Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nemáš dorábané poplašné?

jestli auto mělo alarm v základu tak to nevím, ale orig dálka mi nefunguje ...

jak zasunu pojistku, tak začne fungovat osvětlení kabiny při otevřených dveřích a začne blikat dioda v palubce u čelního skla a auto startuje i s blikající diodou, takže fakt netuším co je kde špatně ... :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nastane nějaký problém (třeba se startováním) když bych připojil jinou jednotku centrálu?

je to jen jednotka centrálu nebo v tom je ještě něco přidaného? (alarm, imobilizer)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Kuci kamošovy nejde na 806 též centrál a pod tů kopulků na stropě u lapy taky nic není :o kde je vlastně zašitý ten příjímač :myslim klíček je v poho aj batery ale absolutně bez reakce na dálku :( nevíte nekdo čím by to mohlo byt ??:( dík moc

• O 3 týdny později...
Odesláno

dálka mi nefunguje, (to je prý u tohodle auta normální jev), ale po odpojení jedné krabice ve dveřích řidiče (nejspíš přijímač DO), centrál funguje bez problémů

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdar borci.. stále prohledávám forum, ale nedaří se mi najít řešení.. už jsem myslel, že tady se to objeví, ale zase nic... mám podobné trápení s kontrolkou, potažmo hlášením otevření šoupaček (levých), i když jsou zavřené... tím pádem nelze zamknout dveře... v mikrospínači to není, ten jsem vykrátil anebo vyřadil a pořád stejně.. je to jak na houpačce... teď už když už se zadaří, vůbec auto zamknu a neodemkne se vzápětí, přijdu a je odemčené... kam vedou dráty od toho mikrospínače nevíte? zřejmě se někde sbíhají od všech dveří, ale nezdá se, že do krabičky centrálu (beztak nevím, která z těch dvou pod nohama spolujezdce by to měla být)... jestli je závada na vedení, taky nevím, nevím, kudy vede svazek, to je na rozebrání podlahy a to se mi fakt nechce... je tu někdo, kdo zná řešení tohoto rébusu? :myslim:grr

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Bosslibor estli kamos,menil bat. v dalkaci,musi znovu sesparovat klic s dalkou.

Taky mi nejde centrál dálkou-jestli to není náhodou ono- jak se to páruje (ulysse 2.1td 1999). dík kléma

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Dnes sa mi podarilo pretocit zamok na vodicovych dverach. Dialkove mi pred nedavnom odislo a nez som ho dal dokopy tak sa po.... ten zamok. Otaca sa dookola v obidvoch smeroch bez odporu. Nevie niekto na co sa mam pripravit ked to rozoberiem? :myslim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Trochu sa vratim k teme pretoze po vianociach budem mat viac casu tak chcem dat dokopy ten central.Klucom funguje vsetko fajn iba to dialkove nefunguje. Baterka je o.k. niekde som sa docital ze treba skusit nanovo sparovat ovladac s autom vie niekto ako na to? Na zaciatok by som to chcel vyskusat.

Odesláno
Trochu sa vratim k teme pretoze po vianociach budem mat viac casu tak chcem dat dokopy ten central.Klucom funguje vsetko fajn iba to dialkove nefunguje. Baterka je o.k. niekde som sa docital ze treba skusit nanovo sparovat ovladac s autom vie niekto ako na to? Na zaciatok by som to chcel vyskusat.

ja mam ten isty problem ako ty,v baterke to nebude tu som menil,znicoho nic nezamyka dialkove

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...