Guest servisman Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Alesek Já jsem koupil tuto sadu http://aukro.cz/item399371911_centralni_zamykani_na_dalkova_ovladani.html instalace mi trvala cca 3 hodinky, nejhorší bylo že všude málo místa, a v této sadě mi kabeli v klidu vystačili centrál funguje solidně, ale ještě bych ho chtěl napojit aby mi blikli blinkry při otevření a zamčení, poradí někdo? jinak jsem spokojen:) pokud máš u toho schéma tak by to mělo nějak jít.Já to mám že jsou dva dráty od té krabičky vedou na směrovky L P . Citovat
MJSytic Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: Alesek Já jsem koupil tuto sadu http://aukro.cz/item399371911_centralni_zamykani_na_dalkova_ovladani.html instalace mi trvala cca 3 hodinky, nejhorší bylo že všude málo místa, a v této sadě mi kabeli v klidu vystačili centrál funguje solidně, ale ještě bych ho chtěl napojit aby mi blikli blinkry při otevření a zamčení, poradí někdo? jinak jsem spokojen:) Ono je to v podstatě vše na jedno brdo, tyhle CHINA sady:D. Ale já jsem nechtěl u toho mít dálkový ovladač zvlášť. Už takhel u klíčů každej jeden máme od vrat garáže. Takže bylo potřeba zvolit all-in-one centrál a ten na 3.dveřák nebyl:nevim Jinak kdybys koukal pozorně, tak tam mám jednu fotku, kde je vidět konektor páčky a čísla kabelů směrovek, na který se napíchnou ty dva kabely od centrálu. Většinou to bývají dva stejně dlouhý vedoucí přímo od jednotky. Barva oranžová, růžová ... Citovat
Alesek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Tady je schéma zapojení, z řídící jednotky vedou dva kabely ale je tam psáno Alarm tak netuším jestli to jsou na směrovky.Zřejmě asi ano. Citovat
Alesek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 MJSytic: Dozadu na páte dveře jsi dával nějakej speciál motorek nebo normální? Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 no vida jak jsi sikovnej tak gratulace Citovat
MJSytic Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry no vida jak jsi sikovnej tak gratulace JJ díky, ale nebýt teoretický přípravy a tvojí informační přednášky, tak nevím nevím Citovat
MJSytic Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Alesek MJSytic: Dozadu na páte dveře jsi dával nějakej speciál motorek nebo normální? Dal jsem normální - otevírá se to vše společně. Pak se tam dá prý dát ještě odskok, ale ten je zase na jinej kabel (kdybys potřeboval motůrek, tak mi jeden zbyl ) Citovat
MJSytic Odesláno 17. červenec 2008 Autor Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Alesek Tady je schéma zapojení, z řídící jednotky vedou dva kabely ale je tam psáno Alarm tak netuším jestli to jsou na směrovky.Zřejmě asi ano. Podle mě máš smůlu. Podle toho schématu to žádmý výstupy na směrovky nemá Ten alarm, to bude prostě výstup pro ŘJ alarmu:myslim Citovat
jakub106GTI Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 bože ještě že tam ten centrál byl už z výroby...... Pěkná práce:potlesk Citovat
Alesek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Já jsem si to myslel, mno na aukru prodejce psal že se to na směrovky napojit dá, tak se ho zkusím zeptat, zdali neví jak. Jinak motorek mi taky jeden zbyde až dám teďka ještě ten jeden dozadu ale nechám si ho jako náhradní. Jinak kdyby motorek někdo scháněl tak tu mám sadu centrálu i s alarmem, alarm má spálenou ŘJ ale centrál funguje, vyndával se z auta jako funkční bohužel bez kabeláže a konektorů takže jsem nevěděl jak zapojit a proto jsem koupil jinou sadu i s kabeláží. jsou u něj dva motorky. Citovat
spike-cz Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Ahoj, dá se nějak zjistit, jestli auto bylo původně s dálkovým ovládáním? Mám klasickej centrál, ale u lampičky na stropě je i kryt na DO(aspoň myslím, protože k čemu jinýmu). A bojím se ten kryt vyrvat, aby nebyla ve stropě díra. Citovat
jiri106xs Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: spike-cz Ahoj, dá se nějak zjistit, jestli auto bylo původně s dálkovým ovládáním? Mám klasickej centrál, ale u lampičky na stropě je i kryt na DO(aspoň myslím, protože k čemu jinýmu). A bojím se ten kryt vyrvat, aby nebyla ve stropě díra. A co klíček, máš ten s dálkou? Mě taky na dálku nešel a stačilo jen vyměnit baterky v klíčku. Citovat
kujon106 Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Ten kryt určitě nervi, neb já to zkoušel u tý bývalý 106 a nejen že mi zůstal v ruce, ale ještě se navíc rozletěl po autě na 20 kusů :-) Citovat
spike-cz Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Omluva, klíček je bez toho ovladače, ale v jednom vláknu tady jsem se dočet, že kdosi měl jeden klíč na DO a jeden rezervní klasickej. Ptám se, abych měl představu jestli má cenu jít do Peugeot-servisu a chtít po nich podle WIN dohledat klíček objednávat ho. Možná trochu tupej důvod, ale proč to nezkusit. Citovat
Alexka Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Tak ja se k vam taky pridam do diskuze 106 mam od cca 25.8. a prvni vec co jsem si poridila byla central.. hned po praci jsem vzala vercajk odsroubovala tech miliony hvezdicek na tapecirungu a zacala pekna elektrikarina - tahani kabelu, pripojeni rj, zkracovani tahel.. sak to znate asi po dvou hodinkach, kdyz jsem to davala dohromady... vsechno chodilo jak ma.. ( poridila jsem si univerzalni central s DO pro 4dv. - mam 3dv.) tak jsem se chystala namontovat polstrovani zpatky... ale ouha ve svem zaujeti jsem jeden motorek provrtala sroubkem.. tapecirung sice drzel, ale motorek nechodil tak rychla vymena za dalsi.. a nastesti musim zaklepat, central chodi bez problemu Citovat
MJSytic Odesláno 5. září 2008 Autor Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: Alexka Tak ja se k vam taky pridam do diskuze 106 mam od cca 25.8. a prvni vec co jsem si poridila byla central.. hned po praci jsem vzala vercajk odsroubovala tech miliony hvezdicek na tapecirungu a zacala pekna elektrikarina - tahani kabelu, pripojeni rj, zkracovani tahel.. sak to znate asi po dvou hodinkach, kdyz jsem to davala dohromady... vsechno chodilo jak ma.. ( poridila jsem si univerzalni central s DO pro 4dv. - mam 3dv.) tak jsem se chystala namontovat polstrovani zpatky... ale ouha ve svem zaujeti jsem jeden motorek provrtala sroubkem.. tapecirung sice drzel, ale motorek nechodil tak rychla vymena za dalsi.. a nastesti musim zaklepat, central chodi bez problemu A proč já jsem to dělal tak dlouho?! Citovat
Alexka Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 to nevim jediny co zabralo trochu vic casu bylo protahavani kabliku skrz gumicky ve dverich ale to jsem vyresila svarovacim dratem z ktereho jsem si udelala ocko, chytila kablik a protahla Citovat
Hafity Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Alexka to nevim jediny co zabralo trochu vic casu bylo protahavani kabliku skrz gumicky ve dverich ale to jsem vyresila svarovacim dratem z ktereho jsem si udelala ocko, chytila kablik a protahla Šikovná holčina.... Ten nick je z Flash Dance? Citovat
Alexka Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Ne-e ten nick je cast meho jmena peknej Hafik v avataru - omlouvam se za trosku OT Citovat
spike-cz Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 To je Sašo taky dobrej návod, asi půjdu tou cestou taky. Přeci jen je DO praktický a dneska i dostupný. Dík za tip. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.