Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Ty první jsou nejhezčí ;)

a tak trochu asi i nejrozšířenější :)

xbarney taky záleží na rozměru... jestli to budou malý kola do 15\" tak asi rozhodně F1, aby tvar paprsků opticky zvětšil kolo- bude to vypadat líp než nějaký designově hezký, ale pořád prt\'avý kolo, který se tím tvarem opticky ještě zmenší :D jestli 16\", 17\" tak bych byl i pro lady, nebo taky ty F1. :super a ty třetí ve 4díře budou asi dost nic moc vzhledově :bojim tak to vidím já :D

a jinak alessio spíš většina lidí moc nevychvaluje.. že jsou měký, mno :myslim:bojim

Odesláno

Aj mne sa najviac pozdavaju F1 a skutocne budu tie elektrony male, dokonca 14\". pretoze na Slovensku je byrokracia. Mam v technicaku zapisanu iba tuto velkost a nemam cas ani energiu to riesit, tak zovlim tuto velkost diskov.

Tiez som sa co to docital o \"makkosti\" Alessia (niekto je spokojny iny zase je), mozno by sa dali nahradit znackou ENZO a disk typ \"H\", myslim ze sa dost podobaju.

Odesláno

Troska sa na tomto topicu prizivim :)

Co poviete na tieto dezenty? Chcel by som nahodit 15-tky. Len sa neviem nejak rozhodnut. Na N-ku sa mi pacia ladne tvary ktore by celkom pasovali ku krivkam 206. V dark by zasa ciernym vnutrom ladili farebne k cerveno ciernej kombinacii. Pripadne sa mi tiez pacia spominane F1.

diskykq3.jpg

• O 1 měsíc později...
Guest minimaxa
Odesláno

já bral na auto tyhle, 16´za nějakých 2300 ;) a 15´budou taky dělat :super jen pro inspiraci ;);)

post-0-14109601843106_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Grepo

Troska sa na tomto topicu prizivim :)

Co poviete na tieto dezenty? Chcel by som nahodit 15-tky. Len sa neviem nejak rozhodnut. Na N-ku sa mi pacia ladne tvary ktore by celkom pasovali ku krivkam 206. V dark by zasa ciernym vnutrom ladili farebne k cerveno ciernej kombinacii. Pripadne sa mi tiez pacia spominane F1.

diskykq3.jpg

ty V dark jsou hezci, N-ka jsou pekny v 17\"

Odesláno

Mám Dezent V (ne DARK) na 206SW červená metla a sedí to hezky. Jenom doplním, že to jsou 14.

Z těch Alessio bych zkusil ty F1, ale pravda, že jsou dost měkký, takže bacha na kanály apod.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Není nad to se podívat jak to bude sedět přes konfigurátor. Dezent N a V dark jsou rozšířené a určitě je tam mají, také jsem je zkoušel, než jsem se rozhodl zcela jinak.

[upravil dne 19/2/09 jangoll]

post-0-14109604820493_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Vzhladom na to ze mi nieco predtym prislo do kupy novych diskov tak som to odlozil ale uz mam nachystane cash, takze opat otvaram temu. Navyse som sa rozhodol dat 15\" elektrony a gumy

Goodyear Excellence 195/50.

Uz som nieco vybral a takto to vyzera na aute bez gum. Znacka Galleria (nepoznam). Cena za sadu 280EUR. Aky je vas nazor ?

Popripade sa mi pacia este Dezent F (podla mna to nema kazde druhe auto, tak casto ich nevidim), Dezent RB Dark. Alebo mi poradte nieco ine.

post-0-14109606570006_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Kulíšek

Předevčírem jsem nahodil na své SW-ko kola Dezent F 16x7\" ale ještě jsem neměl čas to nafotit. Každopádně to rychle napravím hodím tady foto:papa

Tak tady foto pro představu :super

post-0-14109606669084_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...