lamancha Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Někdy ta potvora naběhne, někdy 8x zapípá 1x 3x 3x 1x a pak se jen točí větrák a je mrtvo, respektive, větrák se roztočí, chcípne a zase se roztočí a točí a točí a točí.... Nenapadá někoho co s tím? Díky Citovat
MatrixChose Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Tisíc a jedna věc Ne vážně, možná to nechladí, zdroj, MB či procesor a nebo jeětě grafika. Fakt těžko takhle od stolu. Musíš asi vyměnovat metodou pokus - omyl. Citovat
Kurt Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Co je to za desku? Vyndat CMOS baterii na pár minut jsi zkoušel? Citovat
NicolasB Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Stáhni si program everest tam najdeš teploty jaké máš na cpu a grafice procesor je max do 60°C grafika do 100°C. Případně stáhni memtest a nech ho spuštěnej přes noc, je potřeba aby tak aspon tři hoďky testoval. Zkus si půjčit od někoho zdroj a vyměnit ho, nemusíš se bát nic opačně dát nemůžeš. Citovat
lamancha Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 - baterii jsem vyndal, počkal a zase nandal, dokonce jsem ji i vyměnil - a prdlačka, projevuje se to stejně ať tam je nebo ne - všechny periferie - HDD, grafiku, CD jsem odpojil, jednou mi BIOS naběhl, postupně jsem navěšel hadr i Cd, chvíli to běželo - instaloval jsem W, pak jsem o něco zavadil ajsem tak kde předtím:myslim buď tam je nějaký nalomený kontakt čico .... - myslel jsem jestli se podle toho vypípávání nedá poznat jestli se jedná o zdroj...že bych ho rovnou koupil, - everest mi je k ničemu:roker bo nnejdřív to musím spustit a nainstalovat W - dávám mamině dokupy takový šrot do školy, aby se nemusela o PC dělit s dalšíma třema kolegama:( Citovat
Kurt Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 A pořád nevíme, co je to za desku. 8 beepů mívá grafika, takže ji vyndej, otři kontakty lihem a dotlač zase zpátky. Citovat
lamancha Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Fujitsu Siemens D1520 Motherboard - grafiku je integrovaná a tu co ta synátor dodal jsem vytáhl... Citovat
lamancha Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 koukáš viď kupoval jsem to před 5rokama klukovi za vízo v nějaké akci, no svoji službu udělal... Citovat
lamancha Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/boards/motherboards/FSC/d1520/D1520.htm Citovat
PnR Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 ak nahodou este mas manual k doske ( tazko po 5 rokoch hladat ) tak urcite by si tam mal mat kolko krat pipne pri akej poruche potom to vies riesit dalej Citovat
Fakir Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Ok... tak postupně: - kolik je tam paměťových modulů? - co tam je za procesor? - co rozlišuje, jestli se to spustí, nebo ne? Blbne to náhodně? - až se to pustí, přeměř zdroj multimetrem. Žluté dráty jsou +12V, červené +5V, oranžové +3,3V, fialový je +5V_standby (5V_SB), bílý, modrý a šedý neřeš. Hodnoty by měly být plus mínus kolem jmenovitých, obvykle bývají kousek pod. - vyndej všechny přídavné karty, nech tam jen procesor a jeden paměťový modul (pokud jich je víc) a zkus, co to udělá. Citovat
Berkoff Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 slaby zdroj, skus nechat odpojenou mechaniku, nebo neco a nechat to pustene, nam to pred par dnema delal disk, dali sme jiny a OK nebo jsou nekde povolene ram, nebo neco nedrzi na desce: konektor napajeni, disk-napajeni i data, secko projit. Citovat
lamancha Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Díky, nejvíc to vypadá na nějaký kontakt, dělal jsem to tak jak radíte - vše odpojeno, vyměnil jsem i zdroj a občas to naskočí - bůhví proč a ještě častějc ne, kluk ho dost stěhoval po barácích, tak se na MB asi něco uvolnilo, moentálně to běží (ťuky ťuk), doinstaloval jsem W a velmi opatrně to převezu zítra o dům dál:D a jestli to nebude chodit:bacha Citovat
AKCZ Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Co treba nacnute (vyboulene) kondiky na desce? Citovat
lamancha Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Tak teď se rozběhl a běží otázkou je jak dlouho, přežil i převoz, tak se uvidí. Každopádně všem děkuji za rady:papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Podla mna to je tak na 95 percent zdroj, malokedy to byvalo nieco ine... Samozrejme moze to byt aj nieco ine, ale tak 95 percent... Dlheee staaale pipanie v kuse, je grafika. Ked to pipa pravidelne za sebou, mala by to byt ramka. Citovat
AKCZ Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Pokud pipani neustava ani vytahnutim ze zdi.. pak je to na psychiatra.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.