Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chlumec nad Cidlinou - Pruzkum zajmu o sraz / minisraz AKTUALIZOVANO 3

Recommended Posts

Odesláno

Zní to opravdu zajímavě a pokud tam přijede víc lidí tak to bude stát určitě za to!

Zatím mám oba víkendy volný,tak jestli se to nezmění a pojede někdo z našich končin tak se ráda přidám:)

Odesláno

chatky jsou zamluveny, pracuju na prihlasovadle se zavaznou ucasti, abych zamluvil chatky, stany dle libosti nekonecne mnozstvi, 100+ neni problem, je to pozemek velky jako krava :D coz je na sraz gut, pac se nebudem muset mackat :D

a prosim berte to jako odpocinkovy sraz, tj nemusite nic, a klidne cely vikend sedet u vody, nebo kecat s ostatnima u ohnicku, opect si burtiky, a poodobne ...

pejsci jsou dovoleni, ale prosim brat ohled na to ze to je koupaliste, tj, nechodit s nimi k vode, a na pripadne prochazky DOPORUCUJU park zamku, sam se rad pridam s mym hafanem ....

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Berkoff: Juj, tomu říkám servis :super Nicméně doufám, že tentokrát se dopravím sám ;)

tak to se te 308micky uz nemuzeme dockat:)

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Premyslime, ze bychom se taky ukazali:myslim Jeste to proberem a pisnem, jestli na beton. Pokud se nepletu, oba terminy bychom meli mit volne.

Dorazte,budeme jedine radi:)

Odesláno

betonovy termin je uveden nahore, a uz bych to nerad menil, dohodl jsem predbezne chatky, delam na prihlasovadle, a psal sem na vedeni, aby o nas vedeli :)

Odesláno

Chtela bych poprosit ty,kteri s sebou budou brat deticky,aby dali rozhodne vedet..Abychom vedeli,zda ma cenu pripravovat nejake souteze pro deti ci ne...:aut

Odesláno

15-16-17 mám akorát dovolenou.

Na 100% nic zatím ještě slibovat nebudu,ale třeba nám to vyjde.

[upravil dne 15/7/08 adraj]

[upravil dne 15/7/08 adraj]

Odesláno

my jeste uvidime :-), mozna bychom to spojili s nejakym vyletem ale mam pocit, ze mam zrovna soustredeni s baseballem v kostelci nad orlici

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...