Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někdy ta potvora naběhne, někdy 8x zapípá 1x 3x 3x 1x a pak se jen točí větrák a je mrtvo, respektive, větrák se roztočí, chcípne a zase se roztočí a točí a točí a točí....

Nenapadá někoho co s tím?

Díky

Odesláno

Stáhni si program everest tam najdeš teploty jaké máš na cpu a grafice procesor je max do 60°C grafika do 100°C. Případně stáhni memtest a nech ho spuštěnej přes noc, je potřeba aby tak aspon tři hoďky testoval. Zkus si půjčit od někoho zdroj a vyměnit ho, nemusíš se bát nic opačně dát nemůžeš.

Odesláno

- baterii jsem vyndal, počkal a zase nandal, dokonce jsem ji i vyměnil - a prdlačka, projevuje se to stejně ať tam je nebo ne :aut

- všechny periferie - HDD, grafiku, CD jsem odpojil, jednou mi BIOS naběhl, postupně jsem navěšel hadr i Cd, chvíli to běželo - instaloval jsem W, pak jsem o něco zavadil ajsem tak kde předtím:myslim buď tam je nějaký nalomený kontakt čico ....

- myslel jsem jestli se podle toho vypípávání nedá poznat jestli se jedná o zdroj...že bych ho rovnou koupil,

- everest mi je k ničemu:roker bo nnejdřív to musím spustit a nainstalovat W

- dávám mamině dokupy takový šrot do školy, aby se nemusela o PC dělit s dalšíma třema kolegama:(

Odesláno

A pořád nevíme, co je to za desku. 8 beepů mívá grafika, takže ji vyndej, otři kontakty lihem a dotlač zase zpátky.

Odesláno

Ok... tak postupně:

- kolik je tam paměťových modulů?

- co tam je za procesor?

- co rozlišuje, jestli se to spustí, nebo ne? Blbne to náhodně?

- až se to pustí, přeměř zdroj multimetrem. Žluté dráty jsou +12V, červené +5V, oranžové +3,3V, fialový je +5V_standby (5V_SB), bílý, modrý a šedý neřeš. Hodnoty by měly být plus mínus kolem jmenovitých, obvykle bývají kousek pod.

- vyndej všechny přídavné karty, nech tam jen procesor a jeden paměťový modul (pokud jich je víc) a zkus, co to udělá.

Odesláno

slaby zdroj, skus nechat odpojenou mechaniku, nebo neco a nechat to pustene, nam to pred par dnema delal disk, dali sme jiny a OK

nebo

jsou nekde povolene ram, nebo neco nedrzi na desce: konektor napajeni, disk-napajeni i data, secko projit.

Odesláno

Díky, nejvíc to vypadá na nějaký kontakt, dělal jsem to tak jak radíte - vše odpojeno, vyměnil jsem i zdroj a občas to naskočí - bůhví proč a ještě častějc ne, kluk ho dost stěhoval po barácích, tak se na MB asi něco uvolnilo, moentálně to běží (ťuky ťuk), doinstaloval jsem W a velmi opatrně to převezu zítra o dům dál:D a jestli to nebude chodit:bacha

Odesláno

Podla mna to je tak na 95 percent zdroj, malokedy to byvalo nieco ine... Samozrejme moze to byt aj nieco ine, ale tak 95 percent...

Dlheee staaale pipanie v kuse, je grafika. Ked to pipa pravidelne za sebou, mala by to byt ramka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...