vampy Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 Zdravim, dost mi klapou ventyly a uz by to potrebovalo vypodlozkovat. Poradite mi nekdo kde, pripadne kdo a na kolit to asi tak vyjde? Mam 309 1.9GTi Citovat
Rebik Odesláno 6. březen 2004 Odesláno 6. březen 2004 Seřízení ventilů je tak 5-6 hodin = cca 2000 Kč + gufero vačky a těsnění víka, ale to jsou řádově stovky. Otázkou je zda neudělat rovnou gufera ventilů, když už se to dělá, tedy pokud nejsou mněněný. Citovat
vampy Odesláno 7. březen 2004 Autor Odesláno 7. březen 2004 Rebiku, Ty vis o někom, nebo přimo bych se mohl dohodnout s tebou? Jsem taky z Prahy. Rád bych to měl v poho, to \"cvakání\" je dost nepříjemný. Rozhodně souhlasím s tou výměnou gufera ventilů. Když už tak už. Dík Citovat
tomyka Odesláno 7. březen 2004 Odesláno 7. březen 2004 rebik: odporuc mu servis s velkym S VASENDA preco mi take nemame v košiciach Citovat
vampy Odesláno 7. březen 2004 Autor Odesláno 7. březen 2004 No jestli to seridej napriklad v AVcar ve Veleslavine do 5-tisic se vsim, tak to by bylo super. Zejtra tam zajedu, mam to nejbliz a schvalne jak se k tomu postavej. Citovat
Rebik Odesláno 7. březen 2004 Odesláno 7. březen 2004 Sakra to je moje identifikace pod čarou tak nesrozumitelná, že nechápeš, že to nabízím přímo já????????????? Citovat
Rebik Odesláno 7. březen 2004 Odesláno 7. březen 2004 To by mě docela zajímalo, zda ti nabídnou ty gufera bez sundání hlavy, pokud ne, tak se připrav na řádově jinou sumu. Citovat
vix Odesláno 7. březen 2004 Odesláno 7. březen 2004 Rebik: proc jinou sumu ?? Hlavu sundam a nandam Sice to bude klepat nekde jinde.... Citovat
Rebik Odesláno 7. březen 2004 Odesláno 7. březen 2004 Spíš bych řekl, že to bude funět a prskat -))) Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Rebik: si ten podpis pod čarou uděley pořádně! Jako třeba: Rebik Auto Vašenda Pod Harfou 3, Prahanevímkolik www.autovasenda.cz To snad už nikdo nepřehlídne, ne? Citovat
tomyka Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 a este velkymi pismenami ze SERVIS , aby to nikto neprehliadol Citovat
vampy Odesláno 8. březen 2004 Autor Odesláno 8. březen 2004 Rebik> tak to je perfekt kaslu na nejaky AV CAR a Vasenda to jisti:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.