovo su to vydarene telefony. Takze ak ty telefon moc nepada, pripane ho nosis v puzdre, mozes ist donho. Pokial tam tie pady su, tak skorej by som volil 3110. Citovat
cezar Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Lubk0 cezar, skus si pozret co je to za mobil K530i a co je to za mobil k550i. K550i je low end telefon, kym 530 je mislim uz v middle end . To znamena ze k530 je lepsia, a to zase znamena ze je drahsia. Napriklad k530i stoji na hej.sk nejakych 4600, a k550 nejakych 3600 ... Takze k550i je lacnejsie aha tak to som netusil,ja myslel ze to ide podla cisla dik za info Citovat
rgot Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 mrkni se sem - http://shop.aaamobilshop.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=196 Citovat
Veverka Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 (upraveno) Ahoj všem! Půjčím si tohle vlákno, abych nezakládal zbytečně nové. Zadání: Nový mobil (výhledově) náhradou za dosavadní Samsung Galaxy S4 Mini - fyzická velikost vyhovuje, nechci žádný velký pádlo. Požadavky: dvě SIM současně, dobrý display, slušná baterka, emailový klient (synchro Outlooku), toť asi vše. Hardware klávesnice asi těžko, co? Cena: 4 - max. 5 tis. Chci nový (ne použitý) a určitě ne iPhone (stejně by za ty peníze nebyl). Samsung J3 je asi "slabej", J5 mi přijde už velký pádlo a ty nový "čínský" neznám... Díky za každý nový postřeh Upraveno 28. prosinec 2016 uživatelem Veverka Citovat
martincihak Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Pokud chceš něco menšího (pod 5 palců displej) tak mohu doporučit pár kousků, ale s cenami to bude na štíru: 1. Sony Z3 compact (za ty prachy seženeš použitý + bonus je vodotěsný) 2. Apple iPhone 5, 5C, 5S (za ty prachy seženeš, ale použitý...bez Dual SIM) Osobně používám Huawei P8 lite (ale 5 palců) DualSim, za tu cenu seženeš nový a budeš spokojený s plynulostí a rychlostí systému. Citovat
Veverka Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Díky za tipy. Ten Huawei by asi byla možnost (ovšem ta velikost). Doplním zadání: nový mobil a v žádném případě iPhone Citovat
martincihak Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Pod 5" bohužel seženeš jen málo modelů: Samsung A3, J3, Compacty od SONY a víc mě nenapadá. Hold, lidem se asi zvětšují ruce =o) Citovat
brixtr Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 napadl mne sony Xperia M Je to pod 5 palců a ta cena by tak nějak seděla Citovat
Veverka Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Díky za tipy! Máte s některými z nich osobní zkušenosti - zejm. do jaké míry chodí "svižně" (pokud vůbec) a výdrž baterie? Citovat
brixtr Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 nevím jak je na tom to čisté Mko ale mám M4 a nemůžu si vcelku stěžovat.. teda mužu ale nedělám to jinak baterka vydrží bez používaní netu tak 2-3 dny.. zaleží na zatěží a co používaš Citovat
martincihak Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 Jen se Sony a jejich compacty (Z3 compact), to jsou jejich vlajkové lodě, jen v menším těle. Tam o svižnost nebude nouze. Citovat
brixtr Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 kdyžtak tady jsem našel na něj rychle nějaké recenze http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-m-dual/recenze/#section Citovat
kveton Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 před 5 hodinami, Veverka napsal: Díky za tipy. Ten Huawei by asi byla možnost (ovšem ta velikost). Doplním zadání: nový mobil a v žádném případě iPhone Můžu se jen zeptat proč iPhone v žádném případě? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 No to je otázka, krom toho že je to prostě iPhone mě napadá snad ještě že "protože nemá dual sim" Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 JJ, nám v práci vždycky začne utíkat nářadí ze skříně, když někdo přinese nemocný "jablíčko" Citovat
Veverka Odesláno 28. prosinec 2016 Odesláno 28. prosinec 2016 iVěc mi prostě domů nesmí, od nikoho z okolí nemám dobré reference, furt jim na tom něco nefunguje... Prostě NE a tečka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.