Petura Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Nemáš dorábané poplašné? jestli auto mělo alarm v základu tak to nevím, ale orig dálka mi nefunguje ... jak zasunu pojistku, tak začne fungovat osvětlení kabiny při otevřených dveřích a začne blikat dioda v palubce u čelního skla a auto startuje i s blikající diodou, takže fakt netuším co je kde špatně ... Citovat
Petura Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 nastane nějaký problém (třeba se startováním) když bych připojil jinou jednotku centrálu? je to jen jednotka centrálu nebo v tom je ještě něco přidaného? (alarm, imobilizer) Citovat
bosslibor Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Kuci kamošovy nejde na 806 též centrál a pod tů kopulků na stropě u lapy taky nic není kde je vlastně zašitý ten příjímač klíček je v poho aj batery ale absolutně bez reakce na dálku nevíte nekdo čím by to mohlo byt ?? dík moc Citovat
Petura Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 dálka mi nefunguje, (to je prý u tohodle auta normální jev), ale po odpojení jedné krabice ve dveřích řidiče (nejspíš přijímač DO), centrál funguje bez problémů Citovat
bombas Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Zdar borci.. stále prohledávám forum, ale nedaří se mi najít řešení.. už jsem myslel, že tady se to objeví, ale zase nic... mám podobné trápení s kontrolkou, potažmo hlášením otevření šoupaček (levých), i když jsou zavřené... tím pádem nelze zamknout dveře... v mikrospínači to není, ten jsem vykrátil anebo vyřadil a pořád stejně.. je to jak na houpačce... teď už když už se zadaří, vůbec auto zamknu a neodemkne se vzápětí, přijdu a je odemčené... kam vedou dráty od toho mikrospínače nevíte? zřejmě se někde sbíhají od všech dveří, ale nezdá se, že do krabičky centrálu (beztak nevím, která z těch dvou pod nohama spolujezdce by to měla být)... jestli je závada na vedení, taky nevím, nevím, kudy vede svazek, to je na rozebrání podlahy a to se mi fakt nechce... je tu někdo, kdo zná řešení tohoto rébusu? Citovat
trah Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Bosslibor estli kamos,menil bat. v dalkaci,musi znovu sesparovat klic s dalkou. Citovat
kléma Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Bosslibor estli kamos,menil bat. v dalkaci,musi znovu sesparovat klic s dalkou. Taky mi nejde centrál dálkou-jestli to není náhodou ono- jak se to páruje (ulysse 2.1td 1999). dík kléma Citovat
dusan2 Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Dnes sa mi podarilo pretocit zamok na vodicovych dverach. Dialkove mi pred nedavnom odislo a nez som ho dal dokopy tak sa po.... ten zamok. Otaca sa dookola v obidvoch smeroch bez odporu. Nevie niekto na co sa mam pripravit ked to rozoberiem? Citovat
radekbambus Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2009010001 Citovat
dusan2 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Trochu sa vratim k teme pretoze po vianociach budem mat viac casu tak chcem dat dokopy ten central.Klucom funguje vsetko fajn iba to dialkove nefunguje. Baterka je o.k. niekde som sa docital ze treba skusit nanovo sparovat ovladac s autom vie niekto ako na to? Na zaciatok by som to chcel vyskusat. Citovat
Martin 1981 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Trochu sa vratim k teme pretoze po vianociach budem mat viac casu tak chcem dat dokopy ten central.Klucom funguje vsetko fajn iba to dialkove nefunguje. Baterka je o.k. niekde som sa docital ze treba skusit nanovo sparovat ovladac s autom vie niekto ako na to? Na zaciatok by som to chcel vyskusat. ja mam ten isty problem ako ty,v baterke to nebude tu som menil,znicoho nic nezamyka dialkove Citovat
dusan2 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Otazka je ci to ma 406 stejne ako 806 . Tymto veciam absolutne nerozumiem Citovat
dusan2 Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 Tak som to dnes spojazdnil po dlhej dobe velmi jednoducho podla tohto navodu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.