Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se kolegini z práce stalo to že jí na P206 vypadlo to táhlo od řadící páky z takového toho kulového kloubu,tak jsem to tam nasadil zpět ale vubec to tam nedrží,stále to vypadává.Lze toto nejak opravit nebo se to musí vyměnit kompklet.V peugeotu to stojí docela pálku.

post-0-14109601431809_thumb.jpg

Odesláno

Záleží jestli máš ošoupanou tu kuličku, nebo tu kulisu do který se to zacvakává, ta kulička by podle mě vymenit šla za pár korun, ten protikus jedině asi s celou tyčkou...

Odesláno
Původně zaslal: noradek

Ta kulička je nejspíš dobrá,nejhorší je ten protikus ta tyčka,zítra mi to přiveze tak to pořádně prohlídnu co stím.

skoda ze nema 406, mel bych jednu tyc na prodej. bohuzel nevim ted prumer te kulicky a toho ulozeni, jestli by to treba neslo privarit a k vraku auta se dostanu az nevim kdy

Odesláno

Většinou vypadne jedna z páček řazení (č.3), a proto nedrží ten kloub. Mně stála jedna 800 Kč originál. Vyměnil jsem jednu a za měsíc vypadla druhá. Po výměně obou v pořádku. Originál byly z umělé hmoty, nové dělají z kovu.

Odesláno
Původně zaslal: Milan P

Většinou vypadne jedna z páček řazení (č.3), a proto nedrží ten kloub. Mně stála jedna 800 Kč originál. Vyměnil jsem jednu a za měsíc vypadla druhá. Po výměně obou v pořádku. Originál byly z umělé hmoty, nové dělají z kovu.

Přesně tak,jednalo se o ty dvě plastové tyčky(pozice č3) nasadil jsem je ale moc tam nedrží tak jsem je pojistil takovejma těma plastovejma stahovacíma páskama a drží dobře,pokud to znovu vypadne tak se budou muset koupit nové,zatim všem díky,prozatimně vyřešeno.
Odesláno

mě to taky vylítlo. mohl sem řadit jen 3 a 4. Na to se blbě rozjíždí. Měl jsem strach co se stalo, ale narval sem to zpátky. Taky sem se divil, že je to z plastu, ale pokud to nemáš úplně ošolichaný a neztratils tu pojistku, tak by to mělo jít dat zpátky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...