Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojda,

dík za rozsáhlý info o opěrkách a hlavně ty fotky ty se šikly aspoň vím jak která vypadá.

No ted už to bude jen na té volbě, ale dám vědět:)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Před měsícem jsem si koupil u nás u Peugeota 207 SW a už s prodejcem jsem se domluvil, že mě do nového auta zadarmo namontují loketní opěrku. Cena loketní opěrky bala 1.65O,- Kč. Jen se nasadí na ten středový panel a přišroubuje čtyřmi šrouby. Je to vlastně origoš a vypadá moc pěkně.

• O 3 roky později...
Odesláno

ahoj ,po delší době oživím téma loketní opěrka. Bohužel, ta laciná co jsem pořídil loni je na 2 věci. Designově je pěkna,ale stále vrže a rozpadá se. Už jsem ji i lepil. Asi pořídím nějakou bytelnější,ale jakou? Jestli máte někdo aktuální zkušenosti s těma lepšíma opěrkama,tak prosím poraďte,díky

Odesláno

Na C3 mame opierky užšie, a osadené v operadle, sklápatelné. Keď nepotrebujem sklopím, a nezavadzia. (napr. pri jazde mestom....) Taktiež každé sedadlo ma svoju samostatne. Podstatne sa mi lepšie páčia, ako tie \"buky\" v strede. Existuje niečo také aj na 207-čku, tie by som si dal hneď, len neviem kde ich zohnať, a čo stoja?.

Odesláno

No presne tie som myslel, podľa mňa sú praktické, a hlavne že sa dajú sklopiť, a nezavadzajú. Ak sa to nedá na namontovať, tak to je potom pase .

Odesláno

Určitě, konec konců nadeš toho tady dost v historii, myslím, že se tady kupovaly hodně do 406. Řekl bych, že jak loketky tak koberečky jsou poměrně kvalitní, rozměrově dobře padnou, ale tomu i odpovídá, že jsou trochu dražší než nějaké UNI.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...